Педиатрите във Варна 3

• 430 894
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, предстои ми записване при педиатър, но не виждам никакви координати и телефони на педиатри, може би аз нещо бъркам, все пак ако може да ми дадете линк към някакъв списък.

Благодаря Simple Smile

# 301
Ето линк към старата тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281941.0
На първа страница има списък, ако набележиш някой , може и да питаш направо  Peace

# 302
nikolovi, благодаря ти многоо Simple Smile, но като натисна върху снимката ми отваря някаква страница, иска user и pass.. ? Може ли някой да ми ги даде

# 303
  • София
nikolovi, благодаря ти многоо Simple Smile, но като натисна върху снимката ми отваря някаква страница, иска user и pass.. ? Може ли някой да ми ги даде

просто ти е изтекла сесията във форума. Логваш се с твоето име и pass и готово  Peace

# 304

просто ти е изтекла сесията във форума. Логваш се с твоето име и pass и готово  Peace

Не е от това. Снимката в multiply иска парола.

# 305
Определено не е с user i pass от бг-мамма, който го е правил е доста сложно измислено, и не е достъпно за всички Cry

# 306
  • София
на мен защо не ми иска парола  newsm78

тук виждаш ли я?

# 307
Да Simple Smile Благодаря ти. Аз се интересувам от д-р Христинка Владимирова в курортна, ще се пробвам да се запишем при нея.. дано имаме късмет Simple Smile

# 308
  • Варна
В списъка телефона на доктор Радославова не е актуален, вече е 052 979585  Peace

# 309
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Днес се срещнах с д-р Тошка Атанасова.Тя е и ЛЛ и педиатър.Направи ми много добро впечатление.Във сряда ни вика на първи преглед.

# 310
Видях че е писано за Д-р Кера Василева - JP в МЦ "Младост" Варна. Не записвайте децата си при нея!!! Прегледите са да мине номера. Все няма направления. Не дава часове. Висиш и си губиш времето пред кабинета. Предписването на лекарства започва с думите "Какви лекарства имаш у вас".Няма касови бележки за потребителската такса. И още какво ли не. Ужасно съм разочарован и обиден от нея.

# 311
Има ли някакъв актуален списък с лекарите.

Харитонова не е в Манус Вита, а в Юнайтед медикъл, например.

Моля да отзиви за лекарките работещи със ЗК в Градска болница - Гаевска, Зидарова, Въчкова и Савова?

Както и за други лекари в района на ЗК Тракия, Стоматологията, поликлиника Хр. Ботев, Градска..
.

За частен прием имам няколко варианта, на които да се доверя.

Ще съм благодарна за бързи отговори, че като си гледам лентата няма много време Simple Smile)))

# 312
  • Варна
Moмичета, нямах много време да влизам, модераторът Ан Мари е редактирала и сега аз не мога да редактирам  Whistling  Така че тук давам препратки за тема 1 и 2 + таблицата!

Педиатрите във Варна Teма 1
Педиатрите във Варна Тема 2
http://prikachi.com/images/478/3798478E.jpg

П.С. Аз също ще сменям педиатъра си. Хвалих я, но в последствие детето ми е с пневмония. Тя така и не успя да разбере 8-9 дни защо е с температура и кашлица. Отидох в дежурния кабинет на Курортна, там дълга и широка - накратко - Д-р Йоргова беше на смяна и каза че имаме "алергичен ринит". Предписа ни Зиртек и каза да спирам сиропите. На следващия ден звъня по телефона на нашата педиатърка, която ми затвори телефона  Crossing Arms и отидох на частно при Д-р Кирязов. Човека го преслуша и отсъди - пневмония. Рентгена го потвърди и сме на антибиотик, а пък аз търся друга алтернатива. Последно Д-р Хариева, работи ли по ЗК вече?

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 13:25 от мама-хипопотама

# 313
Някакви отзиви за д-р Гаевска? Млада ли е, как е мястото където преглежда (достъп, часове?), подкрепя ли късното захранване? Чака ли се много?

# 314
  • София
Отидох в дежурния кабинет на Курортна, там дълга и широка - накратко - Д-р Йоргова беше на смяна и каза че имаме "алергичен ринит". Предписа ни Зиртек и каза да спирам сиропите. На следващия ден звъня по телефона на нашата педиатърка, която ми затвори телефона  Crossing Arms и отидох на частно при Д-р Кирязов. Човека го преслуша и отсъди - пневмония. Рентгена го потвърди и сме на антибиотик, а пък аз търся друга алтернатива. Последно Д-р Хариева, работи ли по ЗК вече?

Същата пародия е с дежурния кабинет в ОБ  ooooh! Преди месец отиваме с Т и ни казаха да даваме нурофен по схемата на опаковката, вит. С и калциев глюконат. Попитах каква е причината за Т и дежурния д-р ми каза "начална фаза на зачервено гърло", но да изчакаме да се доразвие до пон-к и да отидем при ЛЛ  Shocked
Върнахме се у дома и синът ми взе да повръща, веднага отидохме при д-р Колева и жената ни изписа хомеопатия за гърлото, защото наистина е било съвсем в началото и така оттървахме АБ  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт