Педиатрите във Варна 3

• 431 698
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Варна
И наистина е най-добре да си набележиш няколко и първо да звъннеш, както са казали по-нагоре. По начина, по който се отнесе с теб може да си направиш изводи какво ще е после.. Такива от сорта звъниш им, не вдигат и после не връщат обаждане, сега съм зает/а и тн изобщо не ти трябват. Педиатърът ТРЯБВА да можеш да го откриеш при нужда, не точно като ти е най-необходим да ходиш по спешно, при други и тн. И е най-добре още от началото да се избере читав, за да си познава детето. Смяните не са хубави. Ние сме при нашия от раждането на баткото, вече на почти 7г мога да кажа, че го знае наизуст Peace Още от вратата знае какво му е..

# 1 441
Настоящата се казва Пеева. Изключително недоволна съм. Много съм разочарована...

# 1 442
В Санита и Марешки е много сложно с педиатрите или са претрупани, или са нови или сме недоволни от тях.Ние бяхме при Петрова с щерката преди 17 години. Такива глупости правих по неин съвет че не ми се мисли.Когато се роди синът ми ги преместих при Йочева - същата история- опашки възрастни и деца на едно място,безхаберие. Искам да я сменя но няма с кого.

# 1 443
Днес звънях на зеления телефон на НЗОК, та ми обясниха, че мога да подам молба до директора на РЗОК и така да я сменя. Оказа се, че има начин и това е добра новина..действам Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 20:53 от mria_1

# 1 444
Днес звънях на зеления телефон на НЗОК, та ми обясниха, че мога да подам молба до директора на РЗОК и така да я сменя. Оказа се, че има начин и това е добра новина..действам Simple Smile

благодаря за споделената информация. чудесно е да знаеш че не се налага да чакаш 6 месеца ако се случи да си сменяш педиатъра скоростно.

# 1 445
  • Варна
Днес звънях на зеления телефон на НЗОК, та ми обясниха, че мога да подам молба до директора на РЗОК и така да я сменя.
Ами така е, да. Доколкото имам спомен трябва да посочиш причина за смяната извън определения период, но щом човек е решил да си смени лекаря със сигурност има причина. Така че би трябвало да няма проблем Confused

# 1 446
Simple Smile ще пиша, когато успея да се добера до РЗОК, че с бебчо ще ми е малко трудно. Надявам се да съм била полезна.

# 1 447
  • Варна
Някой има ли скорошни впечатления от педиатрите от Детския кабинет в ДКЦ Чайка? Предстои ми скорошно раждане, а нашата педиатърка ме сюрпризира, че няма да може да поеме бебето, защото ще прекратява практиката си. И сега съм  #Crazy Ако не в това ДКЦ, то моля препоръчайте някой в район Приморски.   bouquet

# 1 448
Здравейте,

След като разпитах "целия свят" за мнения и препоръки за педиатър, реших преди да взема окончателно решение да попитам за отзив и тук.

Моля, ако някой има мнение за д-р Албена Тодорова от Сити Клиник, нека да го сподели.

Останах с чудесно впечатление след разговора ни по телефона. Има условие да не сме анти ваксини и заклети хомеопати, за да ни запише, но имам сериозна препоръка и смятам да опитаме с нея.

# 1 449
  • Варна
... Има условие да не сме анти ваксини и заклети хомеопати, за да ни запише, .....

С това тотално ме изгуби просто, дори и да не съм нито едното от двете, което е цитирано (в случая наистина не съм) откъде накъде ще ми поставя условие, за да запише детето ми   #Cussing out. Все едно да ми каже примерно, че ако съм за късното захранване, няма да ни запише.  ooooh! Пожелавам Ви успех все пак да намерите най-доброто за Вас и детенцето!

# 1 450
Тя даде доста подробна обосновка и не смятам, че имам повод да бъда засегната. Просто обясни разбиранията си и помоли да вземем решението си да се запишем при нея, само в случай че споделяме същите.
Аз лично смятам, че това е коректен метод, тъй като би спестил нашето разочарования и нейното време.

Благодаря Ви за коментара.

# 1 451
Аз също не бих записала детето си  при тази педиатърка, но наистина е похвално, че е споделила това с вас. Хубаво е да знаеш какво да очакваш от лекарката, която ще следи детето ти.
Честно казано не само лекарите са виновни. Има и доста "изкукали" майки.

# 1 452
В МЦ Младост добри отзиви съм чувала за д-р Чанева. Поне навремето, когато търсих педиатър за малката. В крайна сметка се записахме при д-р Гецкова. Много е добра със слушалката, при вирусни и бактериални инфекции мога да й се доверя напълно. Направления също дава всякакви, каквито са нужни. Но мноооого се чака при нея и е малко по-особена по характер /на мен това последното не ми е проблем, но има хора, които ги дразни/.

# 1 453
Честно казано не само лекарите са виновни. Има и доста "изкукали" майки.

Некадърни лекари, луди майки и накрая избора на педиатър се оказа супер сложен...
Хем да не е на другия край на града, хем да не се чака по 3-4 часа, хем да знае какво прави... Дано да успея да взема някакво решение преди да родя.

Иначе другите, за които получих препоръка са:
- Д-р Мария Василева - Аспарухова - лекар с много и страхотни отзиви, но локацията я прави неподходяща за моя случай;
- Д-р Станка Ангелова - Клиника Нова - интересно ми е дали има някой с мнение за нея тук...;
- Д-р Ружа Панчева - не записва деца, но ми изглежда страхотен педиатър, така че можем да се обърнем към нея при нужда;
- Д-р Александрова - Терапия - също ми е супер далеч и разбрах, че се чака изкл. много;
- Д-р Хариева - Майчин дом

Живея в района на Бизнес хотела, ако можете да дадете отзив за добър педиатър в централната част, ще съм благодарна.

# 1 454
  • До морето
Само за последните 2 мога да кажа - и при двете се чака страааашно много. Александрова даже мисля, че отказва да записва нови пациенти. Хариева доскоро не отказваше, сега не знам как е, ние се махнахме.

Общи условия

Активация на акаунт