Педиатрите във Варна 3

• 430 920
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 800
Здравейте, аз съм много доволна от д-р Касабова. Синът ми (2.5 години) беше с неизлекуван бронхит от дълго време. Ходихме при какви ли не лекари - пулмолог Диана Неделчева, УНГ - Гавраилов все няма му нищо. Наши познати ни я препоръчаха. Винаги с адекватна диагноза и лечение. Наистина само тя ни помогна. Строга е с родителите, но си струва. Надявам се информацията да ви е полезна. Хубав ден!

Благодаря.За мен е важно да се отзовава,когато има нужда и да си вдига телефона.Все по-често чувам за педиатри,които не го правят и реално не са насреща.когато ти трябват.А вие сега при нея ли сте записани?

# 1 801
  • Варна
Ние не сме записани при нея, ходихме на извънреден преглед при нея с направление. Не знам повече.

# 1 802
Здравейте, искам да попитам д-р Марияна Маринова от ДКЦ Чайка (Курортна поликлиника) само педиатър ли е или е и личен лекар? Ако е само педиатър, с кой личен лекар работи?

# 1 803
Здравейте, надявам се някой да може да ми отговори на следния въпрос. По принцип не съм от варна, но от скоро живея тук, налага се да избера педиатър за новородено съвсем скоро, но аз нямам личен лекар във варна, ако някой е наясно как се процедира в този случай ще съм благодарна. 

# 1 804
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това, че ти нямаш ЛЛ в града няма значение.Ти избираш ЛЛ на детето, който може да е педиатър, но може и да е просто общопрактикуващ ЛЛ, който да те праща при педиатър.

# 1 805
Здравейте, надявам се някой да може да ми отговори на следния въпрос. По принцип не съм от варна, но от скоро живея тук, налага се да избера педиатър за новородено съвсем скоро, но аз нямам личен лекар във варна, ако някой е наясно как се процедира в този случай ще съм благодарна. 
Няма никакво значение.
Твоят лекар няма касателство. Дори да беше от Варна е без значение.
Избираш лекар, говориш с него дали ще поеме детето и ако се съгласи, като излезе акта за раждане ще оформите документите.

# 1 806
Това, че ти нямаш ЛЛ в града няма значение.Ти избираш ЛЛ на детето, който може да е педиатър, но може и да е просто общопрактикуващ ЛЛ, който да те праща при педиатър.

Супер, благодаря за бързия отговор!

# 1 807
Здравейте, искам да попитам д-р Марияна Маринова от ДКЦ Чайка (Курортна поликлиника) само педиатър ли е или е и личен лекар? Ако е само педиатър, с кой личен лекар работи?
Извинявам се, че повтарям въпроса си, но наистина е важно да знам. Има ли някой, който да знае отговора?

# 1 808
  • Варна
Ако има ще напише. Не е нунжно да пускате един пост през няма и 5 часа. Все пак не сме и денонощно във форума.

Дано се появи някой, който знае и помогне.

# 1 809
Ами на този въпрос, аз бих и намерила телефона на д-р Маринова и лично щях да я попитам...

# 1 810
Извинявам се, че повтарям въпроса си, но наистина е важно да знам. Има ли някой, който да знае отговора?
Не е личен лекар , записва те при някои от джипитата ,които са в курортна. Ако имаш друг избор за лекар - действай : )

# 1 811
Моля, препоръчайте ми добър детски дерматалог във Варна. Благодаря!

# 1 812
  • Варна
Моля, препоръчайте ми добър детски дерматалог във Варна. Благодаря!
Моя опит показва че няма такъв. Аз съм водила детето в клиника Европа при д-р Друмева ( тя не е само детски), и в Сити Клиник при д-р Женя Димитрова.
Ходили сме и при алерголози по същите причини - Петришка и Томов ( ако не се бъркам в името - но в Окръжна преглеждаше). Според мен никой не може точно да каже и всеки общо взето опитва с разни мазила и налучквания.
Друмева в общия случай лекува според мен с кортекостероидни кремове. Женя Димитрова с някакви по съвременни скъпи кремове ( от типа на Липобаза, Топиалис и разни такива козметики). А Томов вече нямам спомен, но мисля той беше за хранителен режим без алергенни храни.
Ще ми е интересно да чуя и други мнения за кожните лекари във Варна.

# 1 813
доц.Бакърджиев Курортна поликлиника

# 1 814
как стои въпроса със смяната на педиатър по това време на годината? трябва ли както личния лекар да се изчака да стане декември месец?

Общи условия

Активация на акаунт