Педиатрите във Варна 3

• 430 826
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 860
Здравейте! Аз имам опит с Йоргова. Бях се уговорила с една педиатърка, като ни изписаха от болницата в продължение на два дни не си вдигаше тела. Трябваше да се обадя на някой друг и звъннах на Йоргова. Дойде видя детето и ми взе 40лв. за преглед +10лв. транспортни. Уговорихме се кога да отида да ни запише, но така и не отидох при нея повече. Записахме се при Катя Димова, която не ни взе нищо при прегледа в къщи.

# 1 861
Освен Георгиева и Панчева, знаете ли за други детски гастроентеролози във Варна?

Доктор Колева, мисля че преглежда в ДКЦ "Св. Марина" и доктор Костадинов- преглежда в св. Стилиян (ДКЦ Младост)
Благодаря, а някакви впечатления от тях имате ли?

От доц. Панчева съм с много добри впечатления. Не вдига винаги, но връща обаждане по-късно. Дава разпечатан лист с информация за прегледа, какво е установила, какво е предписано. Каза ми да и пиша на имейл след седмица какво се случва с детето, връща отговор сравнително бързо. Наложи се да се промени насрочен час и се обадиха, за да ни предложат вариант за по-ранна или по-късна дата. Въобще почувствах се разбрана. Иначе, ако си с направление трябва да чакаш месец за час, без направление доста по-скоро. В нашия случай ходихме без направление, за да избегнем чакането и имахме последващ преглед с направление. Назначеното лечение даде добър резултат.

# 1 862
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате детски нефролог, който работи със здравна каса? Синът ми е на 7 месеца. Благодаря!

# 1 863
Здравейте, преди време търсех актуални контакти на проф. Виолета Йотова /детски ендокринолог/ за частен прием, но за Варна не излизаше никаква информация, освен в Терапията и ДКЦ-то към нея. Бяхме на преглед при нея и разбрах, че преглежда частно в МЦ "Юг", около ВИНС-а. Телефоните за запазване час са: 052/978-384 и 052/ 601-249. Преглежда и в Бургас в МЦ "Св. София"
Часовете в ДКЦ-то свършват бързо и времето за преглед е ограничено. Септември месец звънях за час и ми казаха да звънна на 14.10. Получих час чак за 16.11.
Отзивът ми за докторката е силно положителен, макар че не ми хареса това, което ми каза

# 1 864
  • Варна
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате детски нефролог, който работи със здравна каса? Синът ми е на 7 месеца. Благодаря!

д-р Стефанов. Има часове в Майчин дом.

# 1 865
  • Варна

Професор Близнакова е детски нефролог, доволна съм от нея!

# 1 866

И аз препоръчвам д-р Стефанов.

# 1 867
Здравейте , януари ще раждам и от два дни чета темите за педиатри, търся педиатър във Владиславово,  моля за препоръки, Благодаря предварително.

# 1 868
  • Варна
Здравейте , януари ще раждам и от два дни чета темите за педиатри, търся педиатър във Владиславово,  моля за препоръки, Благодаря предварително.

Доктор Балтиева в ДКЦ- то! Изключително съм доволна , не бих я сменила за нищо!

# 1 869
  • Варна

в ДКЦ5 не преглежда ли вече?

# 1 870
Русанка Славова беше мой личен лекар във Владиславово. Бях много доволна, но я смених т.к. се преместих. Дали има специалност педиатрия не знам, но може да провериш и да потърсиш още мнения.

# 1 871
Русанка Славова беше мой личен лекар във Владиславово. Бях много доволна, но я смених т.к. се преместих. Дали има специалност педиатрия не знам, но може да провериш и да потърсиш още мнения.

Благодаря, а за д-р Паскова , някой има ли отзиви?

# 1 872
  • Варна

И аз с препоръка за него.

# 1 873
За консултации е ок, но когато влезете в ясленския период и съответно боледуванията зачестят, не е добър вариант. Има ужасно много пациенти, доста възрастни хора и общо взето е огромно чакане. За мен лично от прекаленото претоварване и липса на сестра, прегледа минава набързо между звънене на телефон и писане, което не е ок, затова се преместихме.

# 1 874
  • Варна
Здравейте мами!
Знам че е коментирано,но съм в дилема? Малячкина или Петришка? И преглеждат ли по здравна каса и ако да за след колко време се записват часове по касата?
Педиатърката ни препоръча Петришка,но чета по-добри отзиви за Малячкина!

Общи условия

Активация на акаунт