Педиатрите във Варна 3

• 430 832
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Варна
И това е лекар... нямам думи! Знаете ли какво прави добрия педиатър? Не само се вдига телефона или звъни при първа възможност, а и се обажда отново да провери как е детето, ако е сериозно болно. Познава всеки един пациент и знае всичко за него. Изписва точни и адекватни лекарства, които знае до кога и как трябва да повлияят, а ако настъпят усложнения кога и как точно да се пребори с тях.
Продължавам да Боготворя педиатърката ни!
Бързо оздравяване на детето, а вие с молба в риоз можете да смените лекаря на детето по всяко време и дано попаднете на наистина такъв, а не просто човек завършил медицина.
П.с. Тези лекари нямат ли работно време? Как така не знаете кога можете да я намерите?

# 1 846
  • Варна
Съжалявам за лошия опит с д-р Маринова, дано детето се възстанови бързо и да няма повече поводи за престой в болница. Ние сме пациенти на д-р Маринова и не ми се е случвало да не мога да я открия по телефона. Ако не отговори в момента, винаги ми е връщала обаждане. За работните й смени неудобното е, че през по-голямата част от седмицата работи следобед, а не сутрин, но чак да е неоткриваема..? А ремонт правят в цялата поликлиника в момента, не само в детските кабинети, но това е нещо хубаво, нали?

# 1 847
Много се радвам за вас,че ви вдига телефона,когато я потърсите но това не се случва с нас пък камоли да ми върне обаждане!И това не е от днес или вчера а  от половин година някъде.И явно умишлено го прави знам ли?Ходих следобеда когато трябваше да е на работа но уви не я намерих беше Йоргова там.
И това става многократно!
И да за мен и детето ми тя е неоткриваема!
За честите ми ходиния до кабинета ,малко странно е, че все немога да я улуча а как иначе да я намеря след като и телефона не си вдига!И нека си праят ремонт но да излизат и двете докторки в отпуск заради това не ми се вижда нормално?След като са поели отговорност към толкова много деца!
Малки Деца!!!
За Мариана Маринова и Юлиана Йоргова от Курортна поликлиника да уточня.

# 1 848
  • Варна
Здравейте, майчета. Бихте ли препоръчали читав педиатър в район Младост, за който не се чака много пред кабинета за преглед. Искам да запиша детето. Ние сме цялото семейство при ГП-то, но чакането от порядъка на 2-3 часа в коридор, пълен с болни деца не ми допада особенo. Благодаря Ви предварително  Simple Smile

# 1 849
  • около Варна
Освен Георгиева и Панчева, знаете ли за други детски гастроентеролози във Варна?

# 1 850
  • Варна
Освен Георгиева и Панчева, знаете ли за други детски гастроентеролози във Варна?

Доктор Колева, мисля че преглежда в ДКЦ "Св. Марина" и доктор Костадинов- преглежда в св. Стилиян (ДКЦ Младост)

# 1 851
Аз също искам да изкажа своето недоволство към д-р Маринова от курортна,която никаква не си вдига телефона!Винаги ни праща в спешното да ходим при нужда.
Много разсеяно работи незнае ,Кога -Каква ваксина ни е слагана!
Не следи сериозно за развитието на малките деца.
И работното и време изобщо не отговаря на графика написан на вратата на кабинета и!С месеци наред записвахме часове за ваксина,която отлагахме понеже боледувахме и пак записвахме,докато един ден отиваме за ваксина и ни казва ама аз съм ви я била тая!
Много несериозно отношение!И не бих казала,че взема насериозно здравето на детето ви!
И със сигурност познавам още доста родители не доволни от нея.

# 1 852
# 1 853
  • Deutschland/HE
Много жалко, че има такива лични лекари и аз лично бих пуснала жалба до РЗОК за неспазване на работно време и липсата на заместващ лекар, това е нарушение на договора между тях и касата.
Курортна поликлиника (ДКЦ Чайка) дава само помещения под наем на личните лекари и срещу намаляване на наема ги кара да насочват пациентите си към специялисти, работещи в нея.

Децата и аз сме записани при Орися Илиева в МЦ "Св. Ана" (това е на ъгъла на Ген. Колев и Цар Освободител), предпочита да работи с малки деца, много е внимателна и спокойна, но и на нас не ни се е налагало нещо сериозно.

# 1 854
  • около Варна

Доктор Колева, мисля че преглежда в ДКЦ "Св. Марина" и доктор Костадинов- преглежда в св. Стилиян (ДКЦ Младост)
Благодаря, а някакви впечатления от тях имате ли?

# 1 855
  • Варна
Да имам и от двамата съм доволна!

# 1 856
Имах честа да се срещна с д-р Мариана Маринова от курортна след дълги опити да се свържа с нея,както споделих по-горе за проблема си за тези,които са прочели и срещата ми с нея не мина добре!Беше изключително груба-надменна и ме  нападна затова,че съм я търсила (Ами аджаба кой по дяволите да търся след като тя е педиатър на детето ми)
За тези,които не знаят детето ми беше с вирусна пневмония в болница по-вина на тия двете Йоргова и Мариана Маринова,които не искат да си признаят грешките!Маринова ме съветва да си сменя лекаря-демек нея?Защо според вас!Аз ще ви отговоря при по-сериозни заболявания тя не иска да носи отговорност даже Никаква!Докато детето ми седеше до нея за да бъде прегледано тая въпросната Маринова не спираше да повтаря да съм я сменяла,защо съм я търсила?,Защо не съм ходила при Йоргова,която не е никаква на детето ми...... абеее едни глупости ужас!!!!Нещо много важно да ви кажа тя не искаше да ми прегледа детето,и ме прати отново в болницата за контролни прегледи! Вие Дали нямаше да я хванете за врата???След като е педиатър на дъщеря ми!Като цяло Доктор МАРИАНА МАРИНОВА ме прати подяволите (само защото исках да се свържа с нея)през всички тези месеци!Но най -лошото е ,че се изгаври с здравето на моето дете!Подсъдима е!Работи на 4часов трудов договор и затова я няма Никаква в кабинета.
И оставам плътно зад думите си,че е Неоткриваема,Безотговорна,Нахална,Неориентирана, и не зажслужава Дипломата си!!!
Потърпевша

# 1 857
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ!!!
Никога не си вдига телефона , за прегледа , ако може да се нарече преглед - преслушва ни за 10 секунди и това е , нито гледа уши , нос , нито опипва фонтанели, въобще не следи за физическо развитие на детето . Аа извинявам се , 1 път се случи да си вдигне телефона и ми каза някакви антибиотични капки ? Как така ми изписва неща без да е прегледала детето без нищо . Като сме на консултация и ако имам въпроси , така ми се отговаря все едно тя не знае нищо и аз да си реша какво искам да праавя .. Ще ме прощава , но това за мен не е никакъв педиатър ! 
Имах честа да се срещна с д-р Мариана Маринова от курортна след дълги опити да се свържа с нея,както споделих по-горе за проблема си за тези,които са прочели и срещата ми с нея не мина добре!Беше изключително груба-надменна и ме  нападна затова,че съм я търсила (Ами аджаба кой по дяволите да търся след като тя е педиатър на детето ми)
За тези,които не знаят детето ми беше с вирусна пневмония в болница по-вина на тия двете Йоргова и Мариана Маринова,които не искат да си признаят грешките!Маринова ме съветва да си сменя лекаря-демек нея?Защо според вас!Аз ще ви отговоря при по-сериозни заболявания тя не иска да носи отговорност даже Никаква!Докато детето ми седеше до нея за да бъде прегледано тая въпросната Маринова не спираше да повтаря да съм я сменяла,защо съм я търсила?,Защо не съм ходила при Йоргова,която не е никаква на детето ми...... абеее едни глупости ужас!!!!Нещо много важно да ви кажа тя не искаше да ми прегледа детето,и ме прати отново в болницата за контролни прегледи! Вие Дали нямаше да я хванете за врата???След като е педиатър на дъщеря ми!Като цяло Доктор МАРИАНА МАРИНОВА ме прати подяволите (само защото исках да се свържа с нея)през всички тези месеци!Но най -лошото е ,че се изгаври с здравето на моето дете!Подсъдима е!Работи на 4часов трудов договор и затова я няма Никаква в кабинета.
И оставам плътно зад думите си,че е Неоткриваема,Безотговорна,Нахална,Неориентирана, и не зажслужава Дипломата си!!!
Потърпевша

# 1 858
Будна Варна тази Маринова една руса жена с очила ли е?

Нямам думи за отношението, после ако недай си биже се случи нещо си е за убиване направо. Не, че и сега не е !
Става дума за живота на децата ни , после защо биели лекари и тн. , ами как няма, изкарват се жертви а какво причиняват не си признават.... ще си спестя обидите , че няма да са малко. Да ти е живо и здраво детенцето !!!!!!

# 1 859
Русата с очилата е Йоргова. Преди 4 5 години и двете бяха супер,каква е тази промяна  newsm78 незнам

Общи условия

Активация на акаунт