Педиатрите във Варна 3

• 430 869
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Варна
И ние сме ми д-р Илиева. Нямам някакви особени впечалтения, но не сме и имали сериозни заболявания до сега - на 11 месеца е синът ми. По- мълчалива е, ако не я питаш може и нищо да не ти каже - от сорта на захранване, килограми и прочие. Ако не сте много претенциозна и не очаквате специално отношение е ок.

# 1 831
  • Варна
Много ви благодаря! Би ми допаднало повече ако говори и обеснява,но да лекува адекватно пък другото... Надявам се,както пожелавам и на вас по рядко да се срещаме с нея... Simple Smile

# 1 832
  • Варна
Здравейте,
Искам и аз да попитам за мнение относно д-р Хариева от МД. А също така виждам от сайта, че работи със ЗК, но колко се плаща за да сме при нея и за какъв период?

По ЗК работи като не е ЛЛ, а има такъв, с когото работи и детето се записва при него, води се при д-р Хариева за прегледи/ДК, а те помежду си оправят документацията. Единственият ти досег с ЛЛ е поставянето на ваксина, което се случва след преглед при педиатъра. Ние сме на същата схема, но при д-р Драганова.
За д-р Хариева като цяло вече мненията са, че е доста натоварена и претупва пациентите.

# 1 833
  • Варна
А доктор Драганова е невероятна! Изключително съм й благодарна за вниманието,отзивчивостта и отдадеността с които работи!

# 1 834
  • Варна
Да, да и да! Не знам какво бихме правили за нея! На толкова отдаден лекар, който знае и най-малката подробност за всеки пациент не бях попадала и аз съм безкрайно щастлива, че това се случи за детето ми.

# 1 835
  • Варна
По-назад някой пита за д-р Катя Димова.
Ние също сме при нея, тя има страшно много пациенти и е възможно изобщо да не записва в момента нови.
Иначе аз лично съм много доволна от нея.Дъщеря ми е на 7г. , при нас не е изобщо като при другата потребителка, която сподели, че са при нея.Помни детето поименно, даже и фамилията ѝ знае, както и набора.Ходим средно често, преди да тръгне на градина пък мнооого рядко, но тя помни.Помни от какво горе-долу боледува и предвид натоварената ѝ практика си е учудващо, защото както казах, децата са страшно много и аз също се случва да чакам дълго.Макар вече да научих кога има вероятност да няма голяма опашка.
Извън раб. време рядко вдига тел, но 2 пъти при наистина изкл. обстоятелства ми се случи да ми вдигне и да се консултирам с нея.Като цяло не ми се е налагало да ходя на спешен с изкл. на случаи, които не са свързани с детски болести.
АБ и аз имам впечатление, че много рядко изписва, адекватна е в това отношение за разлика от много други лекари.Подкрепя дългото кърмене и късното захранване, за мен това беше важно като я избирах.
Но пак казвам, по-добре звъннете предварително и попитайте изобщо дали записва нови деца.

# 1 836
При Драганова чака ли се много?

# 1 837
  • Варна
Не знам дали се чака по принцип, тъй като станахме нейни пациенти точно в разгара на ремонта в Майчин дом. Имаха проблеми с кабинетите понеже ги ремонтираха и много кофти бяха застъпали графиците на лекарите. Факт е обаче, че е много точна и подредена като човек. Винаги ни казва по кое време да си запазваме час за да не чакаме с по-големите и болни деца.

# 1 838
  • Варна
Чака се когато дойдат много без часове.
В такъв случай гледа да влизат по ред на идване, за да не чака никой повече от другия и така със записан час може преди теб да влезе човек без час, но можеш и ти да си в неговата позиция.
За неходенето с болни си има часове за ДК. Никога не е изключено и да дойде някоя луда майка като си тръшне болното дете при здравите, но това не е от лекаря, а от нас за жалост и се случва навсякъде. Въпреки тези ситуации е адекватна и взема под внимание кой е болен и кой за ДК като проветрява, предупреждава да изчакате на страни, приема ви в друг кабинет ако има свободен... Уникална е!
Нещото, което всеки трябна на знае е, че често и се налага да отсъства. Няма тук във форум за пиша причината, но 2-3 пъти в годината отсъства за 10-20 дни, а ако се наложи и повече. Неудобство е, ако ти потрябва тогава, но аз лично предхочитам, ако се налага за тези периоди да разчитам на друг, но тук ли е не я заменаям за нищо на света, а явно и не само аз имайки предвид броя на пациентите й.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 23:12 от eli70o0

# 1 839
  • До морето
Някой има ли впечатления от Екатерина Вълчева? Моя позната я изрекламира като "най-добрият педиатър във Варна". Някой с мнение?

# 1 840
още един въпрос за Драганова- виждам , че часовете й са до 4 ч следобяд, когато има чакащи остава ли до по-късно?

# 1 841
И аз въпрос за Драганова - разбрах, че работи с направления от личен лекар (с когото тя работи), но преди всеки преглед се ходи до този личен лекар и така се води детето при нея. Така ли е наистина? И къде се поставят имунизации, ако сме при нея?

# 1 842
  • Варна
Пациенти не връща. Преглежда всички, които са там. Няма да ви върне, защото е изтекло работното време.

Когато имате нужда от педиатъра отивате направо при нея, а направленията те си ги оправят помежду си и вие не се занимавате с нищо. Единствено при имунизациите имате досег с двамата. Часовете са така, че при ЛЛ имунизациите са непосредствено след часовете за ДК при д-р Драганова. Отивате при нея за преглед и след това направо при личния за самото поставяне на ваксината. Другата среща с ЛЛ е самото записване на детето когато излезе акта за раждане, ако е новородено или просто записване като пациент, ако става въпрос за по-голямо дете.

# 1 843
Здравейте,да попитам за мнение за доктор Маргарита Илиева от МЦ Младост?
Благодаря  bouquet

Моят син е записан при нея. Той е на 2 месеца. Веднъж съм и звъняла в извънработно време и ми вдигна. Детето сега има проблем и тя ни насочи към специалист и каза, че ще ни даде направление. Иначе за да получиш повече информация трябва да питаш. За консултациите винаги си набелязвам въпроси и я питам.

# 1 844
Здравейте мили,мами или бъдещи такива!
Реших да ви напиша моята история с д-р  МАРИАНА МАРИНОВА и нейната колежка д-р ЮЛИАНА ЙОРГОВА от Курортна клиника!
И аз като вас като забременях започнах усилено да търся добър педиатър и не ми беше никак лесно в крайна сметка записах своето бебче при д-р Папазова ако не се бъркам от Окръжна след като родих съответно тя трябваше да дойде вкъщи за първи консултаций.И така тя дойде прегледа ни и за моя изненада каза,че неможе да ни бъде лекар понеже мислила да не работи в Окръжна повече.Съответно на няколко дни от раждането на дъщеря ми останахме без педиатър и се наложи да се запишем веднага при някой!Нямах време да търся повече и да обикалям с малко бебе и я записахме при д-р Мариана Маринова в курортна.И приятната част започва от тук ,имах усещането,че съм записала дъщеря си в добри ръце и до две годишнината ни не се съмнявах в това!Тя беше винаги мила и усмихната и да изслушваше мнението на майката,което е важно!Но има проблем и то не малък тази жена е неоткриваема,точно когато имате най-голяма нужда от нея като специалист!Сега пак повтарям нямах проблеми в началото с нея когато бяхме малки и ходихме всеки месец за ваксини,но след 2г като ги навършихме и вече нямаме ваксини и трябва да ходим през 6м. На контролен това се промени.Не си вдига никога телефона!Немога и като отида да я намеря защото имам чувството,че постоянно е в отпуск!Или пишат бележки на вратата,че не работят,защото са в ремонт!Абе като цяло съм много възмутена и разочарована от тази Маринова!!!И не само толкова: За мен тя получава Златен медал за най-БЕЗОТГОВОРЕН педиатър на малки деца!!!
Всъщност най необходима ми беше когато ни приеха в ясла от септември тая година до сега,защото постоянно сме болни.И понеже не си вдига телефона в продължение на половин година вече отивам там в кабинета но уви тя пак не е на работа а нейната колежка Йоргова и  така цял септември детето ми го водих на доктор но понеже не намирах,и не улучвах шантавите смени на Маринова се наложи Йоргова да ни преглежда!Но след чести посещения септемри м. С очевидни симптоми за вирусче ни бяха предписвани погрешни  лекарства и съответно грешно лечение.Дъщерями три дни с лека температура и хрема после здрава ,след три дни пак болни и цял месец си влачехме вирусчета,докато не стана сериозна работата!Един ден прибирам от ясла детето с температура 38.0 като беше петък и знам,че по това време няма доктор в курортна. Мислех,че ще се справя с температурата да я сваля но уви не тя дигаше още по-висока и така събота през нощта докато не качихме 41.0 стряскащ момент!Бърза помощ в окръжна,редица изследвания и ВИРУСНА ПНЕВМОНИЯ!
И прием в болница за 1 седмица на системи!Какво ми казаха докторите от болницата:цитирам Ако имахте добър педиатър,който да предотврати малките вирусчета с правилните лекарства вие нямаше да я докарате до тук!!!Само да кажа тук ,че Вирусната Пневмония е животозастрашаващо заболяване,което се вижда само на ренген!
Сега седмица след нашето изписване от болницата и продължаване на антибиотик и други лекарства нашата д-р Маринова продължава да не вдига своя телефон,съответно тя още незнае за нас,че  сме болни и ,че пием лекарства и ,че се нуждаем от контролни прегледи,които както разбрахте няма как да се състоят, защото немога да я открия Д-р Мариана Маринова!Извод: Спешна смяна на най-не заинтересованата и безодговорна педиатърка Мариана Маринова!!!От Курортна клиника във Варна.
Извода ми е ,че не е важна само усмивката и любезноста и на д-р Маринова за тези които я познават.  Тя не присъства във важните моменти  ,когато вашето дете има здравословна нужда от нея!!!!

Общи условия

Активация на акаунт