Педиатрите във Варна 3

• 430 883
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Варна
как стои въпроса със смяната на педиатър по това време на годината? трябва ли както личния лекар да се изчака да стане декември месец?
Да, декември и юни. През другото време с разрешение от ЗК.

Galeto.., за д-р Друмева в МД ли става въпрос? Ако е така аз не съм на същото мнение.

# 1 816
  • Варна
За детски дерматолог мога да споделя впечатления като диагностик съм много доволна от д-р Георги Томов (младши). Като лечение не мога да кажа, тъй като сме изцяло на хомеопатия, но за диагностика при него сме ходили два пъти (веднъж с коксаки вирус и веднъж с импетиго), и двата пъти след грешна първа диагноза от друг дерматолог  #Cussing out, и двата пъти точно той ни определи правилната диагноза, което ни беше много важно за лечението след това.  Peace Като цяло според мен много зависи какъв е проблема. Преди да почнем с хомеопатията, при обостряне на атопичния дерматит се лекувахме при д-р Тинова от ДКЦ 5 и бях доволна също, не бързаше с кортикостероидните и винаги първо опитваше с по-леки варианти, но пък точно тя не успя да ни диагностицира импетигото съвсем наскоро и това ни забави адекватното лечение Sad.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 00:20 от minch

# 1 817
Може ли да споделите  впечатления от Др Дора Янкова , Др Радостина Ангелова , Др Катя Димова и Др Дора Петкова ?

# 1 818
Моля, препоръчайте ми добър детски дерматалог във Варна. Благодаря!
Д-р Томов /младши/ постави коректна диагноза (АД) и лечението му беше 100% ефективно.
2 месеца предписваха на детето разни неефективни кремове. Доц. Бакърджиев (2 пъти бяхме при него) не само беше на мнение, че проблемът щял да мине от самосебе си, но и изписа изсушаващ крем, който направо разрани и влоши екземите на детето. Като му обясних, че се е влошила ситуацията от този крем, той само ми каза "спри го, нищо не прави, те децата с бели кожи са така, ще го израсте"  ooooh!
Томов беше категоричен, че няма как проблемът да се израсте без лечение. Обясни супер подробно с какво, кога и как да се маже. Как да се къпе, какво да яде, облича и т.н. Рецидив не е имало, кожата е здрава, вече 2 години не сме имали проблем.

# 1 819
  • Варна

Galeto.., за д-р Друмева в МД ли става въпрос? Ако е така аз не съм на същото мнение.
[/quote]
Не за д-р Друмева от МЦ Европа.

# 1 820
  • Варна
Може ли да споделите  впечатления от Др Дора Янкова , Др Радостина Ангелова , Др Катя Димова и Др Дора Петкова ?
Моето дете е при Д-р Катя Димова. Какво да кажа - доста пациенти, винаги много се чака ( чакала съм и повече от 2ч и половина), не си вдига тел. извън работно време, детето е почти на 4ри и все още не е запомнила нищо за него ( в смисъл от какво често боледува, как сме го лекували, и т.н.). Всеки път припомням че сме били там преди примерно 2 седмици, бил е болен от това и това, и тя казва:  Да, да и аз му предписах еди какво си. А то не е вярно. Според мен е доста натоварена, но някой деца си имат характерни как да кажа черти, заболявания и ако през 20 дена сме там за едно и също нещо малко е дразнещо всеки път да обясняваме все едно за пръв път влизаме в кабинета й Simple Smile
Иначе е за късно захранване, детето ми е на почти 4г и не е пило още АБ, понякога предписва Хомеопатия, но не разчита само на нея. Дава направления, когато й обясниш защо искаш еди какъв си консулт. Не е тросната, изслушва ( къде те чува къде е друг въпрос Simple Smile ).
не разчитам само на нея, извън работно време и в празнични винаги ходя на частно. По закона на Мърфи никога не е болен 8-17ч Simple Smile, така че често я ползваме за сополи с кашлица прерастващи в пристъпно дишане след това.

# 1 821
Здравейте, има ли някой от вас при д-р Татяна Бакалова. Ако може да сподели мнение Stuck Out Tongue

# 1 822
  • Варна
Здравейте, търся личен лекар за детето. Искам да го запиша при някого, който не е педиатър, да ми даде направление и да го водя при педиатърка, на която съм се спряла. Но тя пък не може да е личен лекар. Този, с когото тя работи, пък не приема нови пациенти.
Има ли някоя от Вас, която е на същата схема с детето и кой е личният лекар?

# 1 823
Посъветвайте ме за детски кардиолог-ревматолог

# 1 824
  • Варна
Посъветвайте ме за детски кардиолог-ревматолог

Доц. Маринов или Д-р Шивачев преглеждат в дкц Св. Марина!

# 1 825
Здравейте, моля за мнения за д-р Вейсалов, който преглежда МЦ "Младост".

Ще съм благодарна да споделите ако сте доволни от някой лекар в района Младост/Трошево. По възможност лекар, който преглежда с часове, има мед.сестра и прилага адекватни лечения. Благодаря!

# 1 826
Здравейте,
Искам и аз да попитам за мнение относно д-р Хариева от МД. А също така виждам от сайта, че работи със ЗК, но колко се плаща за да сме при нея и за какъв период?

# 1 827
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за д- р Донка Костова? Личен лекар е на нас,но обмислям да запиша и детето при нея. Нямам наблюдения как е с малките пациенти.

# 1 828
  • Варна
Здравейте,да попитам за мнение за доктор Маргарита Илиева от МЦ Младост?
Благодаря  bouquet

# 1 829
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте,да попитам за мнение за доктор Маргарита Илиева от МЦ Младост?
Благодаря  bouquet

Моят син е записан при нея.Държи се сравнително адекватно при лечение, макар досега да ми се е наложило 1-2 пъти.Не бърза с антибиотика.
Дразни ме, че при детските консултации сме били винаги с час и всеки път имаше отвън и други болни деца или възрастни.А, аз отивам със здраво дете, често и за ваксина.
Имахме и леко недоуточнение относно едни размери на главата на детето, но това е друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт