Лондон - 2

• 71 555
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
и аз ви препоръчвам "Мръсни танци" (около 2 часа) - уникален! пак бих го гледала с удоволствие.

препоръчвам и "Били Елиът" (около 2 часа и половина с анткаркт 15 минути)

# 16
  • Бургас
Искаш ли да те накарам да спреш да плачеш Simple SmileSimple SmileSimple Smile По добре на картичка, отколкото в 1 самолет с мен   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy
Да се намърдам и аз тук, да не изпусна нещо важно.  Crazy Въпреки, че Лондон не влиза в плановете ми за първото шестмесечие догодина...

# 17
Дали бих могла да изнахалствам в темата?  Mr. Green

Признавам си, че не съм имала физическото време да изчета предишната тема и много се надявам да ми помогнете със съвет  Praynig
В края на другата седмица сме в Лондон с каката (9 год.) за 4 дена. Искаше ми се освен задължителните музеи и забележителности да я заведем на нещо, което би й било интересно на нея. Не вярвам, че по това време на годината зоологическата е най-мъдрият избор, а просто не ми хрумва нещо от сорта на София Ленд и Патиланци, ох, Палавници, все се бъркам  Crazy което да потърся в нета ... Тааа, ако някоя от вас би могла да ми подметне идеи ще бъда много, много благодарна  Hug

# 18
violetblue нашия синковец (10г) се възхити от Гринуич. Нищо друго не му хареса в Лондон, но той е малко особен и трудно впечатлителен  Grinning, общо взето любознателен мрънкалник.

Мисля, че назад в темата имаше за Legoland Windsor коментари, но ми се стори малко далеч за краткия ни престой, за това го пропуснахме! Повече инфо ще намериш ТУК

# 19
Ако го вълнува темата самолети, може да посетите Роял Еърфорс Музея - http://www.rafmuseum.org.uk/london/. Много е интересно и има доста за гледане, а и доколкото си спомням май входа беше безплатен.
Ако пък обича музика и музикални инструменти - китари, барабани..., тогава може да му хареса Бритиш Мюзик Експириънс на О2 - http://www.britishmusicexperience.com/gibson-interactive-studio/. Супер забавно е в залата, където можеш да свириш на воля на инструментите, както и последния етап от експириънса Simple Smile.
А за хапване, тематично - http://www.therainforestcafe.co.uk/

# 20
veni9  този Бритиш Мюзик Експириънс на О2 ще си го отблежа при следващото посещение в Лондон, ама след 2012  Mr. Green

# 21
  • София
Ако го вълнува темата самолети, може да посетите Роял Еърфорс Музея - http://www.rafmuseum.org.uk/london/

Или пък да отидете до кораба Белфаст, ако се интересува. Закотвен е в Темза, има страхотна гледка към Тауър Бридж и е единственият оцелял от рода си, участвал във Втората световна. За деца под 15 е безплатно.

Сега видях, че всъщност пише каката, което предполага по-различни интереси от кораби и самолети  Crazy
На мен много ми хареса посещението в "Шекспировия Глоуб", ако има интерес към сценичните изкуства.

# 22
Ох,  съжалявам, аз също съм пропуснала момента с "каката".

# 23
  • тук-там
Четох назад но не открих - кога са намаленията януари, имам да обзавеждам абитуриентка и мисля да съчетая Лондон с шопинг....ако кажете и магазини....

# 24
Момичета много ви благодаря, много ми помогнахте  Hug
А това, че е кака няма никакво значение, тя ми е толкова любознателна и съм сигурна, че и на Мюзик експириънса и на Еърфорс музеят ще се ирадва много  Wink

# 25
Четох назад но не открих - кога са намаленията януари, имам да обзавеждам абитуриентка и мисля да съчетая Лондон с шопинг....ако кажете и магазини....
Почти национално събитие, отразявано по всички световни телевизии е обявяването и старата на коледните намаления в Хародс /поне докато Ал Файед беше собственик/. Мисля че стартират от 1.12. А в януари вече са по-малки , но има почти навсякъде. Има един мол със страхотни цени и стоки, но трябва да имате кола защото е до Лондон. Мои приятели, които живеят там облякоха на половин от Лондонските цени дъщеря си за бала. Иначе вътре в града е сложно така да се каже къде е магазина!

# 26
Зависи какъв тоалет за бала търсите - ако си падате по модните тенденции тук напоследък - тип Асеновград - бюстие с пола, мисля че Лондон не е вашето място, но ако харесвате по изчистени неща, може би ще откриете нещо. Аз лично не съм обикаляла в търсене на бални тоалети, така че не мога да дам изчерпателно инфо. А големите намаленния започват след Коледа, до края на януари.

# 27
  • Germany
Записвам се и аз в темата, защото планираме да идем до Лондон за рождения ми ден началото на февруари Simple Smile Това с мюзикълите звучи страхотно и ще се пробвам да посетим и ние някой. Къде мога да видя програмата?

# 28
Почти национално събитие, отразявано по всички световни телевизии е обявяването и старата на коледните намаления в Хародс /поне докато Ал Файед беше собственик/. Мисля че стартират от 1.12. А в януари вече са по-малки , но има почти навсякъде. Има един мол със страхотни цени и стоки, но трябва да имате кола защото е до Лондон. Мои приятели, които живеят там облякоха на половин от Лондонските цени дъщеря си за бала. Иначе вътре в града е сложно така да се каже къде е магазина!

Може ли линк !Мисля,че се сещам за кой става въпрос,но не съм сигурна.  Peace

# 29
Оксфорд стрийт , Хай Кенсингтън стрийт и Уестфийлд център ( най-големия търговски център с над 200 магазина) .
Ако там не намерите каквото ви трябва  и то на добра цена  , значи то просто не съществува  Laughing

http://uk.westfield.com/london

Общи условия

Активация на акаунт