Лондон - 2

• 71 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря. Аз май излишно се паникьосах, може би, защото направих асоциация със сайта на H&M, където за щяло и нещяло канцелират поръчки, уж от съображения за сигурност. А и в Trip Advisor имаше доста отрицателни мнения за фирмата и това май също ми повлия  Rolling Eyes Отделно, че на официалния сайт на атракцията нямаше билети за датите, в коити ние имаме възможност да отидем и ако и от тук бяха отказали резервацията, щеше да е катастрофа за синът ми  Crazy А и за мен, ако изгорим с парите  Mr. Green
Но както и да е, от фирмата потвърдиха, че няма проблем. Независимо, че не приемали Виза Електрон, с някои карти плащането минавало, в зависимост от банката издател.
Извинявам се за спама, надявам се като се върнем да имам и аз с какво да помогна или да разказвам /не само за Хари Потър Laughing/

# 706
 danibaby , Galq_f, ако не е проблем напишете от кои банки са ви издадени Визите-Електрон. Peace

За картите на  ОББ съм чела,че много често не ги приемат,но на ПИБ някой в някоя от темите за Лондон  беше писал,че няма никакви проблеми.(мисля,че беше по-напред точно в тази)

# 707
  • Smallville
danibaby , Galq_f, ако не е проблем напишете от кои банки са ви издадени Визите-Електрон. Peace

За картите на  ОББ съм чела,че много често не ги приемат,но на ПИБ някой в някоя от темите за Лондон  беше писал,че няма никакви проблеми.(мисля,че беше по-напред точно в тази)
Моята е от Прокредит. Тази карта не съществува вече, не я поднових Crossing Arms

# 708
На нас визата на ПИБ не мина в сайта на изибъс, обаче си плащахме другаде без никакъв проблем.

# 709

Моята е от ЦКБ.

# 710
Aaa na ДСК Виза електрон, дали ще мине в сайта на easybus? Аз досега само с нея съм пазарувала в интернет за всичко... миналата година с нея билети за Terrasvision си купихме.

# 711
Звезден^Прах, това за сайта на изибъс ще го имам впредвид,при National expres  не сме имали проблеми.

А под другаде имаш впредвид по магазини ,атракции,заведения  ли?

# 712
Ми навсякъде плащахме с нея, хотела чрез интернет го платихме с нея, самолетните билети , в магазините там, атракции, заведения, в самият хотел...никакъв проблем. Но се замислих, че може би е именно за това, че я обявихме в сайта като виза електрон......пък е трябвало само виза да пишем. newsm78 знам ли

# 713
Лондон е невероятно бижу ! Разказвам подробно за последното ми пътуване там миналата седмица тук
http://very-well-living.blogspot.com/2012/03/urban-by-nature.html

# 714
Лондон е невероятно бижу ! Разказвам подробно за последното ми пътуване там миналата седмица тук

Много приятелски - пише се Notting Hill, а не Nothing Hill  - второто звучи доста абсурдно.

# 715

Много приятелски - пише се Notting Hill, а не Nothing Hill  - второто звучи доста абсурдно.

Благодаря много , не бях забелязала грешката ! javascript:void(0);

# 716
записвам се да ви изчета, защото доста походихме из Европата, но до Лондон не стигнахме

# 717
записвам се да ви изчета, защото доста походихме из Европата, но до Лондон не стигнахме

Za men e ogromno udovolstvie da spodelya moite prezhivyavnia i ako moga da buda polesna s preporuki sum totalno na razpozhenie Simple Smile

# 718
давай, цялата съм в слух,

# 719
давай, цялата съм в слух,

Gold_ благодаря ти за интереса. Ами започвайки от най тривиалнто, полетите. В момента може да се пътува много удобно с Wizz Air , от София до Лутън и на много прилични  цени. Аз не обичам организирани екскурзии от агенций и винаги сама се ровя за резервацийте. Тъй като летище Лутън е на 1 час от Лондон , разбрах че има организирани индивидуални трансфери с кола и шофьор които освен че са супер удобни излизат и по-евтини от влак или автобус. В самият Лондон градският транспорт е организиран перфектно, метро , автобусни линий и т.н. Аз лично използвах карта Oyster , която може да се закупи на всяка една метро станция или автобусна спирка , еднократно се плащат 5 паунда за активирането и после само се презарежда със салдо . Тя важи както за автобусите така и за метрото , което е удобно за да не се вадят непрекъснато билети.Иначе на картите които предостявят на метро/бус спирките има една с туристически маршрути с метро линия която е прекрасна за да се добие представа от основните туристически атракции, ако се спира за посещения в музейте , шопинг и разходки в парковете е по бързо придвижване с метро. Ако пък желанието е да се добие бърза панорамна снима от града то тгава може да се изпозват двуетажните автобуси. Във всички туристически пътеводители са споменати най важните забелевителности , няма да се спирам подробно на тях.Ако те интересува модата, и в зависимос от датите на, които планираш пътуване , ти препоръчам да посетиш Victoria & Albert Museum , където от 19 май има експозиция на бални костюми от 1950 г до сега , която включва модели на Alexander McQueen, Giles, Erdem. Този музей сам по себе си е много интересен, има прекрасна градина с езеро и страхотен ресторант. Входа е гратис, само някой временни изложби се заплащат допълнително . Дуга препоръка ( пак свързана с мода ) е изложбата по случай 20-годищният юбилей на Christian Louboutin , в Design Museum , която откриха на 28 март и ще бъде на показ до 1 юли. За да се се повтарям оствам ти 2 линка от моите пътеписи от последното ми пътуване до Лондон преди 10 дни.
http://very-well-living.blogspot.com/2012/03/inamo-londres.html

Оставам на разположение за въпроси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт