Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 040
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
рони, голяма красавица е станала Мария, и много засмяна и чаровна, пу-пу.
Деси, още веднъж да кажа, ти си страхотна майка, страхотни забавления организираш за децата, аз нямам такова търпение, а напоследък и време. При нас пак се задълбочи проблемът с ревността на Габи, а и сега, когато Вики не е съвсем добре и иска постоянно моето внимание, става голямо съперничество кой да привлече вниманието ми, естествено с беля от страна на Вики (или Тити както тя си казва) или от сърдене, реване, мрънкане, викане, тръшкане от страна на кака й. Аз с това неспане, новата работа, където трябва да съм на 100% внимание, готвене, подреждане и т.н. съм на края на силите си.

# 361
Миша сополива вече 5-6 дни, ама като казват минава без лекарства за 1 седмица, затова не я мъча с капки, които мрази. сутринта кашля, а през деня не. Явно секрета стича през ноща надолу затова. Иначе, жизненка и не спира да шета. Вчера правих ме сладки, двете ги облякох с престилки Laughing Кухня приличаше на бойно поле- всичко усипано с брашно и някакви мюсли, които миша извади, докато ръцете ми бяха в тесто. Жалко ,че нямам апарат...

Вери, маги пък ме ревнува към всички освен Миша. Вчера на танци прая забележка на едно момиче, а другите почват да й се смеят. Аз естествено, сложих всички там където им мястото, обаче момиченце мног чуствително и се разтрои. В края на урока я гушнах да я успокоя, и тука Маги като скочи!!! Ти ни си й майка, ти си моята майка! И реееееев! Обяснявах 15 минути след урока как стоят нещата, обаче и двете тръгнаха разтроени. Така Маги ще ми раскара всички деца от танци  Naughty

Миша ме вика :" Мама, ЧИ!" означава, да й чета Heart Eyes

Цунки от нас, после ще ви чета Hug

# 362
При нас, пък, е "Мамо, пей!" ooooh!

Снощи мъжът ми беше нощна и тя много рева за него, през нощта бълнува: "Тати, Габи" нарежда ги всичките и по едно време почна да крещи "Падна, падна", какво ли сънува Rolling Eyes ... Но много рева за баща си и снощи, и през нощта, и на сутринта, ходи търси го по стаите, вика, реве, тя, сега понеже целият свят й е крив, и баща й го няма, голям рев беше, и в яслата не искаше да влиза... Направо се моля още малко сили да имам да издържа. И се опитвам да се разболявам, вече 10-тина дни не се давам, но накрая май болестта ще ме надвие Close

# 363
При нас, пък, е "Мамо, пей!" ooooh!
А при нас: "Мамо, пи'', което аз тълкувах като :"Мамо, спи" (понеже песничките са предимно при заспиване), а то май ще се окаже "Мамо, СПРИ''  Laughing Embarassed

Вери, благодаря. Hug  99%  от заниманията ни са въпрос на свободно време, така, че не смятам, че правя кой знае какво. Само се възползвам от настоящата ситуация.
Ти се дръж, не се давай на болести. fingerscrossed. Нагушкай Габи и Вики, миличките. Hug

Снощи децата ми се бяха наговорили да се будят през 30 мин. но не едновременно, ами тъкмо приспя единия и задремя, и другия скача. 10-ина пъти така... По едно време баща им ми вика "Какво ги местиш тия деца насам-натам, колкото пъти се събудя, все различно до мене'' Mr. Green И така... разходки, гуш... защото само в нашето легло се успокояват всички болежки.  smile3560 На Анелия и пробиват 4-те кучешки зъбчета, снощи ги фиксирах. Саши пък като стане по нощите, и като види сестра си да спи при нас, се нажалява. И аз съответно така, като му видя влажния поглед на теленце. И хоп, нея обратно в детското креватче, а него си прибирам при нас. Simple Smile

Тук се очертава страхотно временце днес, дано навсякъде е така. Приятен ден!

# 364
Вери, дръж се, скоро ще има малко почивни дни!
Надявам се новата работа поне да върви добре.
Виктор пак е с хрема, която премина към кашлица..... дано бързо да премине. Добре, че поне сега си имаме баба,която сутрин го води на разходка.
А иначе два дена беше при мен в клуба-ясла - много помага да заиграва децата, обаче пък и как ми пречииииии! Не иска да яде, мърда маси, аз трябва да му се карам, пречи на другите деца да се хранят, взема им пастели, моливи ........ лудница! Хем искам да си е при мен, хем не става! А как яде малката му гадина в другата ясла! Е може ли такова нещо! Сяда си там, слушаааа, нищо не взема от децата, играе, всичко изпълнява и ЯДЕЕЕЕ!
Ноооо - това е положението, само при мама минават номерата!
Деси, страхотни занимания им организираш на тези деца! Simple Smile)))

# 365
Гришко пък вкъщи е на израза - Мама дига - което в превод значи мамо вдигни ме. Вече сме взели подаръците за Коледа - дървена низанка, влакче и една мравка за дърпане. Той сега много обеча да слуша зимни песнички за дядо Мраз. Стои в ръцете ми пред компютъра и слуша. Не му давам да удря по клавиатурата, че вече една буква е изкочила.Играе си с вратите и аз съм непрекъснато нащрек да не се прискрипе. Отваря ги затваря ги. А сега на стари бебешки години получи някаква алепгия от памперса, появиха му се гъбички и  CryДържа го без памперс колкото се може повече.
Пожелавам на всички, хубаво време за разходки, да няма болни дечица и майки.

# 366
  • Някъде там...
Рони, много ти е слънчево детето.  Heart Eyes
Имамама, Гришко явно вече прави изречения, браво! При нас единственото подобие на изречение е "Мама ака"  Joy Като бяхме на гости баба им ги лъжеше така за да не реват като изчезна за малко. Сега обясняват на всички какви ги върши мама.

Да са оплача, че Яна пак е на антибиотик. Сега треперя да не направи пак спазъм...  Confused

# 367
Жабче, snesh, very nice, Мамочка и други мами на болни дечица, желая скорошно оздравяване!  Hug Hug Hug
Very nice, дано болестта не те събори, за да имаш сили да се грижиш за двете принцески!  Praynig
Жабче, мноого оригинално извинение са ти намерили като те няма  Laughing . А Преси на акото от скоро започна да казва Како. Като подава нещо вика Дай.
Много обича по цял ден да слуша песента Loca на Shakira, даже си припява льока-льока, ооо не-ооо не /тоест "oоо no-ooo no"/. Много се забавлява да поставя фигурки във форми или пък да търси местата на изрязани фигурки върху дъската, прави си колички от един конструктор и не спира да бута напред-назад детската количка за кукли с какво ли не съдържание в нея. Обича да разглежда албуми със снимки и гледа Мики Маус и приятели, както и Майстор Мани по Дисни канала. Като звъни някой по скайпа и вика баба-баба, защото най-често баба й ни търси. А от две седмици насам си има любима играчка-малък плюшен Мечо пух и всеки път заспива с нея и излиза с нея на разходка. Без играчката не ще да мръдне навън. Преди мечо имаше едно малко бебе, с което излизаше навън и не го изпускаше от ръцете си.
Аз да ви се оплача, че от август чакаме ред за ясла, но скоро май няма да ни огрее, тъй като сме голям номер.
snesh, този клуб-ясла да не би да представлява частна ясла с възможност за спане след обяд или е по-скоро клубче?

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 21:48 от sisely

# 368
Честит имен ден на всички днес и най-вече на зълвата ни Ани!!! Със здраве да си носиш името и да те слушат мама, тати и бати  Laughing Hug Heart Eyes

Понеже и аз съм именничка днес, заповядайте:

# 369
Бъдете здрави, щастливи и вечно така красиви!  Wink

# 370
  • Бургас
Честит празник, ани4ка  Hug
Честито и на празнуващите студенти (по душа) вчера   bouquet

С малката май сме тръгнали пак да се присъединяваме към отбора шмъркащи, дано не прерастне към нещо друго пак  Praynig

Имамама, имаш ли предложения за празничната ни срещичка?

И да ви попитам, ако на някой му се е случвало. Искам да си дам помпата за кърмене (ръчна на Авент) на една приятелка, но зная че е хубаво да се сменят силиконовите части, попитах в няколко магазина и ми казаха, че не разполагат. Имам спомени, че се препоръчваше точно този вид помпа, заради сменящите се части, но откъде се вземат?

Хубав ден  Hug

# 371
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 372
Честито на малкото Ани! Щастливо бъди, детенце красиво!
Аничка, Абрикотинче, честит имен ден и на вас! Бъдете здрави със здрави дечица и хубави мисли в сърцата и най-вече хубави неща да ви се случват!
  bouquet
Трън в Очите, много добро завръщане направи! Страхотен ти е Алекс!  Heart Eyes
Жабче, и твоите джуджони са прекрасни по традиция!  Hug (и при нас много вървежно е мама аки пиш) Mr. Green.
Деси, работилницата ви е направо невероятна. Не напразно преди време предположих, че си детска учителка.  Simple Smile Heart Eyes
Еми,  как сте с Алекс и Габчето? Знам, че сте направили генетични изследвания, които ще излязат след 3 седмици, а също и органовото наблюдение.
Вери, успех и се щади за всеобщото добро.
Мимето, не си писала от маса време. То празници бива, но това са си неизвинени отсъствия, че не ни пишеш хич.  Crossing Arms  
Говоренето при Мария се изразява в команди. Любимата й е "долО", че даже и да трябва тя сама да клекне или да сложи някоя играчка на земята. Но най-често го използва, когато дойде време за ядене. След три лъжички погълната храна вече е забола глава през масичката на стола и започва да нарежда "долО, долОООО". Сърце да му се скъса на човек  Simple Smile. Когато трябва да се пее, командата си е "ПЕЙ!" със съответното обръщение мамо или бабо. Когато иска книжка, започва да бълбочи с език, защото тя така чете.  Laughing И разбира се, щом очи от сън отвори следва веднага "мама гум бебе". Същото е и ако излезем навън с количка, но аз имам неблагоразумието да я извадя от там. Веднага се скачва с краката ми за ГУМММ!  ooooh!
От любимите предавания - сега на почит е една маймуна Оливер. Голямо сърдене е, когато няма "мума Оли".
Преди няколко вечери толкова й се спеше, че нямаше време да се занимава с цокане. Получих си съвет. "Колата нани мама бебе".  WhistlingА, да - няма как човек да влезе в банята и Мария да не му прави компания. Ако аз седна на гърнето, тя си взима нейното и го инсталира срещу мен, за да седне и тя. Ако си мия ръцете, и тя си ги мие, ако зъби мия - и тя това прави. Важното е да тече по малко вода, за да си мокри ръце, четка ...  Grinning

# 373
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ НИ ИМЕНИЧКИ!ДЕСИТО СПЕШЪЛИ ЗА ТВОЙТА ХУБАВИЦА! Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШТА СВАТЯ АБРИКОТИН,АНИ4КА И ВСИЧКИ ДРУГИ НОСЕЩИ ТОВА ПРЕКРАСНО ИМЕ:

После ще дописвам Embarassed

# 374
Честит имен ден на всички Анита, празнуващи днес.
Да сте много здрави и обичани от всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт