Здраве да е, все нещо ще излезе.Но наистина шефовете като твоя са малко (пу-пу, да не му е уруки
За стажа на Ани с болестите, силно се надявам наистина да се отрази в добра насока...
Здраве да е, все нещо ще излезе.
,но не е чак толкова зле.Взех да пия разни колдрекси,че нямам много време за губене с лекуването да не и предам пак на Ави ,че тъкмо взе да се стабилизира малко.
Дано успея да си намеря по специалността макар,че е доста трудно в нашата сфера.Но в крайна сметка ако не успея ще търся друго.И аз си мислех затова как ще се отделим с Ави тя е като залепена за мен въпреки,че постоянно има около нас баби и дядовци и всички я обгрижват.Не признава друг.До тоалетната ако отида идва до вратата и започва да реве мамо мамо.Не дава да я гуша друг,да я преоблича,дори якето не дава на друг да и го облича.Ще започнем да тренираме по-малко всеки ден да свиква без мен.Ще почнем с по 5-10 мин. после ще увеличавам и така.Трябва да свикне няма как не може да е постоянно с мен,а и не е полезно чак талкова да е вързана за мен.
:

надявам се да е наистина вече последното ви "здравно" премеждие... 
Тя, спалнята в наШта къща отдавна играе ролята на батут... 

Иначе за кандидатстването, за ясли е истерията с молбите на местО, а за ЦДГ системата за класиране е с точки, по интернет.
, за тези които ще са в първа група ?
Информация - тук.

а аз ами кой ще те гледа ? Отговор - баба Ели 

Явно кърменето е бъркало процеса непробуден сън. Разбира се и апетита му е значително по добър и вече е заоблил малкото дупе, а блузките седят като гладени на глобус
Много ми е сладък
За приказването- не е най- приказлив, като някои априлчета. Рядко свързва думите в изречение, не желае да повтаря след мен когато го карам, но за сметка на това всичко което не трябва да чуе е чуто и повторено
Разполага със скромен речник от най- необходимите думи с които досажда на учителката в градината когато го напъне глад, жажда, има залепнало ако на дупето, иска нещо определено от играчките ит.н. Гърне никога не пожела да ползва, каквото правеше го правеше на седалката на оригиналния тоалет, но тъй като майка му е несериозница напредъкът който имахме лятото остана в миналото
Сега има видим интерес към процедурите на баща си в тоалета и често мрънка да го водим да си прави малкото ако/пиш/, а голямото ако си го прави на пампата без много шум
....но явно така ще е докато разбере , че това ще е положението- вечер се спи 

Ти да не си почнала работа?
!Добре дошли на новите мами и априлчета в темата!