Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 043
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
От снощи не мего да си събега устата да ме ми отива толкова към ушите. Имаме си ново бебе, което си роди съседката ни и съм ужасно развълнувана. Все едно с мен се случва.  Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде, приятен ден.

# 136
 Joy Joy Joy  Честито!  bouquet

# 137
  • София
ронка, ЧЕСТИТО ви съседско приятелче passifier, позната ми е тая радост, януари тази година я борих същата все-отиваща-към-ушите- уста Laughing, (нали в съседство (ни) се родиха един Ангел и една Ива)!   Grinning

Хайде, като е повлечен крак по съседски  Joy... и Марчето да намаже с едно братче! Heart Eyes  Praynig Hug

# 138
Ха привет и от мен   bouquet
То не са кафенца, не са усмики и бебета как човек да не се разпише Joy
Рони честито съседско бебче, с пожелание Мимето да намаже братче Wink
Олче веднага ще изям сладкото Ени с опашленцата, а бате Вели много пораснал Hug
Десирее много е сладко сърдитото Ани, обаче като се усмихне направо разтапя сърца Hug
Честит имен ден на сладък Пипо малък защитник сладък! Да е здрав и все така да брани кака! Hug Mr. Green
При нас нищо ново Диди е все така палава, все по-бъбрива и работлива Joy Ходихме на гости при едни дечица по-големи от нея и голяма игра падна, изуми ме така хубаво си играха с нея те са момчета на 5г и 10г сега ще ви пусна линк да ни видите
Хайде хубав и спорен ден! newsm51

# 139
Mime, Дидито прилича на татко си, нали? Simple Smile
Рони, да е живо и здраво бебочеството, което усмихва съседки... Laughing А догодина щъркела да не обърква така вратите... Whistling
Връщам се да доразглеждам снимчици, лека вечер! Hug

Ето малко и от нас, на който му се гледа: http://jkukov.snimka.bg/holidays/2-ri-rojden-den-na-dani.267152.21432336

# 140
Mime, Дидито прилича на татко си, нали? Simple Smile

ЕЕЕ Nanny не така де Naughty как на баща си я се загледай на мама е Wink

# 141
Mиме, ти незнаеш ли, че приличаш на мъжа ти.... Joy hahaha
Ми на първите снимки много ми заприлича на него, после видях и теб и се обърках.... Crazy Абе, сладка си е по свое му! Hug

# 142
Nanny, страхотни сладури си имаш. А малкия Калин е голям бонбон.

Миме, твойто Диди е много Фешън!

# 143
Mиме, ти незнаеш ли, че приличаш на мъжа ти.... Joy hahaha
Ми на първите снимки много ми заприлича на него, после видях и теб и се обърках.... Crazy Абе, сладка си е по свое му! Hug
ааа така така Нанни приличаме си  Crazy Joy
Ма_лоло мерси, а ти кога ще ни покажеш Калина?

# 144
Доброутро!
Набързичко ви изчетох, докато Миша сипе мюсли навсякъде...
Иаз съм като Аничка с тези дини под мишница... толкова малко часове в деннонощие, че едвам успявам. Миша взе,че вечер заочва да мяУка, да я приспивам. Явно се превъзбожда от игрите с каката,  и после има нужда от баю-баю. Не мога да я оставя, защото веднагически слиза от леглото и бяга в хола. Хитруша намери начин да ме "мами", казва,че има "Ааами", значи тябва да я храня. А като занеса я в хола, "ами" вече "нееее". Какак маги и тя иска внимание, след като приспя Миша отиам да се гуша с Маги, тя все иска да й разказвам разни истории... така откарваме до 10 часа, и после докато се оправя става 12 Tired Преди да заспя успявам да прочета 1-2 сраници и това е. А с тези магистратури някакви реферати, проекти, чудесии....

За колажа ще намеря някаква снимка,че още не съм занесла камерата на ремонт.

Красотии сладки се нагледах!!! Толкова ли пораснаха наШте деца?! Shocked Направо не мога да повярвам! Олче, да ме паднат тези опашчици! Heart Eyes

Бягам, че мюслите от пода са много по-вкусни отколкото от чинийка hahaha

Рони Hug

# 145
Нани, голяма срамотия е да не ни показваш тези красиви твои господа. Толкова рядко го правиш!  Naughty Невероятни са!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси за честитките за младата ни кошмийка. И тя така дълго чакана, така че си е уцелила вратата. За за малко братче на Мария ние ще трябва сериозно да помислим, но преди всичко да намерим пространство. Бяхме решили да ползваме твърдото тикве Марийно, за да превземем някое съседско помещение, но май ще бъде добре все пак мама й и татко й да й помогнат по някакъв начин с разширението хралупско.  Laughing
Миме, много срамежливо Диди с джентълбоите наоколо.  Grinning Heart Eyes

# 146
  • София
Нани, да ти изям готвачите cook cook, барабар с престилките! Heart Eyes Толкова са порастнали, Каинката Laughing едва го познах. Красота!  Heart Eyes

Миме, цАлуфки и на твоето голямо момиче. Heart Eyes Много готина Дидунка в синьо. Heart Eyes

Мамочка, гУш  Hug, съчувствам ти, не е леко с две деца, работа, дом... Rolling Eyes Дано по - леко и неусетно свикнете и Мишенка позабрави "прикачения" период. Praynig Да я нацелуваш по русата главица, сладунката тя. newsm76

И Елината тая нощ си порева, не беше се случвало от месец и отгоре, така хубаво си спеше. Венците и са отврат, а не пробиват тия пусти кучешки. Shocked Тая нощ си поспа върху мама, калпазанката. Rolling Eyes

Та в тая връзка, кафе от една ненаспАна мАма Tired:

# 147
Oлче, мерсаж за кафенцето!
Определено имам нужда от 1-2-3 двойни. Tired Незнам какво ще го правя Каинката с тези нощни безкрайни цокания. Не признава биба, ни вода, само цицааааааа. Тази нощ от 3ч до 4ч е мрънкал, на моменти бая гласовито и накрая се предадох. А сутринта от 7:30 до 9ч е висял на мен като пиявица, да не говоря, че освен без цици, които вече приличат на празни коледни чорапи, съм останала и без гръб, кръст и т.н. с това негово завиране под и над мен. Казвайте, с търпение и рев ли да спирам това или има и друг начин? Да ги мажа с оцет, да давам АМ? Ама и той се обърква, давам вечер пък нощем не, явно трябва изцяло да го отбивам... newsm78

Рони, разбира се, че щръкльо си знае работата! Wink

Благодаря за хубавите думи за моя Каинчо, между другото вече се нарича не Каинка, а чичо. Shocked
 А като попитам на всеослушание :"Кой направи това?", отговаря:"АФ", т.е. "АЗ" hahaha

Наистина много са ни пораснали априлчетата, сладури мамини! Heart Eyes

# 148
Нани, с още малко търпение.
Когато по-продължително не ще да се заспи само с помощта на цица, сядам в леглото и я гумвам, започваме клатуш-клатуш и така. Малко попявам тихичко и така превземам крепостта.  Peace

# 149
Nanny, двамата готвачи са  Heart Eyes Heart Eyes !!!

Миме, Дидито ще я изпапкам и нея!  Flutter

Аничка, Мамочка...  Hug Hug Hug!

Ани-банани се събуди, адиос.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт