Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 40 725
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Качвам снимки от днешното парти, но става ужааааасно бавно. Вечее почти 2часа качвам, а съм наполовината.

Ето линк: http://aprilki2009.snimka.bg/children/koledna-sreshta-2010g-varna.557323.21798575

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 17:05 от very nice

# 481
Коледното парти за варненските априлчета беше супер! Огромно благодаря на Снеж за гостоприемството и на всички присъстващи за страхотната атмосфера! Преси много се забавлява и дори след следобедния сън сочеше вратата и искаше да излиза, за да поиграе пак се децата. Забравих фотоопарата си и снимките с телефона ми са доста размазани. Радвам се да видя, че very nice вече е публикувала своите!

# 482
Днес сe получи много сладко коледно парти! Simple Smile)
Мисля, че и на децата им беше добре.
Много се радвам, че най-накрая и Сисли се включи към нашите редици!
Подаръкът, който получи Вики от Пипо е страхотен и ми даде шанс 2 часа след обяд да се занимая с мен си – душ, пилинг, кремчета, маски, фризура.... направо не е истина! Simple Smile)))
Снимки аз ще кача утре, а ще се надяваме и на много качествен материал от Вери.
Ти си имала ЧРД!!! А аз пак изпуснала събитието – ама поне подаръка го видяхме в действие! Да си жива и здрава и все така да те изненадва и радва твоя мъж! Simple Smile)) Децата да слушат.... абе една идилийка ти пожелавам по твой вкус!
Деси, влакът е страхотен, чак ми се ще и ние да се сдобием с един такъв. Аз уж взех подаръчета..... ама Дядо Коледа и в градината ще идва... та за там не съм купила нищо специално още. Мислих нашия с таткото подарък там да го дадем, ама за Коледа няма да остане нищо за под елхата.... Подаръците от бабите те ще си ги дадат на 24. От къде го взе този влак? Я издай малко инфо. А и къщичката много ми хареса. Аз искам такава за градината, но тук  видях подобни в един магазин за мнооооого според мен пари. Беше май около 48 лв. Ако някой знае къде има на по-сносни цени, да каже, моля! Simple Smile)
Иначе аз съм му взела един светещ от всякъде камион (като писахме писма за Дядо Коледа в яслата Виктор си избра камион. Бях им разпечатала картинки на различни играчки и всяко дете си избираше какво иска.) Един влак с релси и конструкторни части за вагоните и една голяяяяма кола джип, която брат ми му хареса. Уж много, а все ми се иска още и още да му взема разни неща!
Иначе и той е фен на клипчетата, но аз не му давам да гледа. В предната ясла много ТV  гледаха, направо ги зомбираха според мен. Сега не мога да го отуча. А и освен това проблемът е, че иска аз да седя с него да гледам и супер се сърди като откажа. Преди седмица събори на земята лап топа и от тогава му повтарям, че Вики счупи компютъра и затова сега няма та та – това е едно от любимите клипчета.  И той се съгласява. Бърбори – Тики (което е Вики) чупи додо (долу). Започна да прави изречения от 2, 3 думи. Казва скочи, бяга, ам не (когато лапне нещо, което не трябва да се яде) тай ме (чай с мед), чичо, леля, кака, естествено дай и дайс (второто значи вземи) тука, дойде, и не знам защо но е решил, че там се казва ИА. И постоянно командори. Знае имената на децата в яслата. Вика ги по имена. Най-използваните фрази са не иска и не, няма, за мой ужас разбира се и най-вече като види храна. Яде хляб, рядко бисквитки, солети, кашкавал, сандвичи с масло, с кашкавал, пържени картофи,  Twisted Evil  понякога кюфтета, кебапчета и от време на време ООО ЧУДО – Пюрета на Ганчев!!!! Какво слагат в тях не знам, но се ядът. Сега на ден по едно пюре успявам да  пробутам. Явно ще спонсорираме Ганчев!  Rolling Eyes Нашата храна или от кухнята е отрова за моя син.
Амииии много се разписах.... ама от кога не съм писалааа. Хайде стига толкова, утре снимки.

# 483
, ДАМИ!

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 09:59 от sisely

# 484
Честит Игнажден на всички!Само хубави хора да влизат в домовете ви днес!

Хора, къде сте???

sisely, мерси за кафето, и притурката към него.  Laughing  bouquet

Варненски априлчета, и майки, чудесни сте (особено на снимките, наредени като ученици по масичките и столчетата)! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes very nice, поздравления за хубавия фотоматериал. Wink Hug

snesh, влакчето е от Хиполенд, 33-34 лв. струва. Тази къщичка-палатка с Мики Маус (имаше и с Барби, и с Колите) е 39 лв., а имаше и едни други, имитация на тухлени, пак от тънък найлон (или там каквато друга материя е), за 20лв.

princessa raia, честито самостоятелно заспиване. Grinning fingerscrossed

Майките на болните априлчета ако се отчетат с хубави новини, ще е хубаво. Praynig

# 485
Ние сме си вкъщи, обадиха се от яслата, че Вики е с 38,3 температура. Водих я на лекар-леко зачервено гърло и сополи, може би ще избива ангина. Тя и затова Вики вчера беше толкова крива, продължи и вкъщи да се криви, а вечерта я приспивах от 9 до 11 и половина, явно я втрисаше, но нямаше темп.

# 486
Добро утро сладури и сладурани  bouquet
Страхотно Варненско парти децата пораснали Heart Eyes, мамите хубави направо сияят Peace
Домакинът на партито изглежда перфектно е организирал събитието Браво Снеш!
Ние сложихме елхата и украсихме къщата, с ММ ще идем на ескейп вакейшън за 3 дни преди коледа и нямам търпение вече да забегнем Joy

# 487
Момичета нямам нет пиша от комп.на свекърва ми и ви преглеждам набързо.Срещата беше страхотна.Може да повторим Party Hug BlushСнимки имам и аз но когато имам нет ще кача и пращам.

До скоро Hug

# 488
  • Варна
Срещата много ни хареса и на нас! Hug
Ето ги моите снимки - оттук нататък:
http://aprilki2009.snimka.bg/children/koledna-sreshta-2010g-varna.557323.21818504

На последните две снимки Пипо се забавлява със страхотния подарък, който получи от Ави. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 05:04 от chockolina

# 489
Хубаво сте се забавлявали и вие варненки.   bouquet
И тук да ви представя най-малкия мъж в семейството ни http://www.facebook.com/photo.php?pid=31272047&l=944cfd2f65&id=1205553646
Хубав ден ви пожелавам момичета

и специално за Еми и Александра  

# 490
Иве,  Heart Eyes. Одрал е кожата на мама.  Grinning
Чудесни снимки е направил подаръкът, Вери! Прекрасни модели си снимала!!!  Heart Eyes Много весело и приятно тържество!  Heart Eyes
На бързо с една много хубава новина. Еми ще пише подробности, когато може. Генетичните тестове на Алексчето отхвърлят СД.  newsm44

# 491
Мерси, Рони.
Аз не посмях да споделя хубавата новина за Алексчето (искаше ми се мама му да го направи първа), ама от сутринта ми е толкова усмихнато...ИСТИНСКИ ПРАЗНИЧНО И ВЪЛШЕБНО РОЖДЕСТВЕНСКО!

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:10 от i√k@

# 492
Ихаааа, браво на Алексче! Страхотнен коледен подарък за цялото им семейство!
ЕмиHug

Ивка, сладко и оформено човечле! Hug

Ох, аз се детоксикирам и само за ядене мисля, затова и не пиша. Вижда му се края де, последен ден и ще вкуся от така мечтаната картофена салатка. Crazy

Много хубави снимчици, браво варненки и варненчета. Само дето някои мами и бебоци са ми неизвестни, поради липса на пояснения под снимките. Rolling Eyes

Вери, как е Викито днес? Дано все пак опасенията ти за ангина са били погрешни. Hug

# 493
Днес първо Еми, после Ивчето, аха, да ме разплачат от щастие! Много хубав ден!!! Heart Eyes

# 494
  • София
Обаждам се само набързо, че съм жива Mr. Green, "малко" преуморена от светски изяви (4-тото парти поред този месец, тоя път в Чепеларе... Crazy), обзаведена с 2 бр. болни деца (те дефакто не са оздравявали Sad) и почти никакво Коледно настроение, поради гореизброените причини. Rolling Eyes

Искам макар и закъсняло да честитя именния ден на Диди на Мимето*, да е все такова слънчево зайче и желая! Heart Eyes
Честит син щрЪк на Ивчето, явно и е писано само мъже да я глезят! Heart Eyes За първи път ме лъже 6-тото чувство в подобна ситуация... Thinking Blush Grinning
Еми, и тук ще ти кажа, че въобще не съм изненадана от Новината, защото бях сигурна в положителната развръзка (най - сетне! Praynig) Оттук нататък само и още по - хубави новини! Praynig
Ама и тия "лекари" дето така ви изкараха ангелите са за  #2gunfire

Варненки и малки варненчета - ПРЕКРАСНИ сте! Heart Eyes Успях да прегледам снимките набързо. Радост за окото, пък и толкова готина домакинЯ (мама снеш) Mr. Green си имате под ръка... Искаме и ние по Шопско една такава! Mr. Green

Оставям ви сега, че акЪлът хич не ми е тук Confused, а и имам толкова работа за довършване, че май е по - добре въобще да не си ходя тая вечер. ooooh!

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 17:14 от ღолчеღ

Общи условия

Активация на акаунт