При нас още от октомври бяха изложени календарите и трябва да са ги снимали в началото на месеца. Вчера отидох да го взема, а те на двора танцуват латино танци на песента на Шакира от Световното.

Много хубаво,че да танцували на двора в хубавото време. Нашите днес имат танци и след малко ще ходя да прибирам Тони. Довечера и аз ще поиграя малко народни танци. Намерих си група за начинаещи и сега релаксирам с танци. 
На мен също ми се ходи на народни танци, но засега съм се отдала на фитнеса, че имам килца да свалям. 
Спретнах си 3 почивни дни- кво ще ги правя толквоа много - не знам
Снощи след работа беше планирана женска сбирка,виното подейства за скорошното ми заспиване, и тая сутрин сме на забавени обороти.Реших да оставя Дари с мен- да ис направим един женски ден - само двечките
И без друго рядко нис е случва да сме заедно- много е доволна- само цвърка от кеф около мен.Нашите снимки за календари и подобни минаха тая седмица.Театър имат 2 пъти месечно- останалата културна програма е от мен
Извеждали са ги тези дни на двора. Сега я питах за вчера- само на терасата са били.Та- такива ми ти работи.След малко ще си допия кафенцето, ще си взема душ и ще се оправяма да излизаме на разходка- малко градска мислех да слезем.Ненадейно се прецака железния уж фотоаларат, та ще ходим да си купим нов.Нямам никаква идея какъв да е, така че- приемам и съвети по темата( за сапунерка говоря, възможно най-евтин
Дори ме е подпукал да учиме в къщи само повтаря думички,песни и брои
Сега остава и за плуване да се тръшне и ще ни разори
Явно градината му се отразява добре,щом и баща му го признава
, преди се чудех Дари как го прави.
Резултатът - Ивайло вече ходи на 4 допълнителни дейности
Ако е случи някой месец да няма неприсъствен ден бая ще ни отдрусат
, но не искам да му убивам ентусиазма
Иначе - не ги извеждат и имат два пъти месечно театър.

Какви са ти офертите?
Мина ли ви варицелата?
Ти при кого ги водиш?