Мръсен секс

• 35 656
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
"На едното повече му отива "правихме любов", а другото си е "изчу..хме се".

Само в това правя разлика.. newsm78

# 16

Това според мен не е "мръсен", а мръсен  Naughty
Иначе и онзи шеф Max Mosley много си падал по перверзни игрички. Първо пет жени с нацистки униформи го биели, докато той бил вързан и носел специални гащички. А после сменили ролите- той облякъл униформата и взел камшика.

# 17
Е то излиза, че разликата е в това как го наричаш.

# 18
А бе мацки секс да има , мръсен , чист все тая  Joy Joy Joy

# 19
Е то излиза, че разликата е в това как го наричаш.
Е, всеки разбира различно под "мръсен" секс. Шанел затова и пита какво е за нас самите. Единият визира "перверзен", а за друг пък е секс, по време на който се цапаш...  Laughing

За мен простата разлика е само в това, че единият е по-груб и с разни пособия, които са табу за масата. Мисля, че перверзният секс е друга лига...

# 20
А който прави любов,а не секс ?    newsm78

# 21
Аз сякаш мръсен, "мръсен" секс не съм правила....)
Първият със сигурност не, щото мразя да се цапам с каквото и да било.....)
Пък за вторият....щом ми е кеф, всичко го приемам за нормално....нито мръсно, нито мръснишко, или перверзно...а нормално. )

Ако мъжа те накара да му лапнеш оная работа, след като ти е била в д..то дали е мръсен секс?  Laughing или е мръснишки?.... hahaha

# 22
Хаха, имах един колега на него му беше любимо да хвали колко много обичал като е с жена да го правят в следната последователност: в п*т*ата, в г*за, в устата  Mr. Green

всичко, което може да ме хвърли в джаза за мен е страхотно, а понеже повечето от нещата, които ми харесват за много хора са мръшники, но точно те ме хвърлят в джаза, значи обичам мръснишки секс  Mr. Green Всъщност за мен това си е съвсем нормален секс, но ... хора разни..

# 23
Ако мъжа те накара да му лапнеш оная работа, след като ти е била в д..то дали е мръсен секс?  Laughing или е мръснишки?.... hahaha
Туй вече е перверзия!!! newsm78

# 24

Бляк, това не е ли гнусен секс? Също като да си оближеш ръката, след като е напралила няколко кръгчета в неговия задник. Или пък орален секс по време на първите дни от цикъла.

# 25
Да ви кажа, гнусничко ми е и на мен, ама пък има хора дето се кефят, предимно мъже предполагам Whistling

# 26
Да ви кажа, гнусничко ми е и на мен, ама пък има хора дето се кефят, предимно мъже предполагам Whistling
Бахти кефа.... мен не ме кефи... звучи ми ужасно!!! Laughing

# 27
Еми, Соте, нали знаеш: на вкус и на цвет товариши нет  Mr. Green

И аз не съм особено въодушевена от идеята, ама хората се кефят. Аз предпочитам, ако ще е там, да е само там  Mr. Green иначе става наистина мръсен, да не казвам гнусен, че и бактериален секс, щото на онова място има специфични бактерии, които могад да навредят на другите места  Mr. Green

# 28
Мръсен секс е много разтегливо понятие, нещо като индивидуална семейна особеност. Joy Joy
Ако за мен ,,нещо''е мръсно за други може да е вече скучно и омръзнало
И в крайна сметка какво значение има какъв секс правите като и двамата сте доволни newsm78
Тази тема пак наднича под чаршафите и търси подробности  hahaha

# 29
Еми, Соте, нали знаеш: на вкус и на цвет товариши нет  Mr. Green

И аз не съм особено въодушевена от идеята, ама хората се кефят. Аз предпочитам, ако ще е там, да е само там  Mr. Green иначе става наистина мръсен, да не казвам гнусен, че и бактериален секс, щото на онова място има специфични бактерии, които могад да навредят на другите места  Mr. Green
На мен ли го казваш!!! newsm78
Дето казва и Lasi... важното е на нас да ни е гот от това... но лично аз предпочитам хигиеничен секс... с мръсни номера!!!! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт