LPG proceduri

• 2 699
  • 6
  •   1
Отговори
Здрaвейте!
Тъй като с годините натрупах доста целулит...и със спорт не мога да до премахна, ми препоръчаха ЛПГ процедури.
Малко съм скептична, че един вакуумен апарат сте ми разбие тези досадни мастни натрупвания...Я това исках да попитам има ли някой, който е правил тези процедури...просто да сподели мнение..
Благодаря ви предварително!!!

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 18:28 от bubanka

# 1
  • Пловдив
Има ефект, но явно трябва редовно да се правят, а излиза доста скъпо. Аз си правих един курс от 10 процедури и определено имах подобрение, но не е достатъчно.

# 2
Защо не пробваш саморъчен масаж със силиконови вендузи(10лв) или такъв апарат, на същия принцип, мисля че 50лв беше  newsm78

# 3
а какъв е този апарат и къде мога да го купя

# 4
Вендузите нямат нищо общо с LPG. Вендузата е само вакуум, а LPG е вакуум, който може да контролира и механизирани валяци които ти мачкат сланинките и целулита без да ти увисне кожата след това. От веднузата най-много да си посиниш дупето Simple Smile Е, LPG-то е скъпичко  като процедури, но аз събирах парички ( а и плащам на вноски )  и вече имам супер резултати.- 5 см корем,-4,5 дупе и по -2,5 от бедрата. Това е за 8 процедури. Продължавам с пълна сила. Процедурата е много приятна, понякога направо ще заспя, добре че ме карат да правя някакви движения, иначе...заспивам. Успех на дамите в борбата Simple Smile

# 5
Е, и със спорт да се комбинира, но, както узнах за съжаление Wink,  с годините става все по-трудно и си мисля, че без разни процедури няма да стане. Аз си жертвах част от финансите и .... сега съм редовна в начинанието и вече даже имам резултати - дупето понамаля...

Много съм доволна от тази клиника тук: http://www.clinic-bg.com/services/31. Момичетата си занят работата и се държат добре. Е, скъпичко е, определено! Ама пък резултатът си е резултат.

# 6
Здравейте , някой може ли да ми каже къде в София са най-добрите специалисти на LPG процедурите ?
   Много искам да пробвам този вид терапия , но не знам кои са най-добрите .
   Благодаря предварително ! 

Общи условия

Активация на акаунт