*!* Всяка сутрин за ръчица водим на градина ЮЛСКИТЕ дечица *!*

• 20 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Кирова, честита годишнина.   bouquet

Бързо оправяне на Мимко!

Били, ще стане може би инженер момчето  Mr. Green

Марти, ти хубаво си се сдържала пред Никола, ама защо не й кажеш на госпожата да е по-внимателна в изказванията си!!!

# 211
добро утро
Хриси, честита годишнина и да се обичате все повече  Grinning  bouquet
Нямам хляб вкъщи  , а взех че се къпах и сега трябва да се суша за да отида до магазина  ooooh! Луда работа.
Дано при Мимко не се окаже вирус   Praynig
След като и тази нощ не успях да спя , сутринта станах и си подредих вече чантата за болницата  Mr. Green
Били чувала съм че в тези случаи е добре да раздвижваш ,а не да щадиш .Прави въртеливи движения с кръста колкото и да боли в началото  HugМного се смях с Тедо  Laughing
Дани да ти имам сънищата  Joy
Вече не духа така силно и днес мисля да излезна навън за повечко , тези стаи ме притискат  Rolling Eyes Но някъде тук около блока ще се шматкам ,че ще идват да ни монтират топломер и да ми донесат договора от Крио Сейв
Галена, благодаря ти , нека останат тези бройки ,тук момичетата писаха че също мога да намеря инфанкол  Hug

Относно изказванията на госпожите- едва ли може да ги контролираме  Peace Аз съм правила забележки ,но лсед това нещата се повтарят и потретват...........

# 212
  • Бургас
Хриси, честита годишнина, много разбирателство и обич да цари в дома ви.   bouquet

Къде сте всички? Да не ви издуха ветреца?
Аз реших да изведа Ивчо малко из махалата, ами то от тези смотани павета по улиците ни, напрашиха ни се очите и го прибрах  Crossing Arms

Ками, ти нали обеща да не бързаш, за къде си стегнала тозззз багаж  Mr. Green

Децата спят... идилия... блаженство.  Crazy

# 213
Галена, няма къде да я видя вече, иначе бих казала Peace Получила ли си имейл, че събираме по 10 лв за масичка, аз не съм. Добре, че Цвети ми каза

Сутринта си бях наумила да му купя кран на Никола, че вкъщи няма, само при бабите, а там си играе много - ходихме до Джъмбо, нямаше, последо до хипо, пак нямаше. Интересното е, че на няколко пъти му предложих играчки заместител, но той отказа. Много малко неща успях да харесам в джъмбо и то бебешки. Харесах всички говорещи на БГ играчки на ФП, а и за момиченца видях, че са пуснали страхотни кукли на ФП, около 40 лв, но много красиви. Имаше и бебета и по-големи. В хипо сякаш повече неща ми харесаха, особено на лего щанда

Сутринта щях да пиша, че и аз Трявна го знам като мястото за белодробни, не знам защо на Сандански му излезе такова име. Там едно време се водеха алергичните деца помня. Трявна е много приятно градче и цените не са толкова надути като в Сандански

Никола е по-добре днес, кашля значително по-малко, сополите също. Вчера кашлянето обаче беше много често и сухо, днес отхрачва. Чух се с една приятелка, чието дете е в нашата група и ми каза, че детенцето от понеделник вечерта не е добре, с пневмония е, но смята в понеделник да я пуска на ДГ...много малко ми се видя това, мислех, че по-дълго време се възстановяват

# 214
  • София,
детенцето от понеделник вечерта не е добре, с пневмония е, но смята в понеделник да я пуска на ДГ...много малко ми се видя това, мислех, че по-дълго време се възстановяват
ЛЕле тази жена не е добре, за пневмонията се изсиква минимум 15 дни лечение с АБ - отделно възстановяване поне месец два да се пази детето, щото ако го повтори става страшно Peace, а при съприкосновението в градината с нови вируси просто няма как  Tired.
И ние излизахме обаче при нас е страшно, така духа, че Вероника едва я удържах, като я пусна и вятъра направо я мести и бута метри напред, а тя пък така я е страх и само пищи. Та първо с колата ходихме на кафе с една приятелка, после се вънахме оставихме колата и ходихме да пазаруваме, пък после с торбите и с Вероника едва се прибрах. То духа навсякъде, но при пазарчети и магазините е по закрито някак си и не духа, прибирайки се обаче пред блока е страшно, едва стигнах до колата поне с торбите - оставих ги тях в нея, дзанесох Вероника едва едва до входа на блока и я оставих при пазача, а после се върнах за торбите Shocked, ужас, после един час в къщи ми трепереха краката и ръцете, странна работа, от нерви ли, не съм се уплашила, newsm78 или просто от безсилие. Днес съм на плодове и явно ми е ниско кръвното Rolling Eyes.
Аз пък днес купих подарък за годишнина от сватба - на кумувете ни, правят 13 години, така наречената дантелена сватба Mr. Green - подарявало се спално бельо, та им купих. Ще ни водят в събота на СПА, ама още се чудим кой хотел да изберем - имаме три предложения newsm78 - Долна баня хотел с външен минерален басейн, Сепарева баня - хотел с вътрешен басейн и на Паничище, ама няма басейн,  има обаче лифт и ски влек, но няма сняг ooooh!

# 215
  • Асеновград
Да не се е объркала нещо , пневмонията не се ли лекува в болница?Да не е само бронхит?

При нас не духа , само в понеделник духаше силно.

# 216
Марти, кран гледах в Май тойс.  С дистанционно е. Дели го имаше, но не играеше и баща му го изметка някъде.

# 217
  • Бургас
Да не се е объркала нещо , пневмонията не се ли лекува в болница?Да не е само бронхит?
Ако е в начален стадий може и в къщи. Баткото съм го лекувала в къщи на инжекции. Аз също съм карала вирусна (на крак) с едни АБ дето са големи като хлебарки и се пият само по веднъж на ден. Обаче възстановителния период е отвратителен. Голямо потене е. Peace

# 218
  • София
В къщи с Панцеф съм лекувала плевмония 10дни
Дани Сапарева Баня бих избрала,на вън не те виждам да се къпеш имам предвид болежските ти.
Аз се мотам из нета

# 219
  • София,
Иве то и аз се замислих ама какво, пък и в крайна сметка те ще ни водят, каквото изберат, годишнината е тяхна, на нашата аз избрах, резервирах, хич не съм ги питала искат или неискат Joy, е дойдоха, хареса им и така. А и дори и на вън да е нали го дават времето да е хубаво, само да спре гадния вятър де Twisted Evil.
Но и Паничище е хубав вариант, щото може да се разходим вместо СПА-то да отидем до 7 рилски езера, на мен много ми се ходи, но пък ще сме без детската градина  newsm78, в крайна сметка каквото решат. Peace

# 220
  • Асеновград
Добре де , вкъщи , ама инжекциите кой ги бие ?То и Тедо се е лекувал вкъщи , ходихме само за инхалации и инжекции до болницата , но по документи се водеше , че сме в болница.Мисълта ми е , че една седмица и отново на градина е ужасно малко , ако е пневмония.
Ще спре , Дани , още утре.

# 221
  • Бургас
Вярно е че е малко, вероятно паралелно с градината ще го лекуват детето (а това че ще лепне друго е друг въпрос)  Wink
Инжекциите винаги ни ги е била медицинска сестра, естествено срещу заплащане. Навремето беше 1,5 лв на инжекция. И беше по-добрия вариант от лежане в болница. Но пак казвам състоянието не е било чак толкова лошо че да се иска приемане в болница, както и не съм разписвала документи за отказ от приемане.  Peace дано не ми се налага.

# 222
  • sf
Дани,аз бих  избрала тоя с външния,ано щом сте без децата, ударете го на мързел и масажи  Mr. Green
Ех,искам и аз някой да ни заведе на такъв уикенд. С нашите кумове не случихме. не бяха двойка, с мъжа не се виждаме,хем е братовчед на мъжо. А с кумата сме близки, но някак не се приемаме като кума и семейство,както и да е.
Децата са по задачите си, аз уж работя,а се мотам. Толкова е топло,че чак не ми се вярва. Дано изкара така до януари  Joy

# 223
  • Бургас
Толкова е топло,че чак не ми се вярва. Дано изкара така до януари  Joy
Съгласна съм, ама с уговорката че като дойде януари и няма да ни го върне тъпкано   Joy

# 224
  • София
Завиждам Дани че има кой да гледа децата,не бих мръднала от леглото си даже.
Вики и ние не случихме на кумове,хич не се чуваме даже Confused Нещо по родниските връзки хич ни няма,ето даже за Коледа сами сме,ще опитам това да не се случва с децата ми.
Днешното търкаляне мина,добре че Ники спи иначе ще ше да ме.....нищо не направих,сега съм почнала един нов режим-не е диета ама поне да задържам и да ям от всичко,ще видим до къде ще го докарам.

Общи условия

Активация на акаунт