Идеи за коледни подаръци

• 61 785
  • 153
  •   1
Отговори
Здравейте, днес направих списък на хората, на които трябва да купим подаръци през декември и ми се изправи косата. Освен Коледа имаме и 3ма близки с юбилеи в семейството, всичко това в един месец.
Вие какви подаръци правите, или планирате да направите на близки и приятели? Не включвам децата, защото за тях сигурно има или ще има и други теми - говоря за възрастните, които са ми най-трудни...
Дано 'прихвана' някои идеи от една такава тема, иначе ще е много трудно:)

# 1
  • Бургас
 говоря за възрастните, които са ми най-трудни...
Дано 'прихвана' някои идеи от една такава тема, иначе ще е много трудно:)
[/quote]

Оооохххх, и при нас така!
След 20г+ и на мен вече ми е обедняла фантазията относно подарръци за "династията" ooooh!
Ще се радвам на идеите които споделите, за да се възползваме и ние Mr. Green

# 2
Шал парфюм часовник пуловер бижу брошка mp3 psp конзола за децата кутия бонбони  бутилка вино чаши сервиз за хранене ваза картина някакви домакински пособия - майка ми последно много се радваше на тигана скара - все класики... Mr. Green Peace

# 3
# 4
Мариянкаа, душко, не си ли чувала за запетайка(,) и точка(.) newsm78

Относно подаръците - купи по една гифт карта от предпочитан магазин и си решила проблема Peace
Вярно, така е по-сухо и я няма емоцията, но наистина е трудно да измислиш нещо за голям човек Thinking

# 5
  • с/у ОколоМръсТното
има време...
Нейде около 20 - 24.12 ще взема да мисля по-сериозно на кого, какво да му се подари.

# 6
Мариянкаа, душко, не си ли чувала за запетайка(,) и точка(.) newsm78

Относно подаръците - купи по една гифт карта от предпочитан магазин и си решила проблема Peace
Вярно, така е по-сухо и я няма емоцията, но наистина е трудно да измислиш нещо за голям човек Thinking

Изма, като гледам и ти не си ползвала  точката.

Има много неща които можеш да подариш, но всичко зависи от възможностите които имаш, ако дадеш някъква ориентировъчна цена ще получиш по - добри насоки.

# 7
  • Варна
В нашето семейство, по-големи подаръци правим за лични празници. За Коледа подаряваме по-скоро символични неща, в зависимост от интересите на всеки - книги, музикални компилации, любимо вино, любим сладкиш, дребни глезотийки някакви, такива работи. То е невъзможно иначе, много сме! За рождените дни се питаме кой какво би желал, но коледните подаръци са изненади, макар и дребни. За децата е различно, разбира се - подаряваме най-желаното!

# 8
Дрехи, чанти, козметика... Ако са семейство (примерно девера и етървата, сестрата и зетя) понякога минавам с бутилка алкохол и по-големи подаръци за децата.
Ако купувам подарък гледам да е нещо от което имат нужда. Въпреки, че съм чувала и сентенцията ,че "Подарък е не това от което имаш нужда, а това от което нямаш (обици, гривни...)" Аз обаче гледам да съм практична.
За семейство харесвам и общите - домакински подаръци (само ако имат нужда обаче) - сервизи, кафемашини, миксери, тостери...
Пък в крайна сметка и не е толкова важен подаръка. По важно е отношението. Аз лично за себе си предпочитам  да получа добро отношение и споделяне на празника отколкото купчина вещи...

# 9
В общи линии ние купуваме само за родителите и моята баба и дядо, детето е ясно. )
А традицията в един от подаръците от баща ми е - застраховка за колата. ))))) която никак не е малка и аз много му се кефя на този подарък. )

# 10
Тен, за юбилейните сме подарявали бутилка червено вино с рожденната година на празнуващия, а имаше и идея за вестник от този ден, но не намерихме навреме. За свекървата- златна гривна с гравирана дата и "с обич". За 75-ия рожден ден се събрхаме с брата на мъжа ми и им подарихме десет дни почивка на топло. Но те пътуват редовно и не им пречеше разстоянието. Иначе щяхме да изберем нещо по-близо.

Традиционните подаръци за Коледа са за свекъра винаги нещо с компютри (аксесоари, програми, външна памет)... Подарихме им миналата година мобилен телефон за пенсионер- с голеееми копчета. Свекървата е лесна- бижу  Laughing

Майка и татко не виждаме на Коледа, затова и техните подаръци за рожденни дни са по-големи- накити, часовник, почивка, техника за дома.. За 30-ия сватбен ден сребърна рамка и семейна снимка и едно вълнуващо писмо от мен и брат ми. Много им хареса  Heart Eyes

П.П. Да допълня- ръчно рисуван копринен шал подарихме за последния рожден ден и една машинка за чистене на обувки. Мислим тази да им подарим от тези лотарии с полета за триене- примерно да вземем 50 талона и те сами да ги трият и проверяват.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 15:59 от Лили - Лу

# 11
Зависи от много неща, най-много от интересите. Много харесвам джунджуриите на Сваровски -  не бижута, а разни. Луксозни табла, шах - хем полезно, хем приятно. Подарявала съм и готварска книга.  Харесвам и тези шишега, буркани с чушчици, да речем.   

# 12
Аз се сетих още нещо- билети за театър, кабаре, мюзикъл.. Според вкуса  Simple Smile

# 13
Много хубави идеи давате. Продължавайте, продължавайте  Mr. Green

# 14
Много хубави идеи давате. Продължавайте, продължавайте  Mr. Green

А ноу-хау?

Общи условия

Активация на акаунт