Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 10

• 84 682
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Не. Всъщност остави ми впечатление на приятен човек, но от ФМ останах крайно разочарована. Но повечето ми приятелки го възхваляват до небесата. Включително и за ФМ.
И аз много го харесвам като доктор и приятен човек, но не знаех как е с 4 D - то! А колко струва в Майчин дом?

# 601
Parte, според мен няма страшно. А ти като издуха носа ли имаше кръв или просто си потече изведнъж?

Момичета, някой мерил ли е температура след забременяването си? По принцип би трябвало да е леко завишена, но за колко време? Моята защо е по-ниска вече? Преди беше около 37 т.е. по-вискова от нормалната ми. Пак почвам да се панирам.  Confused

# 602
На мен не ми тече кръв от носа. Като си го издухам обаче има следи от кръв. Понякога са доста.
Според мен също е нормално капилярите да са по-слаби по време на бременност. Лека и успешна бременност!

# 603
На мен не ми тече кръв от носа. Като си го издухам обаче има следи от кръв. Понякога са доста.
Според мен също е нормално капилярите да са по-слаби по време на бременност. Лека и успешна бременност!
разбира се, по-слаби са, на някои като мен обаче се изразяват във вените- подуване и зверско набъбване на всички вени и най-вече на тия на краката..........
Весели празници на всички и успех на майките, които тия дни ще направят/родят "подаръчета" Hug

# 604
И аз много го харесвам като доктор и приятен човек, но не знаех как е с 4 D - то! А колко струва в Майчин дом?

70 лв без диск, 80 лв с диск.

Момичета, някой мерил ли е температура след забременяването си? По принцип би трябвало да е леко завишена, но за колко време? Моята защо е по-ниска вече? Преди беше около 37 т.е. по-вискова от нормалната ми. Пак почвам да се панирам.  Confused

Аз. Мерих, защото бях доста топла. Моята нормална Т е 37, 3 градуса, а в началото на бременността стигаше до 38. Няколко седмици след това спадна до нормалните за мен градуси.

Весели празници, момичета. На чакащите успех, леко раждане и здрави, спокойни бебета.

# 605
  • София
Момичета, някой мерил ли е температура след забременяването си? По принцип би трябвало да е леко завишена, но за колко време? Моята защо е по-ниска вече? Преди беше около 37 т.е. по-вискова от нормалната ми. Пак почвам да се панирам.  Confused
Не съм имала повишена телесна температура,не и повече от 37- това също е нормално, не е задължително да има повишаване   Peace

Весели празници на всички, много любов, топлина и вълшебства   Heart Eyes

# 606
И аз имах 37 , но за човек като мен, който ниииикога не вдига температура това  е висока.

# 607
И аз съм с температура от вчера (преди това не съм мерила), днес стигна до 37.8, но имам и хрема, и кашлица. Прави ми впечатление, че каквото и да правя (чайове, сокове, мед с лимон и пр.), не спада под 37, а по принцип лесно я свалям. Сега се чудя от бременността ли е, от настинката ли е, или от двете; да се притеснявам ли, или не... Ходих да ме види дежурен лекар, той не се впечтали особено, каза да се лекувам с "народни" методи, да си стоя на топло и толкова.

Боже, истина е, че една жена забременее ли, става параноичка.  ooooh!

# 608
Ами твоето със сигурност не е от бременността.

# 609
Като ми минат хремата и кашлицата, ще видя дали и температурата ще спадне под 37...

# 610
  • София
Писах, но срам, не знам де ми отиде поста  hahaha

И според мен не е от бременността. Аз лично нямам вяра на дежурни.
Консултирайте се с гинеколога си какво може да пиете.

В начална бременност вдигах температура, но 37.1, много рядко 37.2. Става дума за съвсем начална бременност, може би до към 5-6 г.с.

# 611
Много ви благодаря момичета! Малко се успокоих.
Аз в началото на бременноста поддържах 37 всеки ден, а иначе ми е около 36.5. Сега съм в 12та седмица и забелязвам че пак е спаднала на 36.5, затова се уплаших.

Весели празници на всички и от мен! И не забравяйте да си пожелаете нещо точно в полунощ! newsm51

# 612
Аз съм в 7 г.с. и си държа 37 градуса,иначе преди да забременея си ми беше 36  Wink

# 613
   честита Коледа на всички!  Желая ви много здраве, щастие, късмет и много леки бремености на всички santa2

# 614
Като ми минат хремата и кашлицата, ще видя дали и температурата ще спадне под 37...
С какво си лекуваш кашлицата?

Общи условия

Активация на акаунт