Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 10

• 83 820
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
aira_me , първо ако посетиш моя зъболекар, който членува в анти флуор американска асоцияция ще получиш още едно мнение , че флуора(особенно взет на своя глава) е опасен дори, знаеш ли напр., че във всеки регион водата е различно флуорната и, ако вашата е с малко повече може яко да си се уфлорила... и само да ти кажа, че предозирането с флуор при малките деца може да доведе до аутизъм...сама си прави изводи...почети малко повече за въпросния елемент...сори,че съм малко груба, но доста почетох за тоя флуор и дори не дадох на детето си такива лекарства, които педиатъра ни препоръча, а дори си мием зъбите вече с паста без флуор. Hug

# 736
aira_me , първо ако посетиш моя зъболекар, който членува в анти флуор американска асоцияция ще получиш още едно мнение , че флуора(особенно взет на своя глава) е опасен дори, знаеш ли напр., че във всеки регион водата е различно флуорната и, ако вашата е с малко повече може яко да си се уфлорила... и само да ти кажа, че предозирането с флуор при малките деца може да доведе до аутизъм...сама си прави изводи...почети малко повече за въпросния елемент...сори,че съм малко груба, но доста почетох за тоя флуор и дори не дадох на детето си такива лекарства, които педиатъра ни препоръча, а дори си мием зъбите вече с паста без флуор. Hug
Shocked Shocked Shocked лелеее  #Crazy просто нямам думи. Прочетох тук-там, но освет това че трябва да го приемам дори и докато кърмя друго не съм намерила. този който пия аз го дават за деца от 0-3 г. по 1 на ден, за деца до 7г. по 2-3 и над 7г. по 4 хапчета.
Много ти благодаря за информацията   bouquet  bouquet  bouquet, но сега малко се притесних аз го пия не повече от седмица, дано всичко да е наред  Praynig

# 737
  • ул. "Мечтание"

Подкрепям!

Стоматолога ни, педиатъра ни и ОПЛ-то ни и тримата са против даването на флоурни добавки поради горепосочените причини.  Peace Чак не повярвах какво единодушие се възцари между тях по въпроса, когато ги разпитвах.  Joy

# 738
С първото дете ми изписаха Флуор от шести месец мисля , че беше, доколкото знам Парижката вода не е е флуорирана.Аз го давах няколко месеца и го спрях на моя глава, сега на второто не мисля да давам изобщо.

# 739
Здравейте Мамчета,
бих искала да попитам дали е възможно да се появи жълтеникаво течение след употреба на гениприл. Пия го за задържане като една седмица бях в болница на вливки. След консултации с АГ и второ мнение от друго АГ бебенцето е добре, седалищно разположено, нямам скъсена шийка на матката. Преди приемането ми ме прегледаха и казаха, че имам гъбички. междувременно съм в 6 месец. Трябва ли да се притеснявам или да тичам при лекаря. Нямам болки освен ритничетата на бебето

# 740
Здравейте, с един въпрос - искам да си сменям лекаря за ЖК. Не съм доволна от него. Била съм два пъти само - за установяване и сърдечна дейност. Пуснал ми е иследвания, оито са при него. Та сега като го сменям трябва ли да си взимам нещо от него или мога да го пропусна, че не ми се ходи пак там.

# 741
  • София
o_fortuna аз знам,че не си длъжна да го уведомяваш, но ако картона, в който описват болничните ако си ползвала- ти е там ще трябва да си го вземеш.

# 742
Супер, аз нямам нищо там освен изследванията, които и без това са за повтаряне отново Simple Smile

# 743
здравите искам да ви попитам някои знае ли как мога да взимам помощи от социалните и как мога да взимам майчински.нямам трудов стаж,безработна съм, нямам сключен брак,нямам и платени осигуровки и не живея на мястото на което се водя по документи а при познати бис договор за наем.

# 744
Здравейте, с един въпрос - искам да си сменям лекаря за ЖК. Не съм доволна от него. Била съм два пъти само - за установяване и сърдечна дейност. Пуснал ми е иследвания, оито са при него. Та сега като го сменям трябва ли да си взимам нещо от него или мога да го пропусна, че не ми се ходи пак там.

споко и аз го смених моя, без той да знае  Wink всъщност отидох да си взема изследванията, но не ми ги даде да си ги държи за него  hahaha

# 745
  • София
Ако О ти е била около 2 януари защо си мислиш, че толкова рано трябва да имаш каквито и да било симптоми?? Направи си пак тест. Направи си и кръвен , ако трябва.Успех!
Ов ми беше на 19  Simple Smile ,последния ми МЦ на 05.11 ...вече ми закъснява правих си тест и ако беше станало нещо тогава щеше да ми покаже теста.Мисля си,че може да е станало на 02.12 ...незнам..  Rolling Eyes

# 746
Можеш да пробваш да си вземеш изследванията с това, че примерно ще се местиш в друг град да живееш и не искаш да ги повтавяш и там. Аз така направих и ми даде всички изследвания.

# 747
Ако О ти е била около 2 януари защо си мислиш, че толкова рано трябва да имаш каквито и да било симптоми?? Направи си пак тест. Направи си и кръвен , ако трябва.Успех!
Ов ми беше на 19  Simple Smile ,последния ми МЦ на 05.11 ...вече ми закъснява правих си тест и ако беше станало нещо тогава щеше да ми покаже теста.Мисля си,че може да е станало на 02.12 ...незнам..  Rolling Eyes
е, ако е имало секс и забременяване на 2 декември би трябвало вече да има положителен тест, кога прави последния тест, я дай малко по-подробно инфо , малко ми е неясна историята, пиши подробно какво точно е станало...според теб и кога си прави и какъв тест Wink

# 748
  • София
Лелеее объркала съм с един месец. става въпрос за 19декември и 2-ри февруари.  Blush

# 749
Лелеее объркала съм с един месец. става въпрос за 19декември и 2-ри февруари.  Blush
айде сега пиши наново и с подробноти и ще смятаме Wink

Общи условия

Активация на акаунт