SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 318
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Айде не се големей толкова, сънувачка такава!  Twisted Evil
Ей, тая Злата, бе, не можа да преживее, че не е била на твоето място, Фейче Wink Laughing

Е, да не стигаме до крайности, все пак. Прещракване ще има, но потърпевш ще бъде Дийн - няма Дийн, няма проблем Joy Joy
Викаш ще решим проблема радикално за всички ненаситници, а? Laughing Само не знам опечалените ултраси кой ще ги утешава newsm78

# 196
Уоми, Импалата вече каза - не сме в храстите нии, а гледаме от ложите заедно с обектите на битките, което много ми допада като идея Laughing

Стич, Фейче, внимавайте какви идеи лансирате, че ще стане страшно - ненаситниците лишени от Диин така ще налазим Сами, че за вас място няма да остане Twisted Evil
И да не си мислите че ще ви зачетем старшинството, ако сте ни лишили от Тренера Crossing Arms

# 197
Стич, Фейче, внимавайте какви идеи лансирате, че ще стане страшно - ненаситниците лишени от Диин така ще налазим Сами, че за вас място няма да остане Twisted Evil
Няма страшно, ние сме зли кучки както се знае, така че ще опазим Самито Laughing

Ей, тая Злата, бе, не можа да преживее, че не е била на твоето място, Фейче Wink Laughing
Така е, ще ми го натяква доживот Joy

# 198
Още една бомба от наша страна

Прещракване ще има, но потърпевш ще бъде Дийн - няма Дийн, няма проблем Joy Joy
Е недей така де,  кой ще сънуваш тогава?  Twisted Evil

Мога аз, мога, ти мен не ме мисли. Ама просто не мога да спра за бъзичкам Фейчето  Twisted Evil. Да беше знаяла да си трае. Освен това - да не беше се била толкова в гърдите, че няма очи за друг освен за Сами, пък после да сънува Дийн. Как да го пропусне човек.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:59 от Злата с метлата

# 199
Е недей така де,  кой ще сънуваш тогава?  Twisted Evil
Злате, аз лично ще й подпиша разрешителното да го сънува, щом ще е посмъртно Twisted Evil Joy Joy Joy

# 200
  • В средата на времето
Прещракване ще има, но потърпевш ще бъде Дийн - няма Дийн, няма проблем Joy Joy

Shocked E, Фейо, ако продължавате така, съвсем официално заявявам, че ще спра да си играя с Вас и пирамидката дет съм Ви я обещала, ще и спра строежа, да знаете! Crossing Arms Дай да поддържаме цивилизовано примирие. То е лесно да се килва Crazy

# 201
  • # супернатурална #

Ламята, явяваш се като агент-провокатор.  Laughing Виж сега Главните как ще се загрижат за Дийн, може и една баня да му спретнат, та белким стане още по-привлекателен. Това с отстряняването му вярно не е много тактическо.
Импалко, обичам те, ама си знам, че си в пъти по-красива, отколкото добра. Затова направо не повярвах на щастието, което ме осени, предлагайки ми да делиш(братята) и да споделиш (себе си, аз така го разбрах в последствие). Последното особено ме учуди и зарадва, но основно учуди, знаейки нетърпимостта ти към други...елементи.  Laughing

# 202
Виж сега Главните как ще се загрижат за Дийн, може и една баня да му спретнат, та белким стане още по-привлекателен.
Галче, както каза Фейчето, да не стигаме до крайности все пак Crazy Laughing

# 203
Г. Краули, претеснявам се че хич не се загрижиха, Fairy най-спокойно заяви, че са зли кучки и ще го опазят, ама те не знаят какво е това чудо ненаситница в дийнстиненция, шанс за опазване просто няма да имат Mr. Green

# 204
Г. Краули, претеснявам се че хич не се загрижиха, Fairy най-спокойно заяви, че са зли кучки и ще го опазят, ама те не знаят какво е това чудо ненаситница в дийнстиненция, шанс за опазване просто няма да имат Mr. Green
Ламята, ние с Фейчето от опит говорим, затова са ни така смели изказванията. Питай на Злата трътката Twisted Evil

# 205
  • # супернатурална #
Ламята, така, така, викам да си ги кътаме и двамата, че иначе калабалъка ще е убийствен.

Виж сега Главните как ще се загрижат за Дийн, може и една баня да му спретнат, та белким стане още по-привлекателен.
Галче, както каза Фейчето, да не стигаме до крайности все пак Crazy Laughing

Е, ако подходим професионално Whistling Laughing, по задължение Joy

# 206
Е, ако подходим професионално Whistling Laughing, по задължение Joy
Ами освен и аз да се напъна да изсънувам съня на Фейчето, че да го отработя професионалното поведение Flutter Joy Тъкмо ще направя показно за градинарска солидарност bowuu

# 207
  • # супернатурална #
 Joy Joy
Една по една, не се бутайте с Главната Laughing

# 208
Злате, аз лично ще й подпиша разрешителното да го сънува, щом ще е посмъртно Twisted Evil Joy Joy Joy
Ми много ясно! В така разиграната ситуация - ти се връщаш на Маракана и заради теб Фейчето отстрелва Дийн - ще си е срамота да не й разпишеш, да не споменаваме върховно лицемерие.  Wink

Ламята, ние с Фейчето от опит говорим, затова са ни така смели изказванията. Питай на Злата трътката Twisted Evil
Имате късмет, че новия Сами не ме кефи с тези много много мускули, иначе не ви виждам как ще го опазите.  Mr. Green

Стиче, недей моля ти се! На тебе само това ти остава - изсънуваш ли го веднъж Тренера, край с градинрската ти кариера.

# 209
  • Разпиляна във въображението
Боже, Боже, Боже. Какво е станало тук? Съревноваване кой е по-по-най? Устни, очи... крака. Дийн все още има шанс до момента, в който не започнат да се изваждат компроматни снимки на голи до кръста мъже в действие.

Общи условия

Активация на акаунт