SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 341
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Импалка знае къде да стреля Twisted Evil

E как иначе Twisted Evil – познавам 'оръжията' до болка. И те 'стрелнах' с удоволствие, 'щото съм ти сърдита Crossing Arms .

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 19:28 от Impala

# 181
Изи, изражението на последната снимка е разкошотия - все едно е получил нещо неочаквано някъде си Joy
А, баш Joy Joy Joy

Просто знам какво мъчение е за нея да си мисли за Тренера, та за туй помагам с нагледни материали - да се не мъчи да си спомня за него  Mr. Green
Злате, такава загриженост е толкова трогателно неочаквана Laughing Ти в никакъв случай не си искала да поразмяташ прелестите Дженсънови, сигурна съм, всичко е от добра душа и мъсъл за моето мъченичество Flutter

Стиче, мармота ли се завъртя, м?
Е, Галче, ако под зъвъртя имаш предвид тръшна по гръб връз лехичките и вирна краците... Blush Joy

# 182
  • В средата на времето
Да правим любов, а не война!!!

Joy ех бе, Краули Joy

Много ми харесва това изражение, не знам защо Grinning

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:14 от Izida

# 183
  • # супернатурална #

E как иначе Twisted Evil – познавам 'оръжията' до болка. И те 'стрелнах' с удоволствние, 'щото съм ти сърдита Crossing Arms .

Ако това е защото си ми сърдита, с какво ли ще ме замяраш, като ти мине Heart Eyes
Ама защо си ми сърдита, всъщност, я колко добре си прекарахме, когато.....и после.....,а ти...........двамата........аз.......отново, отново, отново!

Е, Галче, ако под зъвъртя имаш предвид тръшна по гръб връз лехичките и вирна краците... Blush Joy

Shocked Викаш, даде, се, а? Rolling Eyes Laughing

# 184
Злата, ти добре за Стичето припомни, но нокаутира вярвам бая народ, нищо че не си признават Laughing
А на снимките, като изключим онез с голите гърди дето още не са се появили в атаката на градинарките Whistling, Диин засега печели. За мен поне Самито има нужда от движение, за да достигне батко си по сърцеразлупване и кракоподкосяване.(това значи да включите в атака гифчетата, пък аз от храсталака да зяпам и се радвам)

# 185

E как иначе Twisted Evil – познавам 'оръжията' до болка. И те 'стрелнах' с удоволствние, 'щото съм ти сърдита Crossing Arms .

Ако това е защото си ми сърдита, с какво ли ще ме замяраш, като ти мине Heart Eyes
Ама защо си ми сърдита, всъщност, я колко добре си прекарахме, когато.....и после.....,а ти...........двамата........аз.......отново, отново, отново!

Е 'що да те 'стрелям', когато не съм ти сърдита?! Тогава по-скоро "анкоррр, анкоррр ет анкоррр жуски льо тоталише езоримон" е положението.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 19:39 от Impala

# 186
Злате, такава загриженост е толкова трогателно неочаквана Laughing Ти в никакъв случай не си искала да поразмяташ прелестите Дженсънови, сигурна съм, всичко е от добра душа и мъсъл за моето мъченичество Flutter
Евстевствено!  Wink Защо ми е да го рекламирам пред теб, сакън ако нещо ти прещрака и вземеш да се върнеш на стадиона, никога няма да си го простя.

Ламята, като гледам ти си най-зле - под кръстосан огън  Laughing

# 187
Евстевствено!  Wink Защо ми е да го рекламирам пред теб, сакън ако нещо ти прещрака и вземеш да се върнеш на стадиона, никога няма да си го простя.

Ако на Стичето нещо й прещрака и се върне на стадиона, лично ще ти дойда на крака да те напердаша! Crossing Arms

# 188
  • # супернатурална #

Ами, той огъня се поразреди, като гледам как си кътате патроните Whistling

жуски льо тоталише езоримон - Импалка, благодаря за това. Понеже си нямам и най-бегла представа какво означава, ще оставя въображението ми да се развихри.  Laughing

# 189
Абе тежко си е, но се държа, да си призная първия залп беше най-страшен, след това бях вече подготвена.
Не са кът патроните, просто се възстановяват войните от сърцетупа, не вярвам само на мен да ми е тежко

# 190
Ако на Стичето нещо й прещрака и се върне на стадиона, лично ще ти дойда на крака да те напердаша! Crossing Arms
Авъх, Фейче, ти се съмняваш в мен Shocked Аз съм ти се клела във вечна вярност, никакви нацупени джуджки, влажни погледи и изненадани изражения не могат да ме накарат да се върна в съблекалните Naughty Сърдечно те моля, подобно прещракване да бъде последвано от прещракване на огнестрелно оръжие, с което те оторизирам да ми пръснеш мозъка, защото явно съм се разболяла от кроатонски вирус и за мен няма надежда Sad Twisted Evil Joy

# 191
Айде не се големей толкова, сънувачка такава!  Twisted Evil

# 192
Авъх, Фейче, ти се съмняваш в мен Shocked Аз съм ти се клела във вечна вярност, никакви нацупени джуджки, влажни погледи и изненадани изражения не могат да ме накарат да се върна в съблекалните Naughty Сърдечно те моля, подобно прещракване да бъде последвано от прещракване на огнестрелно оръжие, с което те оторизирам да ми пръснеш мозъка, защото явно съм се разболяла от кроатонски вирус и за мен няма надежда Sad Twisted Evil Joy

Е, да не стигаме до крайности, все пак. Прещракване ще има, но потърпевш ще бъде Дийн - няма Дийн, няма проблем Joy Joy

# 193

жуски льо тоталише езоримон - Импалка, благодаря за това. Понеже си нямам и най-бегла представа какво означава, ще оставя въображението ми да се развихри.  Laughing

Ама то е на французки, без 'тоталише'-то, де, което вмъкнах с майсторски финт, и означава 'до пълно изтощение'.

А сега все пак ще ти кажа защо съм ти ‘сърдита’.
Заради ето това твое изказване, което се заби като ссс-няма-да-кажа-какво или ззз-пак-няма-да-кажа-какво в шесткубиковото ми сърце Cry . Аз винаги съм споделяла братята Уинчестър, първо, защото съм толкова добра, колкото и красива, т.е. извънредно много, и второ ‘щото нямам избор. Единствено съм била винаги против 'споделянето' да става някъде в близост до мен, така че да го виждам, чувам или изобщо усещам по някакъв начин, или, още по-лошо – до, върху или – УЖАС! – вътре в мен.

Ламята,

Гледането отстрани съвсем не е от храстите, а от ложите, заедно с обектите на битките. А когато биещите се започнат да се нападат и помежду си, става много интересно.

Моля, продължавайте Mr. Green .

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 20:47 от Impala

# 194
Добре де вие сте добре, кой с лопатка и ръкавици, кой  с помпони и кецове, А аз какво да правя. Не ми стигат ръцете вече, банята утесня Sad помпоните вече с уста ги държа че ръцете заети ужас. И като се замервате така не мислите за невините щъкащи между двата лагера скромно покрили се и маскирали се във формата на крайпътно храсче нали  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт