SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Тези снимки са специално за Стичето да си припомни, да се не мъчи по спомени горканка  Grinning

Стичето направо шъ припадне като го види Outta Joint Laughing

# 166
Стичето направо шъ припадне като го види Outta Joint Laughing
Аз съм далеч от мисълта, че Стичето като ги види тези снимки ще хлъцне, ще хвърли мотичката и ще заприпка към стадиона. Просто знам какво мъчение е за нея да си мисли за Тренера, та за туй помагам с нагледни материали - да се не мъчи да си спомня за него  Mr. Green

# 167
  • В средата на времето
Така, само така Злата Party Нямал бил кой знае какви прелести. Ха! Crossing Arms Joy За устните нямаше ли една друга снимка...от много по-реалистично-близо-дъхоспиращо разстояние? Grinning Някой я беше поствал в темата.  Rolling Eyes

Освен очите, устните, погледите, стойката, гласа...да не забравяме и краката все пак Grinning

# 168
  • # супернатурална #
Трепнах Rolling Eyes. Ама леко. За Дийно ми трябва по-сериозна стимулация.
И сега предвериото на градинката отвръща на удара:

И това съвсем не е тежката артилерия, пуцам на посоки Laughing

# 169
Покажете му краката, като ще се наслаждаваме на прелестите му, да е пълна насладата Mr. Green

А така Галинче, давай смело Laughing

# 170
  • # супернатурална #

Слушам, генерале, само Злата като отвърне на огъня с едни бронебойни патрони и както съм на предната линия, като нищо ще падна в боя Rolling Eyes

# 171

Слушам, генерале, само Злата като отвърне на огъня с едни бронебойни патрони и както съм на предната линия, като нищо ще падна в боя Rolling Eyes
Ще посрещнеш смело с голи гърди тежката си съдба Hug Joy

# 172
  • # супернатурална #
Не е зле да изпратите подкрепление едни други голи, запотени, дишащи тежко, тръпнещи и..забравих си мисълта...гърди, да обезоръжим тяхната първа линия, пък да си останем двамата по татуировки и да се отдадем на опиянението от победата.

# 173
Извинявай, ама Sam's bitchface освен смях нищо друго не предизвиква у мен  hahaha. Никаква тежка артилерия не е това - с халосни пуцаш  Laughing.

# 174
  • В средата на времето
Покажете му краката, като ще се наслаждаваме на прелестите му, да е пълна насладата Mr. Green

Ма моля те, краци да искаш Mr. Green

Идеални устни:

Тук всичко е идеално - очи, устни, изражение Heart Eyes Grinning

# 175
Не е зле да изпратите подкрепление едни други голи, запотени, дишащи тежко, тръпнещи и..забравих си мисълта...гърди, да обезоражим тяхната първа линия, пък да си останем двамата по татуировки и да се отдадем на опиянението от победата.
Галинче, мила, да не прекаляваме все пак, както знаеш злите кучки пазят патрона само за себе си жена му bowuu Joy

Изи, изражението на последната снимка е разкошотия - все едно е получил нещо неочаквано някъде си Joy

# 176
Ще посрещнеш смело с голи гърди тежката си съдба Hug Joy
Леле, Галче, Феята как те жертва без окото й да трепне, чак ми стана жал за тебе.  spoko Егати градинарската солидарност! Това безсърдечието верно се предавало по полов път.  Mr. Green

# 177
Трепнах Rolling Eyes. Ама леко. За Дийно ми трябва по-сериозна стимулация.

Такава ?

# 178
  • В средата на времето
Изи, изражението на последната снимка е разкошотия - все едно е получил нещо неочаквано някъде си Joy

Фейо! Ще се караме Joy Значи Сам кат си сбръчка веждИте тъй и погледне влажно, влажно е ..уххх...много сладичък Crazy...а Дийн бил получил изненада Crossing Arms

# 179
  • # супернатурална #
Импалка знае къде да стреля Twisted Evil

Останала сама на бойното поле, без очакваната помощ да дойде, ранена, но не и обезверена, се шмугвам тук

и тук

Да правим любов, а не война!!!

Общи условия

Активация на акаунт