SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 366
  • 740
  •   1
Отговори
# 150

...изобщо не пита дали му дава, или не - казва му какво да прави, ако не му изнася на Сами пак ще му хвърли един як бой.
[/quote]

Joy Joy Joy

# 151
  • Разпиляна във въображението
Явно той ще бъде вълчото, дето уж е върколак, ама май е шейпшифтър  Grinning
Я, това не сме ли го чели в сценариите на Мириел или на Уоми Shocked

О, да, вярно. При мен беше. Брррр... плаша се вече от себе си Laughing

Не сънувах любов, а сънувах война. Сам и Дийн бяха въоръжени до зъби и последния командореше.

Бони, това с бара и компютърния спец - не бих се сетила интересна идея.

# 152
Дийн е по-красив все пак, това ви е утешителната награда Joy Wink
Изи ми го взе от устата направо:
Shocked ах, каква кощунствена мисъл! Crossing Arms
Фейче, знам, че си добра душа и ти е жал за ощетените мараканки, които нямат кой знае какви патронни прелести, на които да се радват, ама лъжата си е лъжа, макар и благородна Naughty Laughing

# 153
  • В средата на времето
и ти е жал за ощетените мараканки, които нямат кой знае какви патронни прелести

Сега е мой ред да се задавя. От възмута и шокинг Shocked (сменям Злата т. е Joy) Нямаме кой знае какви патронни прелести?! Е това си е лъжа, дебела при това, you, Evil Stitch! Grinning

# 154
  • # супернатурална #
Мириел, нали? Крайно време е да минеш на хонорар Peace

Сега Сам като му даде да командва ще си възвърне самочувствието.
Направо се задавих от възмущение като го прочетох. Как така Сам щял да му дава! Дийн изобщо не пита дали му дава, или не - казва му какво да прави, ако не му изнася на Сами пак ще му хвърли един як бой.

Абе той и на боя не попита "Сами, може ли да те пребия" ама ако Сам не беше се пуснал, тая нямаше да я бъде Laughing
Това го казвам съвсем обективно, май Rolling Eyes

...  както знаем всички му казват, че е bossy. Изи, под всички разбирай пияният Сами Joy

Joy Joy
Е т'ва е голям критерий! То на пиян Сами и аз ще му се видя bossy. Ама като се замисля, може и да ми се получи, съпротивата му ще е сломена Laughing

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 12:32 от Г. Краули

# 155
Сега Сам като му даде да командва ще си възвърне самочувствието.
Направо се задавих от възмущение като го прочетох. Как така Сам щял да му дава! Дийн изобщо не пита дали му дава, или не - казва му какво да прави, ако не му изнася на Сами пак ще му хвърли един як бой.
Злате, налага се да преглътнеш и че Сами се остави да бъде набит, за да не смачка самочувствието на батко си. Просто не му се искаше да се стига до там Wink Та боя беше толкова точно смешен, колкото и връзването на Сами Laughing

Абе той и на боя не попита "Сами, може ли да те пребия" ама ако Сам не беше се пуснал, тая нямаше да я бъде Laughing
Това го казвам съвсем обективно, май Rolling Eyes
И аз съвсем обективно те подкрепям, Гале Peace Laughing

Сега е мой ред да се задавя. От възмута и шокинг Shocked (сменям Злата т. е Joy) Нямаме кой знае какви патронни прелести?! Е това си е лъжа, дебела при това, you, Evil Stitch! Grinning
Twisted Evil Богиньо, зависи от гледната точка. Какви прелести имате, сал едни дзъркели и едни джуджки и то не особено впечатляващи Wink Joy

# 156
  • В средата на времето
Какви прелести имате, сал едни дзъркели и едни джуджки и то не особено впечатляващи Wink Joy

Аха Wink..говори си, говори.. Crazy  Отказалите се мараканки са като бившите пушачи и друг път съм го казвала Grinning Не може да се каже за тез очи и тез устни - не особено впечатляващи Naughty Grinning Всъщност - може. Ако си сляп  Wink

Хайде, хайде. Сам е без душа само. Сам изпитва физическа болка, освен това не е станал безсмъртен.  Crazy Не разбирам, защо пък сте сигурни, че ако Сам се беше включил активно в боя щеше да напердаши Дийн отма? Crazy Аз бих заложила, че щяха да се бият до пълно изтощение...финалните удари си ги преставям през 10 секунди...докато единия си вдигне ръката, пък замахне, пък после втория...и на края двамата се трупясват Grinning

# 157
Хайде, хайде. Сам е без душа само. Сам изпитва физическа болка, освен това не е станал безсмъртен.  Crazy Не разбирам, защо пък сте сигурни, че ако Сам се беше включил активно в боя щеше да напердаши Дийн отма? Crazy Аз бих заложила, че щяха да се бият до пълно изтощение...финалните удари си ги преставям през 10 секунди...докато единия си вдигне ръката, пък замахне, пък после втория...и на края двамата се трупясват Grinning
Ами аз съдя и по това, че всеки път, когато тялото на Сами, обладано от нещо, посяга на Дийн, направо му прави главата мека. Така го удря, че Дийн изобщо не може да започне, просто има много повече физическа сила. Ама айде, да приемем, че е обладан и не се брои. Аз трябва да взема да си припомня и епизода със сирената, ама и там си мисля, че Сами надви в кьотека, както и когато Дийн му каза, че е чудовище.

Всъщност - може. Ако си сляп  Wink
Може и така да е, признавам, аз съм напълно сляпа за тренера, очите и устните ги визирах само по спомени Flutter Joy

# 158
Та боя беше толкова точно смешен, колкото и връзването на Сами Laughing

А, това беше много унизително hahaha Даже и Сам не искаше да го причинява това на брат си, ама той не му остави възможности за друго. Laughing
И много ме изкефи как кротко му каза - няма да ме връзваш, да ме пращаш в паник стаята и т.н. Laughing

# 159
Съвсем скоро  гледах последната серия на 5 сезон и какъв побой понесе Дийн, бррр. Е, Сам не беше себе си, не се брои  Grinning  Не ми харесва да се нараняват взаимно, нека си се заяждат само. И аз се изкефих като се изправи Сам и метна въжетата  Grinning   Искаше брат му да го развърже, но Сам сам си свърши работата

# 160

А, това беше много унизително hahaha Даже и Сам не искаше да го причинява това на брат си, ама той не му остави възможности за друго. Laughing
И много ме изкефи как кротко му каза - няма да ме връзваш, да ме пращаш в паник стаята и т.н. Laughing
ДА! И аз много се накефих, как Сам му даде време и възможност да вземе правилното решение, но Дийн си е Дийн, а Самито и без душа си е нашта душичка  Heart Eyes

# 161
Ще се плясна съвсем не намясто в дискусията ви, но сега успях да ви изчета. Не знам обаче кога ще изгледам епизода, който явно е дал повече въпроси, отколкото отговори.

Tака или иначе много ви се радвам, когато започнете да обсъждате кой е най и кой е най по Laughing – много сте сладки.

Ех, как обичам като почнете да им ги мерите...ловните умения. Нещо снимкови доказателства в подкрепа няма ли да приложите Praynig Laughing

Мога, ама няма пък Mr. Green .

# 162
ощетените мараканки, които нямат кой знае какви патронни прелести
 Shocked Ей сега го прочетох и се възмутих отново. Ще ме гътнете днес с Галчето от потрес. Ние каквито патронни прелести си имаме - такива. На който му е кисело гроздето да не яде. А вие бегайте бърже във вашия Shrine of Jared Padalecki's Ass да си ги почитате вашите.  Crossing Arms Ние сал едните дзъркели и едни джуджки може поне романтично да си ги съзерцаваме, а вашия обект на съзерцание направо й бие шута на романтиката.  Mr. Green

когато тялото на Сами, обладано от нещо, посяга на Дийн, направо му прави главата мека. Така го удря, че Дийн изобщо не може да започне, просто има много повече физическа сила. Ама айде, да приемем, че е обладан и не се брои. Аз трябва да взема да си припомня и епизода със сирената, ама и там си мисля, че Сами надви в кьотека, както и когато Дийн му каза, че е чудовище.
Точно в серията със сирената Дийн накрая го размаза Сами на пода и тъкмо беше вдигнал една брадвичка да му направи по-къса пострижка, когато дойде Боби и видя сметката на сирената. А когато обладаното тяло на Сами посяга на Дийн и го маризи това не е Сам. За да надвиеш в боя едната физическа сила не стига, трябва си и майсторизъм, а от Дийн по-майстор няма.  Crossing Arms

Сега, че има още какво да се желае от уменията на Дийн да връзва възли, признавам без бой.

# 163
  • # супернатурална #
Жалко, че този мой призив остана нечут. Аз пък ще си ги гледам сама smile3534

Точно, точно Joy

Може и така да е, признавам, аз съм напълно сляпа за тренера, очите и устните ги визирах само по спомени Flutter Joy

Стиче, мармота ли се завъртя, м?
За очите-може, ама устните, и каквото прави с тях (ако Дейна беше тук, щеше да каже -говори)
Упс! Laughing

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 14:02 от Г. Краули

# 164
Тези снимки са специално за Стичето да си припомни, да се не мъчи по спомени горканка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт