SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • # супернатурална #
Добро утро с малко нови  newsm78 снимки:

Хе-хе, гледам снощи темата плавно преминава от теологичното към ТЯЛОлогичното и обратно  Laughing Дет' се вика-къде ни барнеш, все сме подготвени Laughing
Аз за лека нощ освен пък да постна това  Малко така, за успокоение, защото от разговора за извънземните измерения леко ми понастръхна козинката  Grinning  На крачка съм от обещанието от утре да съм по-ниска от тревата  Grinning
Joy Питай Галчето Краули, когато индивид от женски пол е застанал така ниско снижен пред Сами, дали се занимава с много богоугодни дела или напротив! Mr. Green Twisted Evil

Ниското снижение е задължителна поза при покаяние. И естествен завършек е последвалата духовна дейност Flutter

# 121
Joy Joy

Изплъзваш се умело точно като една истинска щерка на Краули! Twisted Evil

# 122
  • # супернатурална #
От тази позиция ми е много трудно да се измъкна Rolling Eyes. Да не говорим, че нямам и намерение Laughing

Joy Питай Галчето Краули, когато индивид от женски пол е застанал така ниско снижен пред Сами, дали се занимава с много богоугодни дела или напротив! Mr. Green Twisted Evil

Но всъщност мога да пазавъртя йезуитски нещата - все  има "неутрални" дейности около Сам, които да се вършат в споменатата поза  (има ли  Rolling Eyes) - да му завържа връзките на обувките, да отстраня някоя божа кравичка, за да не я стъпче, ще трупам добра карма  Wink   

Оо, това ми е любимо Joy..или да отстраня някоя божия рабиня, за да не я стъпча аз Twisted Evil Laughing

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 09:33 от Г. Краули

# 123
Добро утро!
Като гледам снощи сте разнищили из основи всички философско-религиозни теории за Отвъдното, но както правилно е отбелязала Галя:
Хе-хе, гледам снощи темата плавно преминава от теологичното към ТЯЛОлогичното и обратно  Laughing Дет' се вика-къде ни барнеш, все сме подготвени Laughing
  Laughing По-подготвени от нас - здраве  Grinning.

Галя, мерсаж за снимките!  Hug
Този якичък пич с Джаред се казва Aleks Paunovic и ще участва в епизод 8 - All Dogs Go to Heaven. Явно той ще бъде вълчото, дето уж е върколак, ама май е шейпшифтър  Grinning
Ето още снимки с него и вълчото.

Източник

Дали ще имаи  снимки на Джаред награбил този кучо, който май си е чист вълк? Като се знае какъв е кучкар - нищо чудно. Само не знам как Кучките ще понесат това  Wink.

# 124
  • # супернатурална #
Не вярвам да се противят. Аз, понеже също гледам кучета (Джаред, чу ли? Flutter) знам, че женските такива, не се джавкат с мъжките. Ама аз защо реших, че това е мъжко куче newsm78
P.S. стопанина не е съвсем за изхвърляне Rolling Eyes
Явно той ще бъде вълчото, дето уж е върколак, ама май е шейпшифтър  Grinning

Я, това не сме ли го чели в сценариите на Мириел или на Уоми Shocked

# 125
Злате, и аз шапка ти свалям, колко много се ровиш за инфо  Hug

Да ви поздравя с днешния празник Архангел Михаил и да не забравяме, че сал един Дийн беше супер достоен за негово Приемно Тяло   Heart Eyes  Аз съм заСамена, но не съм сляпа  Peace  и за другия достоен мъж  Grinning

# 126
  • # супернатурална #
Лили, и аз точно, ама точно като теб: Аз съм заСамена, но не съм сляпа   и за другия достоен мъж   Много точно казано!!!

# 127
Не вярвам да се противят.
Бе, де да ги знам... Те тези двете много си го пазят Баш Градинаря и не бих се изненадала да му скръцнат със зъби ако реши да се заиграва с други.  Grinning

А това малкото девойче, дето се е гушнало с Дженсън ще играе в епизод 9 Clap Your Hands If You Believe и се казва Alisha Newton. Ама много му отива на Дженсън да гушка дечица!  Heart Eyes

Лили, благодаря!  bowuu Инфо за СПН мога цял ден да търся, само на работа да не ме нареди човек  Laughing.
сал един Дийн беше супер достоен за негово Приемно Тяло   Heart Eyes 
Да ама какво се оказа накрая - дори и Архангел Михаил не се оказа достоен да влезе в тялото на Дийн  Laughing

# 128
  • # супернатурална #

Да ама какво се оказа накрая - дори и Архангел Михаил не се оказа достоен да влезе в тялото на Дийн  Laughing
Joy
Ми Дийн е пич, бе! И Бог не би пуснал!

# 129
Така изгледах и не знам откъде да започна.  newsm78
Малко скучновата ми беше тая серия. И пак не даде много отговори. Стана ясно кой ги е измъкнал, но защо не се казва.
Липсваше ми драмата нещо - ех , ако Дийн бе опукал и дедо си Simple Smile
Аз имам теория Simple Smile
След посещението си в Рая и разговора с хакера стана ясно, че видния дългокос компютърен гений от бара на Хелън не е открил рая на родителите на Уинчестър нито на Мери нито на Джон. Имайки предвид, че Мери беше дух в къщата си и после се самоизтреби за да унищожи и полтъргайса мисля, че душата й ловува чудовища в чистилището. Защото анли един вид тя бе като чудовищата които трепят синовете й.
Джон успявайки да се измъкне от Ада и приемайки местоположението на Чистилището най - вероятно не е успял да се докопа до Рая, а е преминал в Чистилището и там е открил и жена си.
Дедо не иска да откупи нищо от Краули, а го използва за да се докопа до входа на Чистилището и да измъкне дъщеря си, защото според мен и от описаното за нея там ще е по скоро Ад отколкото Рай.
Сам е измъкнат за да си циментира мястото на трона на Ада - Краули. Защото познавайки Дийн знае че няма да се спре докато не го измъкне. Така че по - добре той и да го държи на каишка и да помага на дядо си отколкото големия Уинчестър да отвори клетката за да измъкне брат си и да пусне и Луци и да му запари под задника.

# 130
  • # супернатурална #
Уоми, прочетох теорията и не намерих нито едно несъответствие или недостатък. Ако Сара и ко се затруднят при разплитането на това, което сами си заплетоха, може да погледнат тук, ще им бъде от полза Laughing

# 131
Уоми, прочетох теорията и не намерих нито едно несъответствие или недостатък. Ако Сара и ко се затруднят при разплитането на това, което сами си заплетоха, може да погледнат тук, ще им бъде от полза Laughing

Ахахаха  bowuu за друго може да не ме бива ама за такива дивотии Simple Smile еле пък логика в наглед абсурдни ситуации  hahaha
Хмм до тук колко теории имаме
Краули държи дедо с душата на щерката, държи дедо с нещо друго и т.н.
Я кажете за дедо ясно ама защо е пуснал Сами?

# 132
  • # супернатурална #
Не знам защо го е пуснал, ма си е изял д...то от яд, че го е направил, когато за малко да му подпалят кокалите Joy

# 133
Еха, Уоми, това се вика теория!   bouquet

На мен пък от онзи ден не ми дава мира израза, който използва Кас докато преглеждаше Сами: "ARE YOU SPEAKING IN TONGUES? IS HE SPEAKING IN TONGUES?". Оказа се, че няма нищо общо с говоренето на чужди езици (още като го прочетох в субтитрите не ми се върза), ами си има научен термин за него - глосолалия. В Уикипедията си го пише:
Глосолалия (на гръцки: γλωσσολαλιά) (идва от гръцки, където γλῶσσα глоса, означава език като анатомичен орган или език като лингвистична единица) и λαλεῖν лалейн, означава "да говоря") е изкуствено, само на пръв поглед създаване на нов език. Наблюдава се обикновено у душевноболни хора. Те са убедени, че говорят на този нов език, който разбират напълно, макар той да се състои в повечето случаи от променени думи от вече съществуващи познати на човека езици. "Езикът" лесно може да бъде научен, тъй като синтаксиса му е елементарен, а значението на думите е фиксирано. Това отклонение е само повърхностно за разлика от шизофазията, където се наблюдават много по-дълбоки и по-сериозни езикови нарушения.

Практикува се в някои християнски религиозни секти и там носи смъсъла на "говорене на ангелски език" и се смята за най-висшата форма на молитва, споменава се още в Библията.

Ето и две клипче от youtube за глосолалията:
http://www.youtube.com/watch?v=WPJMUdBas-4
http://www.youtube.com/watch?v=NZbQBajYnEc

Знам, че се заплесвам по несъществени подробности, но пък ми беше интересно.

# 134
Я кажете за дедо ясно ама защо е пуснал Сами?
Защото е по-добрият от двамата най-добри ловци Wink Laughing Нали има алфи за ловене.

Общи условия

Активация на акаунт