SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 398
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Сега следейки тукашния форум (испанския), се заражда идеята и, че зад цялата история стои Смърт. Че тя тегли конците на Краули .... Все пак Смърт и Бог са от както свят светува ...... Та ми е интересна и тази идея.
Bichito, вярно, че СЪВСЕМ ЗАБРАВИХМЕ ЗА СМЪРТ!  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked A вече спойлерираните от вас добре знаят, че отново ще го видим в 12-ти епизод! Нищо чудно и той да има пръст в цялата работа, вярно че съществува откакто съществува и Бог!  Shocked Shocked

Ами за демоните се говори в Евангелията. А те не са ли част от Библията или аз се бъркам нещо? Rolling Eyes Сега ще потърся нещо...

Не съм сигурна, но може и да си права. От някъде обаче съм останала с впечатления, че идеята за Ада и мъченията и злите демони, оито измъчват душите на провинилите се на Земята не е от библейските писания, а е от апокрифите (Пак го свързвам от нещо, което сме учили в училище "Ходене на Богородица по мъките" се казваше). От там някак си ми е останало, че в Библията никъде не се споменава за Ад. (За Рая да, но не и за Ад.) Светото писание за мой срам не съм го чела в такива подробности, че да знам какво точно се случва по въпроса с дяволите.

# 106
  • В средата на времето
Bichito, вярно, че СЪВСЕМ ЗАБРАВИХМЕ ЗА СМЪРТ!  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked A вече спойлерираните от вас добре знаят, че отново ще го видим в 12-ти епизод! Нищо чудно и той да има пръст в цялата работа, вярно че съществува откакто съществува и Бог!  Shocked Shocked

Ако Смърт дърпа конците на Краули или са в някаква комбина, ще ми бъде интересно да разбера Смърт какво иска да постигне? Grinning

# 107
  • Разпиляна във въображението
Добре де, Боби беше ли без душа?

# 108

Уж я беше обещал само, но аз останах с впечатление в епизод 4, че си я искаше, защото я нямаше .....

# 109

Ако Смърт дърпа конците на Краули или са в някаква комбина, ще ми бъде интересно да разбера Смърт какво иска да постигне? Grinning
Piece on Earth? Кой знае какви ли са мотивите му?  newsm78 Пък и не вярвам, че Смърт е в комбина с Краули. Той нали мразеше демоните, пък и е нещо, което стои доста над тези неща - Смърт няма как да взема страни, по-скоро ще е нещо като омиротворител в цялата работа, поне на мен така ми се струва.

Уж я беше обещал само, но аз останах с впечатление в епизод 4, че си я искаше, защото я нямаше .....

Неговата си беше там, но носеше печата на Краули, защото му я беше обещал. Самчовата също съществува някъде (тя не е дадена доброволно, за да бъде дамгосана от кръстопътен демон), просто Краули я е задържал като гаранция, че ще може да накара братята да ловуват за него в замяна на обещанието да върне душата на Сам.

Офтопик отново (и лека нощ) - Мед за душата на всяка истинска Мараканка

# 110

Дам, в момента я гледам. И така, Кроули притежава душата на Боби така, както притежава тази на Сам. Въпросът е, защо Боби има чувства и инстинкти, а Сам - не. Нали и Боби няма душа Crossing Arms

# 111

Дам, в момента я гледам. И така, Кроули притежава душата на Боби така, както притежава тази на Сам. Въпросът е, защо Боби има чувства и инстинкти, а Сам - не. Нали и Боби няма душа Crossing Arms
Не съм сигурна дали беше точно така. Боби си я имаше душата, Краули само беше я подпечатал с огнения си печат, за да си личи, че му е обещана, но никога не го е лишавал от нея.

# 112

Но тук дойде и съмнението, че Краули има душата на Сам, а на Боби Ще я притежава тотално след 10 години.

# 113
Значи на един я е отнел напълно, а на другия - под наем и я взима след 10 години. Вярно, стигнах до този момент.  Да им имам душите.

И все пак си мисля, че работата е доста мъглява. Дано да имат обяснение накрая. Данте може да се окаже поредния пророк в сериала. Имам Ад, освен да почвам да я чета Simple Smile

Дейна, ето отново моя претворен във фен арт сън. Добавям го към твоя, а сега си лягам. Лека нощ

# 114
Значи на един я е отнел напълно, а на другия - под наем и я взима след 10 години. Вярно, стигнах до този момент.  Да им имам душите.

Да де, ама с Боби сключи сделка ....
Докато на Сам му я взима за да го измъкне от клетката и Ще му я върне след като му свърши поръчката ....
Демонски работи  Crossing Arms Да си нямаш работа с тях (язък дет е толкова сладък)

# 115
Аз за лека нощ освен пък да постна това   Малко така, за успокоение, защото от разговора за извънземните измерения леко ми понастръхна козинката  Grinning  На крачка съм от обещанието от утре да съм по-ниска от тревата  Grinning

# 116
Аз за лека нощ освен пък да постна това   Малко така, за успокоение, защото от разговора за извънземните измерения леко ми понастръхна козинката  Grinning  На крачка съм от обещанието от утре да съм по-ниска от тревата  Grinning
Joy Питай Галчето Краули, когато индивид от женски пол е застанал така ниско снижен пред Сами, дали се занимава с много богоугодни дела или напротив! Mr. Green Twisted Evil

# 117
Joy Питай Галчето Краули, когато индивид от женски пол е застанал така ниско снижен пред Сами, дали се занимава с много богоугодни дела или напротив! Mr. Green Twisted Evil

Joy Joy Joy

Айде като за лека ноЩ един сладък Джаред (незнам заЩо, но винаги като видя тази снимка, ми се исак да го цункам по пъпчето  Embarassed)

# 118
  • В средата на времето
Значи на един я е отнел напълно, а на другия - под наем и я взима след 10 години.

Да, Краули си я запазва един вид за след 10 години.  Laughing Интересно къде ли ги държи тези души и какво ги правят? Аз все си представям някакви стъкленици, в които душите са затворени Grinning (признавам си, че съм повлияна някак от животомерите на Смърт Laughing) Балтазар само даде да се разбере, че са много ценни, ама защо? Дали ги търгуват продавайки ги на някои грешници, които искат да са хора отново? Rolling Eyes Едва ли в SPN ще дадат отговор на тези ми въпроси, но не ми пречи да си ги задавам Crazy

Добро утро от мен  bouquet

# 119

Joy   Ще я питам, при тая никнейм фамилия все има на какво да те научи  Mr. Green   Но всъщност мога да пазавъртя йезуитски нещата - все  има "неутрални" дейности около Сам, които да се вършат в споменатата поза  (има ли  Rolling Eyes) - да му завържа връзките на обувките, да отстраня някоя божа кравичка, за да не я стъпче, ще трупам добра карма  Wink   

Добро утро и от мен  Grinning  Направо да стягаме багажите и на море при тези температури. 

Общи условия

Активация на акаунт