SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 382
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Злате това не го разбрах?  newsm78 За онова дето Кас го питаше дали е говорил на други езици ли ?
Според мен е нещо като първа проверка за обладаване. Поне така беше в Стигмата и в Екзорсиста Simple Smile девойките проговарят на езици които не са чували. В първия се оказа Латински, а във втория говореше на обратно май  hahaha

# 136
Я кажете за дедо ясно ама защо е пуснал Сами?
Защото е по-добрият от двамата най-добри ловци Wink Laughing Нали има алфи за ловене.
И вероятно със същата цел му е запазил душата за себе си - с един куршум два заека - хем може да го изнудва, хем може да го използва.

# 137
Злате това не го разбрах?  newsm78 За онова дето Кас го питаше дали е говорил на други езици ли ?
Според мен е нещо като първа проверка за обладаване. Поне така беше в Стигмата и в Екзорсиста Simple Smile девойките проговарят на езици които не са чували. В първия се оказа Латински, а във втория говореше на обратно май  hahaha
Точно проверка си е, но става въпрос за говорене не просто на някакъв съществуваш чужд език, а за това бърборене, което няма никакъв смисъл за нас, но очевидно ангелите си го разбират  Laughing.
На английски SPEAKING IN TONGUES е ненаучното и по-разпространено название на този феномен.

Защото е по-добрият от двамата най-добри ловци Wink Laughing Нали има алфи за ловене.
The best of the best, а?

# 138
  • В средата на времето
Я кажете за дедо ясно ама защо е пуснал Сами?

Shocked ах, каква кощунствена мисъл! Crossing Arms Joy Може да е добър, колкото Дийн, но не е по-добър пък Grinning Сега се сетих, че снощи леко се подразних на Самито, като каза на Дийн, че не му били казали нищо, щото щял да оплеска всичко. Все едно е Дийн белята Laughing Това дето първо стрелял пък после питал са стари извори Naughty Дийн пък е толкова разговорлив в последно време Crazy

Злате, беше ми интересно да прочета за говоренето Peace На мен снощи ми мина мисълта, че го пита за говоренето точно, за да провери дали не е обладан. Пък то малко по-друго било Grinning

# 139
Може да е добър, колкото Дийн, но не е по-добър пък Grinning
е къ бе, нали всички в даден момент си признаха, че Сам е станал по-добър ловец. Дийн е по-красив все пак, това ви е утешителната награда Joy Wink

# 140
Може да е добър, колкото Дийн, но не е по-добър пък Grinning
е къ бе, нали всички в даден момент си признаха, че Сам е станал по-добър ловец. Дийн е по-красив все пак, това ви е утешителната награда Joy Wink
Да ама стана по-добър след като загуби душата си, демек не важи  smile3534. Дийн си е пак и най-добрия и най-красивия!

# 141
  • В средата на времето
е къ бе, нали всички в даден момент си признаха, че Сам е станал по-добър ловец.

...в сравнение с преди Mr. Green. Кои са тези всички? Искам ги изброени поименно Crossing Arms Joy

Дийн е по-красив все пак, това ви е утешителната награда

Ех, как лесно си призна Joy Wink

# 142
Сега следейки тукашния форум (испанския), се заражда идеята и, че зад цялата история стои Смърт. Че тя тегли конците на Краули .... Все пак Смърт и Бог са от както свят светува ...... Та ми е интересна и тази идея.
интересна идея
аз все си представях Смърт като някъв непукист, който просто иска да се оттърве от разглезеното дете (Луци) и от там нататък да си гледа неговата си работа, незнам защо, но винаги съм смятала смъртта по принцип за нещо неотрално

# 143
  • # супернатурална #
Ех, как обичам като почнете да им ги мерите...ловните умения. Нещо снимкови доказателства в подкрепа няма ли да приложите Praynig Laughing

# 144
е къ бе, нали всички в даден момент си признаха, че Сам е станал по-добър ловец.

...в сравнение с преди Mr. Green. Кои са тези всички? Искам ги изброени поименно Crossing Arms Joy

Не в сравнение с преди, доколкото си спомням тази теория взе да се прокрадва още след като Дийн излезе от Ада и вече не беше същия. Сега на прима виста се сещам за Боби, че му каза на Дийн, че Сам е по-добър ловец. Боби е достатъчен, той е всички Joy

# 145
  • В средата на времето
аз все си представях Смърт като някъв непукист, който просто иска да се оттърве от разглезеното дете (Луци) и от там нататък да си гледа неговата си работа, незнам защо, но винаги съм смятала смъртта по принцип за нещо неотрално

По принцип би трябвало да е така. Беше яко сравнението, което направи Смърт, докато седеше с Дийн на масата в пицарията - бактерия с претенции Joy Което идеше да покаже, че е много, ама много над хорски неща, кромоли ит.н...Но пък и Смърт придобива явно някакви човешки черти, докато е в приемно тяло - ето, каза че му харесва пицата, за това ще пощади града Grinning Та мисълта ми е, че е възможно да има сметки за урежда с Лу все още и за това да се помотава още насам, влизайки в някакви отношения с бактериите Grinning

Сега на прима виста се сещам за Боби, че му каза на Дийн, че Сам е по-добър ловец. Боби е достатъчен, той е всички Joy

Знаех си, че няма такова нещо като "всички" Crazy Joy

# 146
WomanitKa присъединявам се към теорията ти, много ми харесва и подкрепям с две ръце
А на въпроса защо са пуснали Сами - за да държи Дийн на каишка, щото с друго не може да го хване, Сами е слабостта му.

А към всички освен боби добавям и дядо му, чак каза че се плашел от Сам  Laughing

# 147
  • # супернатурална #

Не в сравнение с преди, доколкото си спомням тази теория взе да се прокрадва още след като Дийн излезе от Ада и вече не беше същия. Сега на прима виста се сещам за Боби, че му каза на Дийн, че Сам е по-добър ловец. Боби е достатъчен, той е всички Joy

Тази теория точно тогава я пробута Самито, за да оправдае заниманията си с Руби Laughing Тогава Дийн не беше чак толкова зле. Сега Сам е по-добър от него (и по-красив, ама това е субективно) Дийн още не е съвсем във форма, ако не беше братовчетката онзи вампир в гората щеше да го изпие. Още се оттърсва явно от "онзи " екшън Mr. Green, ама смятам, че работите вървят към пооправяне. Сега Сам като му даде да командва ще си възвърне самочувствието.

# 148
Сега Сам като му даде да командва ще си възвърне самочувствието.
Направо се задавих от възмущение като го прочетох. Как така Сам щял да му дава! Дийн изобщо не пита дали му дава, или не - казва му какво да прави, ако не му изнася на Сами пак ще му хвърли един як бой.

# 149
Сега Сам като му даде да командва ще си възвърне самочувствието.
Направо се задавих от възмущение като го прочетох. Как така Сам щял да му дава! Дийн изобщо не пита дали му дава, или не - казва му какво да прави, ако не му изнася на Сами пак ще му хвърли един як бой.
Така така, аз затова толкова го харесах Дийн в този епизод - ай стига е давал, на Дийн му отива да командори, както знаем всички му казват, че е bossy. Изи, под всички разбирай пияният Сами Joy

Общи условия

Активация на акаунт