SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 944
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • В средата на времето
Като за човек без душа, според мен Сам не би трябвало да изпитва никакви емоции или чувства. Били те положителни или отрицателни. А в сцената с Лъки не беше съвсем така.  Rolling Eyes

# 586
Добро утро!

Да си кажа и аз мнението за серията - хареса ми, даже повече от предната. Началото с Краули беше много добро, особено ми хареса как ги кастри и двама от типа - "Я не знайте много, да не ви се случи случка". А закачката с Боби  hahaha.
Доволна съм и от дзверовете в епизода - всички кучовци бяха много готини. Развам се, че Сам не успя да застреля Лъки накрая. Имаше си и лафчета, на които да се посмее човек. Доста от тях на Сами, но най съм се смяла Дийн като каза на Сам, че е Декстър (бидейки фенка на безчувствения сериен убиец, останах много доволна Grinning).
Дийн със снайпера - мрррррррр - зашеметяващ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не мога да ви разбера защо сте му се нагледали на Дийн, че е твърде чувствителен. Според мен си е същия като преди, просто тогава на фона на Сами, който беше особено чувствителния тип е оставал в сянка.
  Laughing
Я си спомнете всички серии, в които се е налагало да спасяват майка с дете (както сегашния) - винаги Дийн е този, който си общува с тях и ги обгрижва и взима присърце трагедията им. Кой проля едната единствена мъжка сълза?

Единствената промяна, която аз виждам в него е, че вече не е такъв женкар заради чувствата си към Лиса. Но е нормално след цяла година прекарана с нея да му е тежко и да страда. Щеше да ми е по-странно, ако пак беше почнал да сваля мацки по баровете два дена след като се бяха разделили.
Много ми хареса края когато Сам си призна, че нищо не чувства към Дийн, или към който и да било друг и престана да се преструва. Съгласна съм с Изи, че и за Дийн е по-добре така. Поне вече са на чисто и Сам няма повече да баламосва брат си.

За това защо Сам не спи си мислех, че може да има нещо общо с неспособността му да сънува, сега когато е без душа. За друго просто не се сещам.

И накрая нещо забавно  Laughing

# 587
Злате, останах леко разочарована, очаквах някак си след тези гифчета да прочета коментар: "Ох, котьооооо" Joy

Това за Декстър и робокоп страшно ме изкефи Joy Също и това:
- Може да ни заведе до алфата и Краули ще ми върне душата.
- Ти бъзикаш ли се? 150 души ще се превърнат в чудовища, това ли искаш?
- Не, разбира се, че не. Аз... само питам Joy Twisted Evil

# 588
  • # супернатурална #
Хи-хи, Стич ме подсети:
Краули: "Би продал брат ти за един долар, ако ти се пиеше сода" Laughing

Злате, едва сега схванах причината за котешките ти превъплъщения! Сигурно е много приятно да си мърмяукате с "Котьо" Laughing
Поздрав!

# 589
Злате, останах леко разочарована, очаквах някак си след тези гифчета да прочета коментар: "Ох, котьооооо" Joy
Няма как да стане, това "котьо" ми е супер лигаво, аз тази дума не я използвам по никакъв повод.

А Сам е много смешен как "само пита" разни неща и в промото на следващата серия нали пак "само питаше"  Laughing.

Галя, благодарско за "спящият красавец"  WinkHug Напълно в духа на следващата приказна серия  Grinning.

# 590
  • # супернатурална #
Оо, сигурна съм, че сега ще се зареди една опашка принцеси да целуват "спящия красавец" коя където свари Laughing

А в духа на следващата серия, имам и нещо друго "под ръка"(ще ми се Mr. Green)

Пленен от Фея. Дали златния Сами ще може да изпълни повче от три желания Rolling Eyes Laughing

Не знам дали сте чели старите теми, голям смях пада. Ще цитирам Уоми (по памет)
Сам ми идва да го затвора в онази клетка и секс, секс, докато му избия от главата онази.......кучка Joy
И нещо писано още в пъвата тема:
Аз предлагам 5-и епизод да се бият с Луцифер , а в 6-ти да прочистят Рая от лошите ангели -Уоми, ти да не си Чък под прикритие newsm78
(писно е докато тече 4-ти сезон Shocked) И Мириел е имала точни прдсказания...
Явно Сара отдавна чете тук Laughing

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 16:46 от Г. Краули

# 591
  • В друго измерение
Ох, да ви се оплача какво правя сега, а имам толкова работа  ooooh!
Свалям си сезоните, ама DVD - имам всички на дискове, ама реших, че ги искам без кашове и лога  ooooh! Outta Joint И сега наново свалям, а ако приятелят ми разбере, че ще опукам нови десет диска, малееей  Outta Joint и без това съм се затрупала и нямам къде да ги прибирам, ми сега ще и повторя пет сезона, защото категорично ги искам чисти  Crossing Arms
Тоя сериал ми взе акъла  smile3511 smile3533
Видях, че обсъждате чувствителността на Сам и Дийн, да взема да си призная и аз Embarassed - на мене Сам никога не ми е бил особено чувствителен, от самото начало, някак наложена от дълг към брат му му беше чувствителността, докато Дийн винаги ми е бил по-искрен, макар и криещ се зад образа на лошия  newsm78
Епизодът ми хареса, ако изобщо разбрах нещо, щото само Дийн дебна  hahaha
Така, имам вече 4 сезона от дивиди-та, остава да се появи пети и започва едно яко записване  Joy

# 592
Не знам дали сте чели старите теми, голям смях пада. Ще цитирам Уоми (по памет)

Нали  Joy  И аз ви ги попреглеждам, намерих вчера участието на  единия форумец, с когото си говорехте за краката на Дийн  Grinning   Е, той предимно слушаше, накрая пишеше, че повече се вълнува от Сандара Бълок  Mr. Green и т.н.

Днес навън като гледах домашните любимци на хората си мислех за Дийн, който никога нямало да погледне куче по същия наин  Grinning 

А, Уоманитка, аз все още имам 2 серии от Дневниците за наваксване  Grinning  Значи вамповете са си безчувствени, хм.

# 593
А, Уоманитка, аз все още имам 2 серии от Дневниците за наваксване  Grinning  Значи вамповете са си безчувствени, хм.

Не бе жена Simple Smile точно обратното. Роуз му каза, че може да си изключва емоциите като по млад, но вече не се получава не става да натиснеш копчето за това знае че това неговото е маска ... Simple Smile и вижда как страда един вид .. ама гледай няма ти развалям удоволствието.

И за да не е съвсем спам Simple Smile

Рали и ЗАБАВНО СЪС САМ И ДИЙН

цък за голяма.

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 19:08 от WomanitKa

# 594
Рали и ЗАБАВНО СЪС САМ И ДИЙН

цък за голяма.

Уоми, това е супер. Имали още, или по точно, може ли да дадеш линк към сайта където може да се видят още забавни неща ......

Изгледах днешния епизод с помощта на щерката  Mr. Green (т.е гледах го с половин око), и това което най ми хареса, бе краят му и по точно, откровенията на Сам. Кой беше .... го каза много точно ..... А, да Изи .....
... Серията си беше пълнеж за мен. ...

Абсолютно съм съгласна. Довечера ако успея да го гледам/ повторя се надявам да остана малко по впечатлена ....

# 595
bicheto Ами има и ще има още. Тя Мириел ги прави дава ти линк към категорията скролвай и гледай Simple Smile
Сериала си има отделна категория с няколко под категории в падащо меню каквото и да пускаме е там ако не се ориентираш питай ще ти обясня на лични

Забавно с Дийн и Сам

Пак ти казвам това е категорията на рубриката Simple Smile  Hug

# 596
  • В средата на времето
Добро утро  bouquet

Снимките на Дийн с ореолче и Сам със змия има ли ги в големи размери и къде мога да ги намеря? Десктопа ми се нуждае от освежаване Simple Smile

P.P Намерих. Не било трудно Laughing

Grinning

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 09:52 от Izida

# 597
Добро утро!
Някой да иска пай и кафе Laughing
Хареса ми серията, ама малко на пълнеж ми дъхаше Rolling Eyes Не че нямаше готини моменти, имаше достатъчно, ама... Искам развитие, не моткане по пътя.
Определено и аз вече няма да гледам кучетата по същия начин Grinning Обаче ми стана и гадно за кучото Лъки (повлиях се от факта, че овчарките са ми от любимите породи), исках хепи енд за него и семейството, въпреки че осъзнавах, че няма как да се случи. А аналогията с Дийн и семейството на Лиса беше прекалено голяма.

# 598
Добро утро!

Сонче, чудесна закуска както винаги!  Hug

За да бъде ангелски целият ви ден, една ангелска класация на BuddyTV - http://www.buddytv.com/slideshows/supernatural/sent-from-heaven- … angels-10968.aspxGrinning Нашият любим Кастиел е на първо място!!!!  newsm10
Аз не ги знам другите в класацията, но и без да съм гледала сериалите съм сигурна, че Кас ги удря всичките в земята  Wink.  Ако бяха сложили Гейбриъл на второ място щях да съм още по-доволна.
Сещам се за готини ангели от киното, но класцията не е такава.

Сега малко снимки и гифчета в чест на победителя  Grinning

Joy Joy Joy

И едно суперзабавно клипче - Castiel • The funniest Angel in the Garrison  Laughing

# 599
Благодаря за порцията Кас, залипсвал ми беше  bouquet

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 11:10 от Ламята

Общи условия

Активация на акаунт