SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 974
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Импалка, благодаря ти за линкчето   bouquet  Това Ди-й-йн с изкарване на въздуха и с увисване на долната челюст ли се получава? Подобно на Са-аами-ии, но тук има и издихание   Blush

И на мен ми хареса серията, но май се дължеше основно на сегашната същност на костюмирания и не само, Сам. Обаче е доста плашещ с тази безчувственост, то чак отива към жестокост. Като нищо щеше да очисти разни персонажи. Без да трепне.  След като спомена щастие, Краули, и двамата не са щастливи.

А прическата на Сами още от начало не ми харесва, макар че я попромениха. Такъв хубав човек, а не могат да го вчешат подобаващо. Сега като че ли е най-добре. Но може би само така ми се струва на фона на другото  Mr. Green

# 571
'Импала' казва Ди-й-йн като 'мъ-ъ-ър', но по-скоро като котарак: доста приглушено и прилича повече на стенание от строго профилиран вид. И ‘Сами’ казва горе-долу по същия начин, ненаситницата й с ненаситница, но е по-палаво-подканящо.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 19:17 от Impala

# 572
  • # супернатурална #
Искам си братята заедно, пък Crossing Arms ..
И аз ги искам заедно Tired Може би цената, която ще трябва да платят е че Дийн ще стане повече като Сам, а Сам ще стане повече като Дийн.
Айде сега нещо горещо, че взе да става много тъжно Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=-v7WHDsRAes&feature=player_embedded#!

И на мен ми хареса серията, но май се дължеше основно на сегашната същност на костюмирания и не само, Сам. Обаче е доста плашещ с тази безчувственост, то чак отива към жестокост. Като нищо щеше да очисти разни персонажи. Без да трепне.  След като спомена щастие, Краули, и двамата не са щастливи.

Да, но за разлика от Сам, Дийн го осъзнава. При Сам мъката ще се стовари като си върне душата. Това вече го осъзнава, затова казва, че да живееш с душа е по-трудно.

# 573
Надявам се Дийн да се стегне вече щом има мисия, конкретна голяма цел, и да остане само омекотяването на Самито. ‘Щото ако Сами ще е безпощадния разум, а Дийн – чувствата, съвестта и скрупулите, няма да издържа. Всъщност това стана до известна степен докато говореше с богинята на истината – осъзна, че ловец е единствения възможен начин на живот за него. Може би и затова размаза брат си, за да си ‘избие’.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 19:39 от Impala

# 574
Сам ми заприлича на Деймън от Дневниците, когато последният обясняваше, че да си вампир е добре, защото изключваш изначално човешките емоции и съществуването е много леко.  Но някои други вампири   Grinning  не го приемат този "дар" и  много искат да не се отличават от хората, измъчвайки се  от техните страсти и т.н.

Ако може Сам да не се размеква чак толкова след връщането на душата   Praynig  Надявам се на това, че и тялото има памет, и когато си върнем предишния Сам, той ще съчетава добрите страни на двете си същности. Някак си  Mr. Green

# 575
  • # супернатурална #
Надявам се Дийн да се стегне вече щом има мисия, конкретна голяма цел, и да остане само омекотяването на Самито. ‘Щото ако Сами ще е безпощадния разум, а Дийн – чувствата, съвестта и скрупулите, няма да издържа. Всъщност това стана до известна степен докато говореше с богинята на истината – осъзна, че ловец е единствения възможен начин на живот за него. Може би и затова размаза брат си, за да си ‘избие’.

А! Много добре казано. Не знам, но като че ли на Сам му отива повече да е съкрушен (не че не му отива и да е как беше- bossy.) Дийн като го видя съкрушен и ми става едно мъчно, просто искам да го утеша Rolling Eyes А Сам като е тъжен, освен, че и аз съм тъжна, ми се иска НАИСТИНА да го утеша Rolling Eyes

Лили, и аз така си мисля, няма да стане съвсем същия като преди като с магическа пръчица.

# 576
В крайна сметка душите ни правят хора. А въпроса дали и дзверовете имат души – не знам, може и да имат, но със сигурност не им работят или те не ги използват правилно.

Не знам, но като че ли на Сам му отива повече да е съкрушен (не че не му отива и да е как беше- bossy.) Дийн като го видя съкрушен и ми става едно мъчно, просто искам да го утеша Rolling Eyes А Сам като е тъжен, освен, че и аз съм тъжна, ми се иска НАИСТИНА да го утеша Rolling Eyes

O-o-o, самарянката ми тя, ще му изпиеш цялата мъка, до последната капка, знам.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 22:33 от Impala

# 577
  • В средата на времето
Ще обсъждаме ли вече серията?

# 578
Искам си братята заедно, пък Crossing Arms ..
И аз ги искам заедно Tired Може би цената, която ще трябва да платят е че Дийн ще стане повече като Сам, а Сам ще стане повече като Дийн.
Айде сега нещо горещо, че взе да става много тъжно Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=-v7WHDsRAes&feature=player_embedded#!

оооо мойте хора Nickelback, мерси Краули  Hug

Тинкърбел да не си търси нов Питър Пан?  Joy Joy Joy

# 579
  • В средата на времето
Взех си поредната доза SPN Grinning. Серията си беше пълнеж за мен. Дийн и погледът му във финалната сцена за малко да ме просълзят. Отдава му се на Дженсън да изграва такива дълбоки емоции. Сам най-сетне свали маските. Така е добре. И за Дийн е честно така. Поне вече се разбра, кое и как и Дийн ще се амбицира да върне брат си обратно.
Защо вампирите са по-интересни от вълците значи? Laughing

# 580
  • София
аз защо имам чувството че скинуокър сме срещали и преди и той не е бил - човеко/куче... като чета описания разни в нета...по-точно скинуокър и шейпшифтъра от старите епизоди се припокриват....

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 23:12 от Angel_Dust

# 581
Сам ми заприлича на Деймън от Дневниците, когато последният обясняваше, че да си вампир е добре, защото изключваш изначално човешките емоции и съществуването е много леко.  Но някои други вампири   Grinning  не го приемат този "дар" и  много искат да не се отличават от хората, измъчвайки се  от техните страсти и т.н.

Амм само малко ОФФ-че че нали ми е любимец голям. Нали разбра в последната серия, че това за чуствата е ала бала. Simple Smile Една 5  пъти по стара вампирка от него му го каза: Може да се получава при млад вампир, но с годинките вече е невъзможно така че това е маска.

Сори за Офа Simple Smile

Серията ми беше малко ... абе не като за братята. Тия споделянки с "кучето" точно ала Сам едно време, сао че сега Дийн го прави. Лошия и добрия с разбъркани места въпреки че нали от както разбрахме, че Сами има демонска кръв се спряга един вид като демон, а Дийн от както видяхме че е приемника на Михаил и след като уби вавилонската к***а се разбра, че е благословен се води като ангелче.
И все едно си дойдоха на местата ама не го чувствам така.
Диалозите бяха на ниво разбира се, ама искам ония серии в които както Рали скоро каза "Колтът беше достатъчен"  Hug

# 582
  • # супернатурална #
Добро утро!

Joy

# 583
Добро утроооо (:

Изгледахте ли всички серията  Grinning

Обаче Краули какви "поздрави" предаде на Боби  Mr. Green Определено не пропускат да се пошегуват със случката  Whistling

Сам не ми харесва чаааааааак толкова лош, както когато се подиграваше на Лъки... ако е може би ако е леко гадничък - окей, но вече някак съвсем става зъл  Rolling Eyes Чудя се дали след като не му пука за никой ще вземе да направи нещо на Дийн, ако това му донесе някаква изгода?! Дано по-скоро му намерят душата, че.... ooooh!
И също ми направи впечатление как Дийн (за Импалка - Ди-й-й-н) не беше готов на всичко да душата на брат си, чак накрая взе да се замисля колко всъщност е загубил връзката със Сам и че трябва да действат на всяка цена!

Като си говорим за лошотийки  Mr. Green Rawwwwwwwr  Sunglasses

# 584
  • # супернатурална #

Сам не ми харесва чаааааааак толкова лош, както когато се подиграваше на Лъки...

Това наистина беше гадно. Или по-скоро детско. Очаквах Дийн да му каже-"Какво, ти да не си на 12?" Нещо сложиха Дийн в Сам и Сам в Дийн. Ще видим до къде ще я докарат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт