Идея за неделна екскурзия?

• 3 579
  • 21
  •   1
Отговори
  • София
Чудя се къде да оползотворим утрешната слънчева неделя Thinking Дайте идея за интересно място, сравнително близо до София, където да се поразходим и да има къде да се хапва. Ще бъдем с малкия, така че трябва да е проходимо за количка. На първо хрумване се сещам за Копривщица, но въображението ми се изчерпва дотам Blush
Предварително ви благодаря за идеите.

# 1
  • Beyond the Frontiers
Старосел, Рилския манастир... Peace

# 2
  • София
любимо за еднодневна разходка ни е Боровец. Peace

едни приятели много ми хвалят ресторанта "Черна котка" с голяяям двор за игра, обаче така и не успяхме да отидем това лято.

# 3
  • софия
Банкя- парка. В дупница разбрах, че иамло хубав парк...само че там трябва да се мине през Перник, което неделя вечер не е добра идея....

# 4
  • с/у ОколоМръсТното
е, соник... къде бяхте?

# 5
  • София
Ами до Боровец отидохме в крайна сметка и си изкарахме много добре Simple Smile Пред хотел Рила нали е затворено простанството и не могат да минават коли, та дребното търча на воля с разни други бебешори Grinning Мен основно това ме притесняваше, че няма да има къде да го пусна да играе, но се получи добре.
Благодаря на всички за идеите Hug

# 6
  • софия
Този уикенд пак го дават що- годе добро времето.
Някакви отзиви за новия парк в Дупница? И къде да се нощува наоколо.... Rolling Eyes

# 7
  • София
Нямам идея, даже не знаех, че има нов парк Blush

# 8
Някакви отзиви за новия парк в Дупница? И къде да се нощува наоколо.... Rolling Eyes
За парка и аз нищо не мога да кажа, но може да се нощува в Сапарева баня и разходката да се комбинира с едно СПА. Разстоянието е около 15 км. Имаше тема за хотел Германея и някаква нова минерална баня. Лични впечатления нямам, само мога да препоръчам за хапване заведението до гейзера.

# 9
  • с/у ОколоМръсТното
Този уикенд пак го дават що- годе добро времето.

Дупница е само на 60-ина км. от Сф... За няма час (но през Бистрица) си у дома.

# 10
  • софия
Шани така е, но ни се иска да преспим в др. град.
И на др. ден да минем през Рилския манастир. Идеи за хотели?

# 11
  • софия
Днес тръгнахме към Дупница. малко след Владая такова задръстване...1 час- 1 км...Малко преди светофара на Драгичево е срязана мантилената, оттам обратен към София.
Развали ни се настроението за деня, така се бяхме настроили... Close

# 12
Нали затова са ти написали от къде да минеш Wink

# 13
  • софия
Знам, че по принцип си е натоварен пътя. Не за първи път пътуваме надолу, но такова нещо не очаквах.  Rolling Eyes

# 14
  • София
Напоследък съвсем са стеснили пътя заради строежа на магистралата и наистина не става за минаване от там въобще Confused

Общи условия

Активация на акаунт