Звездни компромати-84 част

• 62 213
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Аз ще ви върна към Алекс Сърчаджиева и Йосиф, не си спомням къде бях чела че той не е искал да я припознае и покойната Пепа повела дело за бащинство срещу него, и когато го спечелила, на излизане от залата и честитили победата, а тя с тъга отвърнала, че няма за какво да й честитят, баща припознава дъщеря си задължен от съда.
Много кофти за Алекс, и жалко за Йосиф, тя все пак му е кръв...

Да, наистина имаше нещо такова. ooooh!

# 376
Сашка Васева и кучетата и   Mr. Green

И понеже тази нощ с една моя градска си припомняхме "свищовски звезди" и се смяхме, ви показвам Нелина в зората на кариерата и, със свищовската формация "Фаворит"Simple Smile Тя предполагам е учила там и е пеела докато следва, а от същата формация излезе и Еми Стамболова.
Нелина, пак. Типчетата са много...атрактивни.

# 377
 Joy  Аз се изкефих на прическите.  hahaha

# 378
На Нелина или на братята Фаворит:)? Че не мога да преценя коя е по-готина.

# 379
И на Нелина, но  най - вече на братята.  Joy

# 380
  • София
И на Нелина, но  най - вече на братята.  Joy
Даа, прическите и ризките са страхотни, но цветето в косите на Нелина и блузката с голямата бяла яка....ох, това е времето и на моята младост, а вече изглежда толкова смешно.  Confused

# 381
Не знаех, че Нелина може да пее рап  Joy

А какви костюми носи само, особено единия (синия). На първия учебен ден, една съученичка беше точно с такъв. Не знаех, че ги правят и за големи.  Laughing Laughing

# 382
  • София
Хванах края на интервю в сутрешно предаване,където кметицата Йорданка Фандъкова призоваваше жените да ходят на профилактични прегледи,защото нея това я е спасило.Водещата каза,че наистина цвета на лицето и е се е подобрил.Значи наистина е имало нещо,гледах скептично на коментарите тук за перуката и цвета на лицето.Някой гледа ли "Денят е прекрасен" по БТВ,за какво говореха?

# 383
От 3 дни гледам Гала и "На Кафе"! Гала е станала отвратителна и отношението и към екипа и е под всякаква критика!  ooooh!

/оплакаx се/ Crazy

# 384
  • София
От 3 дни гледам Гала и "На Кафе"! Гала е станала отвратителна и отношението и към екипа и е под всякаква критика!  ooooh!

/оплакаx се/ Crazy
Аз си го пускам като фон,докато домакинствам.Според мен вече и е писнало да го води това предаване.Или има нужда от почивка,или от нов водещ,просто е изтощена Гала.

Сега в предаването с Маги Желязкова пък гост е "по-красивата от Николета".Прилича на овца,има говорен дефект,а на въпроса колко пари и трябва на една жена на месец,за да изглежда добре мисли,мисли и накрая се изцепи-миии 5-10хиляди!

# 385
Ами тя нали била по скъпа от издръжката на едно Бентли  Laughing

# 386
  • София
Даа,сега чакам да чуя как точно се изкарват толкова пари от момиче на нейната възраст.

# 387
Ами тя нали била по скъпа от издръжката на едно Бентли  Laughing

Сигурно има предвид средствата, които хвърля по себе си, за да прилича на човек. Жалко, на вятъра са, да си беше взела Бентли по-добре.

# 388
  • UK
Като я гледам, мога със сигурност да ви кажа, че не ги изкарва тези пари. Ако ме разбирате.

# 389
Гримирвала се Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт