Звездни компромати-84 част

• 62 278
  • 731
  •   1
Отговори
# 210

Много свеж ми се видя тоя клип, аз си го представях по- голяма катастрофа и от самата песен.

# 211
Може и да  е пускано, ама тази ми е анти отвсякъде, нито нещо красиво виждам, нито секси:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs315.ash2/59506_443 … 6479_843002_n.jpg

Чак анти не ми е, но гласа и ме дразни страшно. Непрекъснато ми иде да се изкашлям вместо нея ... Simple Smile

# 212
Много и вдигате акциите на Николета.
Преди не ме впечатляваше особено , но вниманието тук ми я направи по-симпатична .
Защо пуснатата тема за нея все пак е затворена ?

# 213

Много свеж ми се видя тоя клип, аз си го представях по- голяма катастрофа и от самата песен.

с риск да ми се разсърдите, ама вече прекаляват... тея къде им мислят клиповете нямат ли си собствени идеи , за справка тук

# 214
  • ...край Дунава

#Crazy, смешници, както изпълнителите така и тези, които им правят клиповете...

# 215
защо да си правят труда като може да приложат готова идея, друг е въпросът колко успешно  Tired песента сефте я чувам, много зле  Sick

# 216
  • ...край Дунава
Как защо да си правят труда? Защото това им е работата, да "измислят" и "създават" песните, клиповете.
Все едно аз да имам ресторант, но готвачи в него да няма, какво толкова, колко големи магазини имат топли щандове с храна за вкъщи, защо да ми готви някой в ресторанта, като предлагат на готово Wink

# 217
e... използвах ирония  Mr. Green съгласна съм, Сисли. Още повече, че съм фен на кака Би, няма как да не се възмутя... но не знам как още се очудват хората на наглото плагиатство на бг "звездите" ... примери има безчет, не само в този жанр.
Ето само 1 от безброй примери... а примерите при Каризма са мнооого  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=CVLimYUuelw
http://www.youtube.com/watch?v=hZDslOXKK9c

# 218
Не-компроматна сесия от Mario Testino  за  декемврийския Vogue UK- наречена Star girls
Наоми пак

Кейт Мос

Наталия Водянова

Клаудия

# 219
# 220
  • София
Glamour Magazine 2010 Women Of The Year Honors

Кейт Хъдсън и Фърги  се боричкат вижте колко е надебеляла Кейт  Rolling Eyes
отново Кейт  Хъдсън представяте ли си чалга певица с такива тънки устни  Mr. Green
Фърги и Джулия Рабъртс
Хилъри Суонк
Кели  Осбърн
Челси Клинтън
Джанет  Джексън
Шер
Джулия Робъртс

# 221

aбе тея да не са гаджета  Rolling Eyes доколкот знам не са  newsm78

Кейт Хъдсън и Фърги  се боричкат вижте колко е надебеляла Кейт  Rolling Eyes

не ми се вижда надебеляла  Thinking

# 222
Дано най-сетне са си признали връзката. Официално май не се водят гаджета, ама току излезнат някакви снимки по летища, прибиращи се заедно от нейде си.

# 223
ох Кели Озбърн са я направили да изглежда 40 годишна поне, доста я състарява този стил...

# 224

aбе тея да не са гаджета  Rolling Eyes доколкот знам не са  newsm78

Кейт Хъдсън и Фърги  се боричкат вижте колко е надебеляла Кейт  Rolling Eyes

не ми се вижда надебеляла  Thinking

поне 3 кг е качила в дупето, за съжаление  Tired

Общи условия

Активация на акаунт