Звездни компромати-84 част

• 62 246
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Ох, Бейонсе е някакъв ужас, изгледах го клипа. Някаква ирония ли цели тази песен, много е тъпа?

# 316
Ох, Бейонсе е някакъв ужас, изгледах го клипа. Някаква ирония ли цели тази песен, много е тъпа?

На мен пък ми харесва и клипа и песента. Въобще Beyonce е страхотна.  Heart Eyes

# 317
  • София
Като стана дума за Бионсе... Тази жена умира да се кълчоти по гащи истерично в почти всеки нейн клип. И именно това кълчотене барабар с дебелите й крака ми идва в повече.
П.П. Не можах да гледам клипа, който обсъждате, защото не ми се отваря.

# 318
Ако някоя в България изпее - 'и съм умна, и съм хубава, и имам готин задник, па и банкова сметка - защо не ме обичаш?' ще и пламтят ушите месеци наред от писания в нета  Simple Smile

# 319
Не ми пипайте Beyonce, ей! Laughing
Има ограничение за Източна Европа, ако не се лъжа, и то защото не са уредени авторските права с нашенските лицензоносители. Плащат се някакви екстри, но какъв е процента точно, ще ви излъжа. (то не, че тук не е някакъв батак с плащане на авторските, ма айде)
Чудя се как въобще имаме достъп до мрежата Laughing

# 320
Ако някоя в България изпее - 'и съм умна, и съм хубава, и имам готин задник, па и банкова сметка - защо не ме обичаш?' ще и пламтят ушите месеци наред от писания в нета  Simple Smile

ахааххаахахах точно!
за протокола - не мога да понасям Бийонсе!

# 321

И аз така, както и Фърги, и Никол Шерцингер или както й се пише името там.

# 322
  • в баира
Значи не съм само аз.

# 323
Като стана дума за Бионсе... Тази жена умира да се кълчоти по гащи истерично в почти всеки нейн клип. И именно това кълчотене барабар с дебелите й крака ми идва в повече.
П.П. Не можах да гледам клипа, който обсъждате, защото не ми се отваря.

между другото на живо е адски секси  Wink Има звезди, които понякога не разбираш защо са такива, докато не се докоснеш до тях по някакъв начин...
Е на мен ми е нещо като идол де...  Blush

И ако някоя в България направи подобна песен ще е не просто смешно, защото всички знаем колко покритие ще има. Бийонсе може да си го позволи, е така... като като най-успешната и печеливша певица в момента. Не мислите ли  Mr. Green

едит:   Андрейчето не ви ли докарва на манга анимация в тоя клип? Thinking а песента ми прилича на 1 от новите на Мария... ама съм малко боса в жанра и не я намирам Blush

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 14:20 от malka_mravka

# 324
  • Валенсия
Да, момичета. За съжаление доста от световните клипове в youtube, качени с високо качество, достъпа им е забранен. Аз живея в Испания и оттук нямам проблем с излъчването им в сайта, но със същият компютър в България, не ме допуска.  Thinking

# 325
# 326
http://www.bliasak.bg/news/p3_8830_0.html
хихи да не четат темичката тук... Laughing

# 327
  • София
Сигурна съм,че е взето от тук!

# 328
# 329
Спондж,
линкът сигурно е към блиц, техните ги разпознава като спам.

ето от 24 часа - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=671045

Общи условия

Активация на акаунт