Звездни компромати-84 част

• 62 198
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Винаги при това  Mr. Green

# 391
Oх, бях пуснала снимки нейни от близкото минало, изглежда като да е изкарвала месеца с 250 лв, като почнат така да се правят...промотират си тарифите ли, що ли?

# 392
5-10 хил. за тоя потресающ външен вид, айде моля  Stop

# 393
  • София
Покажете снимка, моля, не ме карайте да пускам телевизора.

# 394
От 3 дни гледам Гала и "На Кафе"! Гала е станала отвратителна и отношението и към екипа и е под всякаква критика!  ooooh!

/оплакаx се/ Crazy

Oтвратителна е да, вика нон стоп, напълно е изкукуригала, незнам какво и става, чак почва да ме дразни.. И аз си го пускам обикновенно за фон,докато работя  Laughing ама много ме дразни напоследък и я пропускам сутрин.

# 395
  • София
Oтвратителна е да, вика нон стоп, напълно е изкукуригала, незнам какво и става, чак почва да ме дразни.. И аз си го пускам обикновенно за фон,докато работя  Laughing ама много ме дразни напоследък и я пропускам сутрин.
Може пък да си пренася някакви лични проблеми в работата. Знае ли човек  Thinking

# 396
Oх, бях пуснала снимки нейни от близкото минало, изглежда като да е изкарвала месеца с 250 лв, като почнат така да се правят...промотират си тарифите ли, що ли?
Доста добро предположение според мен. Grinning

# 397

Светлана Василева

(ако питаш за снимки от днешното предаване - и аз не намерих Embarassed)

# 398
  • София

Светлана Василева

Благодаря! Точно за такъв вид снимки питах, защото нямам представа коя е въпросната девойка.   Николета има красиво лице, тази девойка ще има повече успех на друго поприще.

# 399
  • София
Ами в днешното предаване беше като на втората снимка-с тази потресаваща прическа ooooh!.

# 400
Това тя ли е? Ако да, тук малко по бива.

# 401
  • София
Да,явно че права коса повече и  отива,но за съжаление е куха лейка.

# 402

А лентите са новия дрес код на софийските заведения може би ? Ноу лента - ноу диско ?

# 403
  • София

А лентите са новия дрес код на софийските заведения може би ? Ноу лента - ноу диско ?
А другата е Златка май...или бъркам.

# 404
Златка е другата, празнувала си дипломирането.

Общи условия

Активация на акаунт