Звездни компромати-84 част

• 61 954
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но какво по дяволите е пенализирам!?
Наказвам.

Че не може ли да кажете така от самото начало? И аз се втрещих - пенализирам, пенализиране, през пост през два, нямаме ли българска дума със същото значение?
За можене може, но виж колко тарикатско, не лелинско се получи. Laughing

# 601
Ма и аз каква куха лейка, опс лелка съм, въобще не свързах с английското penalty  ooooh!

# 602
Аз помислих, че пенализирам има общо с пенис, тъй като ставаше дума и за 4 бременности  Thinking  И гугъл не ми помогна за пенализирането, в някакъв финансов смисъл се ползва по статии, но в тълковни и на чужди думи речници не открих значението.

# 603
  • Варна
За можене може, но виж колко тарикатско, не лелинско се получи. Laughing

hahaha
Така е, права си.

# 604
# 605
Горката Ирена, горкана Водянова....може ли така пък да деградират?

# 606
Дай боже всекиму такава деградация, викам аз. Но все пак, Анджелина Джоли остава на дъното на деградацията с толкова много деца.
Дневникът на Валери ме развесели много, особено в комплект с интервюто, "пак казвам...".

# 607
Аз помислих, че пенализирам има общо с пенис, тъй като ставаше дума и за 4 бременности  Thinking  И гугъл не ми помогна за пенализирането, в някакъв финансов смисъл се ползва по статии, но в тълковни и на чужди думи речници не открих значението.
Абе знаех си аз, че няма нищо общо с пенис, ама и на мен гугъл не ми помогна ooooh!
Ама друго си е във всеки пост да пенализираш този, да пенализираш онзи  Rolling Eyes
И не, от бурния контекст не стана ясно Rolling Eyes

# 608
# 609
  • София
Алисия пак
Софи и Устата
Софи и Бони
Ралица май беше много красива
Азис

Много се смях на дневника на Божинов...вратаря Ники ама айде Joy

# 610
Аз помислих, че пенализирам има общо с пенис

хЪхЪ, аз пък съвсем трето нещо си помислих - че идва от личното име Пена (не ми се смейте Embarassed) и един вид се използва като нарицателно  за лелка, а мъж, който пенализира жена си - съотв. който я превръща в "Пена", демек - в комичния образ от вицовете за Пена и Вуте.  Joy
 Но истината не била някъде там, ми съвсем другаде, тц тц  Laughing

# 611
Аз помислих, че пенализирам има общо с пенис....

старост-нерадост - все пениси ти се привиждат Twisted Evil

Девойката не заслужава толкоз внимание, достатъчно се е пенализирала с глупостта си.

# 612
  • Tам през Атлантическия океан
Бонка ми допада мн. визуално стига да не говори  Wink , прилича ми на испанка  Grinning

# 613
Дай боже всекиму такава деградация, викам аз.
При положение, че в този бизнес пределната възраст започва с 2, ми се струва доста далновидно да 'деградираш' заради английски аристократ и съвместното ви потомство, отколкото да се превърнеш в wallflower. Но какво ли разбирам и аз.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт