Звездни компромати-84 част

• 61 942
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Циганска, ама и това е  цигане, ама не баш същото:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs492.ash2/76569_459 … 780_6843357_n.jpg

# 631
Софи и Бони Бони много ми харесва откак я гледах в един Бг филм.

# 632
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък никак не я харесвам, откакто я гледах в едно състезание с водещ Иван Гарелов, не му помня името точно, и тя най-нагло по цигански обвини учителите и училищната система в Сливен в дискриминация. Оказа се, че тя е тъпа и неука и не е завършила успешно училище заради гадните изверги учители там. Ами аз съм от Сливен, учила съм с циганчета до гимназията, които са се старали, и не са получавали двойки от нищото. Ако вече си тъп и бременееш на 13, и ходиш да се ... за пари (такива случаи също е имало), тогава вече не завършваш и 8-ми клас!

# 633
  • София

Това сериозно ли!! Да не е стара снимка newsm78

# 634
Дори и да е стара снимката Кремена няма малко дете.

# 635
Снимката е от миналата седмица, от Великолепната шесторка.
snc4/hs930.snc4/74359_459885315842_292404975842_6194797_958051_n.jpg

# 636

А дамата отзад има.. newsm78 колко точно ръце?  Rolling Eyes

Кремена Халваджиян на колко години е? Не я харесвам, но ми стана симпатична с бременността и коремчето си  Grinning В кой ли месец е? А тя има ли други деца и какви са- момчета, момичета и колко са големи? (дали някой има чак такова инфо..  Blush )

# 637
Зад Калина има още някой предполагам.

Кремена и Маги имат един син, на около 17-18 години. Стана ми странно, тя почти ще ражда, а никъде не се споменава  Rolling Eyes

# 638
Има син, казва се Бедрос. Не знам точно на колко години е, но мисля че е на около 20.

# 639
  • In The Middle Of Nowhere
Аз преди известно време/не знам точно колко/ я видях в предаването на Гала и ми се стори леко бременна. Мислех да питам, ама си помислих че ще ме подберете, че всички знаят пък само аз съм недоразбарала, че е бремменна и не питАх  Grinning Та явно сега е в напреднала фаза.

# 640

Много харесвам бижутата на Baccarat и за първи път виждам фолк певица с такова. Обикновено си мислят, че Сваровски е върхът на висшата мода.

Baccarat са супе. А за Анелия, бях чела навремето, че това бижу и е от кумата и Мая Илиева,

# 641
Синът на Кремена е голям, а тя е около 40.

# 642
  • На морето!
ето ги тримата Синът им в момента е студент, първи курс в НБУ, завършил е музикално у-ще, а сега очевидно тръгва по стъпките на баща си. Статия за него

# 643
Благодаря за инфото, момичета!   bouquet Нямах идея, че имат син. Никъде не го е споменавала (за разлика от гардероба си и милионите си обувки..). И наистина странно, че до сега бременността и е останала в сянка  Thinking
40 е страхотна възраст за бебе. Винаги съм казвала, че би било освежаващо, даже подмладяващо. Според мен за да се решат на това сега и то за второ, не за трето дете, е, че осъзнават, че синът им скоро ще се отдели и те ще останат двама млади "пенсионери". Остава клюкарките да разберем кога чакат бебето и какво ще бъде то. Аз я "виждам" с момиченце  Grinning

# 644
  • На брега на реката
David Beckham's Hidden Camera Fun! Много е забавен и определено влезе в роля  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт