25-та младежка бригада по магребско се подвизава!

• 48 929
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден Ден Дидонка!

Бъди здрава, много щастлива и винаги заобиколена от хора, които те обичат!

Делти, радвам се, че с Батку всичко е наред и вече е минало! Hug Hug Hug Сега го поглезкай малко! Heart Eyes Ние ходихме да пазаруваме в Търново. Харесват ми манастирчетата към Арбанаси и винаги съчетавам и ходя да ги разглеждам. Ей, голяма мъка с избирането на подърък за мъж! Давайте идеи!

Бейче, Честито! Дано си много щастлива и удовлетворена от работата! Flowers Four Leaf Clover Да не ни забравиш сега!? Naughty

Марси, какво е това зеленото?

# 166
Ееее,благодаря ви момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
Малко сте подранили,но няма да ви върна хубавите пожелания! Hug  bouquet
Утре ще мина да ви почерпя! WinkЩеше ми се да мога да го направя наистина! Simple Smile

# 167

Честит Рожден Ден, Дидонка!!!
  bouquet bdbaloni   bouquet
Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден
и 100 години да празнуваш този ден Рожден!!! baloni

Ние се върнахме от ваканцията много фреш и заредени с фантастични емоции  Grinning. Децата още само за Египет говорят. Обаче за съжаление вие сте изписали темата и вече цяла седмица се мъча да ви прочета  Crazy. Почти накрая съм, така че скоро ще се разпиша и аз  Sunglasses.

Весел ден на всички.

# 168
Didonka, честит рожден ден! Куп щастливи мигове и сбъднати желания!!!!

Бъррр... тук е толкова студено....... хич не ми е коледно! А как не ми се работи..... Blush  Blush  Blush

Делти, много се радвам за батко - стискам палци и следващата да мине успешно!!!!! Flowers Four Leaf Clover

Белбейче, честито за работата! Ако не е тайна каква е? newsm78

Рали, остави ли нещичко в магазините и за нас след коледния шопинг?  Grinning  Почнаха ли намаленията?  newsm78

Далка, няма ли да се включиш пак с някое магребско филмче. Аз гледах последния, който беше пуснала и честно - забавлявах се доста!

На всички, които не споменах  bouquet

# 169
  • Egypt
Добре, че има рожденичка, че да пиша, не само да чета. Честит Рожден Ден, мила Дидонка! Какво повече да добавя към хубавите пожелания на другите, да си изкараш чудесно празника   bouquet
Ние се преместихме, аз си се занимавам още с ремонти. Тук няма Коледен дух, даже и по телевизията е една скука, няма Коледни реклами, особено ми липсват рекламите на Кока Кола. Декември си е обикновен месец за египтяните Sad Снимка евентуално от Коледната ни трапеза. Докторът иска да вземем жива елха, аз колкото и да не харесвам пластмасовите, тук ги предпочитам, защото в тая жега ще изпокапе на втория ден истинската.
Рали, това зеленото е молохия, яхния от юка, в Египет е много любима манджа, аз не я харесвам обаче. Който обича треволяци, коприва, спанак, такива неща, много ще му хареса  Laughing Пожелавам ти много щастие в новото жилище, направо си го представих тоя таван.
Бейче, какво ще работиш, не знаех, че имаш умения в тая област.
Делти, и аз стискам палци за мъжа ти, дано всичко мине ОК.
За египетските филми много мога да говоря, навремето са имали толкова развита филмова индустрия, черно- белите им филми са фантастични. Ако да речем Холивуд направи сега продукции с египетските сюжети, направооо... Много ревах на един стар филм, хем не разбирам какво говорят, а преводачът ми не струва, едва споделя сюжета, та в общи линии се разказваше за едно село в един оазис, мъжете заминаха на война, и оставиха жените и децата с едно момче, което да ги наглежда. Той добре ги обгрижи, преспа с повечето, но се влюби в една мома. Накрая, когато мъжете се върнаха след няколко години, решиха да го убият, и това беше невероятна сцена- подлъгаха го да се изкачи на върха на една палма, като му казаха, че традицията е така да се определя старейшината на селото. Когато застана горе, всички мъже започнаха да секат палмата...
 На последния Рамадан пък какви сериали бяха направили, ние следихме 2-3, аз много харесах един за раждането и развитието на едно ислямско братство, истинска историческа сага.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 12:56 от faima

# 170
Предварително се извинявам на модераторите,защото не зная,как става намаляването на изображенията!?
Почерпете се за мое здраве! WinkМакар и виртуално. Confused
Елипче,Изи,Фаиме, Hug много ви благодаря за пожеланията!
Дай Боже всеки му! Praynig
Утре ще се разпиша по-подробно. Hug
На всички ви   bouquet   bouquet   bouquet

# 171
Честит рожден ден Дидонка!
 Да си много обичана жена и  най- любимата мама на света!   bouquet

Мерси за работата!   bouquet
Ще работя в един салон за красота  Mr. Green- маникюристка/ доколкото тук разбират от нокти/   Grinning
 Е днес успяха и да ме нервират- но така е като аз предлагам разни мотивчета да им нарисувам а те хал хабер си нямат за к'во иде реч.Те не зная какъв цвят да си изберат лак за нокти, камо ли аз мотиви им предлагам.
Относно цветовете еле налитат на едни тъмно червени, лилави  ooooh! абе кошмарни цветове и то за нокти които едва едва съм им придала форма.
 Няма да се оплаквам , важното е да има клиентки ще ги възпитаваме Simple Smile
Делти,погледни в готварската тема там ще намериш линк към кус- куса
 Файме, едно време изкарах курс за маникюри  за удоволствие. Направих си един подарък.Така или иначе имах си разни приятелки за модели, никога не съм си мислела ,че ще се занимавам по така с това.Но след идването си тук разбрах че това е една област в която мога да поработвам/ макар и с моите не супер умения  Mr. Green/. Това ще ми създаде среда в която мога да науча езика по- лесно, пък и няма да съм затворена у дома, ще се изкара някои лев  Laughing
 хайде лека вечер и много хубави филми  Laughing

# 172
  • по пътеката
delti  bez proxi sam! mesoto, posle , zeleto ,morkovite ,kartofa, tikvichkite, spored koj po byrzo se svariava! nahuta  otdelno, pipera otdelno, stafidite nakraia! vij mi v postovete dali niama da izkokne naskoro kopirah !

# 173
Привет и от мен
не съм ви забравила,но не смогвам да пиша...
нищо ново

Дидонче-такова богато и изобилно угощение си ни спретнала за рожденния ден-да ти се връща споделеното изобилие в Живота по всички фронтове  :bouquet

Бейче-страхотно.....браво на теб! От френски маникюр хал хабер си нямат,нали?Даже  грозничко им се струва  Joy Не е ли Крещящ  цвета-не става...ти си ги знаеш-то ,ако не е ОЧИизбодно,как ще забележат Другите,че са ходили на маникюристка?!А?
Браво на теб-за Куража,за Духа....само така! Hug  bouquet

Фаиме-аз ги харесвам египетските филми-точно черно белите.Много човечни.
новите марокански филми също ми допадат-учудващо са обективни.Засягат болни въпроси като Тази мечтана от тях Европа-че не е Рай вообще и е трудно,за семейните устои...
Алжирските - както Марсияна писа веднъж Стойностните не ги пускат свободно.Трябва да се гледат на части в Ю Туб.
Но такава развита филмова индустрия,както в Египет-няма.

Изи  -хе-хеее харесват ти значи .Тледа ли моя любим  филм-Иншалах Диманш?Само в Ю-туб го има.Ето е първата серия
http://www.youtube.com/watch?v=rC47R5iMBCo
INCHALLAH DIMANCHE film algerien partie1
През 1974 година правителството на Ширак гласува закон,който дава правото на имигрантите да си повикат семествата тук.В началото алжирците са могли да си докарват ..до 4жени ако имат де!-майки,бащи,братя,сестри...по-късно нещата се затягат и сега е Една жена и нейните деца-за другите от семейството се искат много докуменити и най-вече стабилна и добре платена работа от този,който ще ги приеме.Това е така известният закон,който напърни страната с чужденци- закона регрупман фамилиал,кото е в сила и до сега за всички чужденци извън ЕС.
Та...започва филма как  алжирката отива при мъжа си...във Франция.отива разбира се и Златната  свекърва!Пътуват с ферибота.

Скоро гледахме и се смяхме на този  филм-комедийка...пак в духа на Европа-хеле..Франция- моя рай!
...майтапи!
http://www.youtube.com/watch?v=nC6as8bWycE&feature=related
Prends 10.000 balles et casse-toi 1/8
Прибира се по своите земи един алжирец и...разказва как  във Франция е живял  и пял-всеки ден до късно в леглото се излежавал и само кроасани с мляко и кафе ял и пил...а хайвана там -от кафене в кафене  ...предлага да прави Десини!!!ха-ха...да рисува

Знаетели пък на какво се изненадах  в началото на лятото тук пред вратите на Тюилери...и много мило ми стана!
ето на това
http://dala.snimka.bg/other/1234567.503591.21700857
http://dala.snimka.bg/other/1234567.503591.21700856.big

Пак се отплеснах и много писах...но все-по трудно ми  става писането и четенето във форума .Мосю Райчо не позволява и ежива болба с него да се докопам до компа-да прочета...а камо ли да напиша нещо през ръчичщките му  И то без грешки...е жив подвиг
Фаиме-за пореден път се убеждавам,че Прекаления светец и Богу не е Драг! така е устроен тоя Свят,че не си ли покажеш ноктите-а още по-добре Красивия маникюр-...хич не те и забелязват

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 20:15 от dala

# 174
Да почерпя за моята мама, че днес е именичка!

Дидонка, благодаря за почерпката!  bouquet Тази торта ще я сънувам! Как е Софи? Щъка ли много или е послушна? Баткото грижовен ли е? Heart Eyes
Далка, нямате ли вече бебче?
Фаимка благодаря за отговора! Тази млохия съм я чувала от вас, но не знаех, как изглежда. Така, като гледам, няма да я ям.
Делти, как е батку? Възстанови ли се вече? Сигурно се е поуспокоил.
Бейче, нали набеждават арабките, че са суетни, така че това ще е в твой плюс! Желая ти много клиентки и да няма капризни!
Изи, не ги ошушках много магазинете, така че смело напред! Има уж намаления ама бая фалшиви ми си виждат.

Аз продължавам с ремонта. Сложиха вече гипскартона и съм в чуденка за боите. Все пак избрах кухнята и дневната, които ще са в едно помещение да са в оранжево. Само едно не ми харесва - прозорците не са особено големи, а обичам светлината. Ще го преглътна.

# 175
Бубе-да е жива и здрава маминка  bouquet

# 176
Ех,момичета разсмяхте ме  Party
Рали да е жива и здрава мама!   bouquet Скорошно завършване на ремонта  Hug
Днес Тамир се събуди с Т така че дружно си останахме удома  Mr. Green.Имам си криво дете граничещо с аларма.Не си затвори устата цял ден- цял ден мрън , мрънннннн.
 Доки каза че това е така заради последният кучешки зъб  Praynig.Дано да е последната серия Т + мрънканици.
Днес,както и предишните няколко дни тук е направо лято.Днес даже излизах по фанелка с къс ръкав Wink
Далче,много бих искала да го гледам този твой любим филм  HugДано утре да мога да го приготвия за гледане  Peace.
 В Алжир няма и няма да има нищо коледно- така че снимки освен от трапезата и личните украси- друго коледно няма да мога да предложа  Laughing.
Делти,до къде го докара кус- куса?

# 177
Рали,да ви е жива и здрава мама!

Ти си голям герой!Браво!Хайде пък после пусни някоя снимка,за да видим резултата. Wink
София"подрежда" цял ден  Crazy и не ме изпуска за секунда.Все съм Ѝ под око. Mr. Green
Баткото е пълен с енергия. #CrazyПриема я за играчка  Crazy и става пълна лудница в къщи. Whistling
Елипче, Hug видях аз снимчиците! WinkМного са хубави и двамата и личи,колко са щастливи! Heart Eyes
Белби,честита ти работа!Да ти върви по вода!Сигурна съм,че ще им "събереш очите"! Wink
Бързо оздравяване на Тамирчика! Heart Eyes
Фаиме,разписвай се по-честичко! WinkРемонта към края ли е?Ще чакаме и от теб снимков материал. Grinning
Далка,Изи,значи си харесвате арабските филми? Grinning
Аз единствено гледам тун.сериали,които пускат по Рамадана.Филмите,мн.рядко да се загледам по някой.
Далка,гледах го във Фейса мосю Райчо Grinning ,голям сладур е станал! Heart Eyes
Делтичка,свърза ли се с детенце?Всичко на ред ли е?
Дядо Хаджияпак изчезна ! newsm78Сигурно твори в кухнята,та няма време. Laughing
Марси,оздравяхте ли?
Хубав ден да е на всички утрешният!   bouquet

# 178
  • София
....
Дядо Хаджияпак изчезна ! newsm78Сигурно твори в кухнята,та няма време. Laughing
...

Аааааа тук съм бе как да ме няма. То че готвя готвя, че сега ми е времето да си измислям най различни постни ястия и гледам да не изпускам. Снощи правих рибни кюфтенца върху китайско оризово фиде, та сега си записвам рецептата, че ще я модифицирам след постите на панирани рибни шницели.

# 179
  • Varna
РАЛЧЕ Hug
На патерица- Честит имен ден на майчето ти newsm18  bigdance2 newsm18
Иначе БатЮ е добре, вижда ме.......във синьо Laughing но ме виждааааа newsm44

ФАЙМИЧ Hug
Много се радвам, че се обади. Хайде скоро да ни зарадваш със наредена къща вече newsm10 а и ти да си отдъхнеш.

ДИДОНЧЕ, Hug
Свързах се със детенце.  Бил е навънка да си търсят квартира и затова липсваше У СкайпО. Уж намерили, но ме е страх да се радвам, защото договора утре ще го подписват. Дано на хазаина им да не му щукне нещо друго, защото на 12 децата пътуват за Варна.

БЕЙЧОООО Hug
Еййй, Душатааа, много, много късмет ти пожелавам, да станеш най- известната там и да си много, много търсена. А кус куса не го направих, че моите гости си заминаха за родината. Но ще се опитам да го направя за Диването. Ще ви пиша аз и при провал дори. Нали трябва да се оплача на някой я Wink

ЕЛИПЧЕ Hug
Не можах да ти чуя гласеца тази година......но пък как щастливо ми звучииииииш thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт