25-та младежка бригада по магребско се подвизава!

• 48 897
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
наистина с настъването на пролетта и нещо ни домързя
да не се загубим ей?!че....после ще се търсим пак да се намериме  bouquet

Аз изкрейзих  тотално с детски песни,игри и занимавки. ooooh!
доволна съм от наученото дотук вече-пък и то тепърва предстои още да се научава
обаче......
работа-НЕТ!
На постонен договор търся от Септември-сега обаче  излизат обявите и се групират  евентуалните кандидатури...но уви,до момента нямам одобрение.Активно пращам CV,мотивационни писма,попълвам фирменни въпросници...но Sick Whistling
има временни работи-по заместване,за през ваканцията,лятото....но този път не искам такава
ще съм търпеливатози  път...докъто изкочи  и Моето местенце Hug

Бейче-Тамирчето и на мен ми стопли душичката.толям е чаровник. Hug
Фаиме-къде си....мерси за онази връзка...трудни се оказват нещата обаче.Търся и аз оттук,проверявам...но -все накамък!

Изинце-Марсаната  е спец по сватбарските неща
на алжирска сватба там не съм била-но пък съм изгледала на касетки две сватби.Предимно дори подаръци им се даваха на младоженците.Опаковани ,с панделки...И тук е така-сервизи,одеала,покривки...за бъдещият дом и къща на младото семейство.
Сега точно им е май сезона за сватбите- точно до преди малко отсреща думкаха и жените крещха онова-Гулю-гулю...дето всеки път ме кара да прихвам от смях.как го правт с  езика си  тоз  звук-не знам-опитвала съм..не го докарвам като тях!
Много са пищни тук арабските сватби-наподобват нашите...ама от едно време-по показност,по танци и табиети
Френските са  семпли,обикновенно безшумни-не че са по евтини...но  често не се различават младоженците от гостите.

# 646
  • Varna
ДАЛЧЕ,
Пролет, лято или друг сезон, кака ти не я мързи да пише. Ама другите нещо май са заети, и как да пиша като трябва сама да си пиша ИвИнтУалнУ Wink

Иначе за сватбата аз казвам това- Кристален сервиз. Подарявам и на християни и на мюслим и на хора със други вероизповедания и те им се радват много. Красиви са, а и кристала носи позитивна енергия.

Ай, по Ино каЙве,  че Далчето ще излезе права, че сме мързелани

Кайве, Гарсон моля Wink

# 647
Мерси, за пожеланията  към моят разбойник  Hug
Изи, на сватби подаряват нищо по- различно от това което ние на нашите  Wink  Naughty освен захар  Mr. Green. Да без майтап на моята сватба имаше 2 кг. захар подарък.
Делти, пиши бре душице а аз как искам да чета  Sunglasses ама няма никой не пише.
Ние маи  Thinking ще си постоим до към юни месец- така се бях нагласила за май да пътуваме но пък на Тамир престоя доста добре му се отразява.Много напредна с бг език.Яслата направо е рай за него не иска да се прибира така че ще спечели дребен само от по- дълъг престой тук!
 Ще се насладим на хубавите християнски празници които наближават, че може да нямаме друг път късмета да сме тук по това време!
А гости приемаме всякакви и от всякъде- ние сме във Враца  Hug

# 648
Леле, темата тотално изпаднала!!!   ooooh!    Да не ви хвана пролетната умора???  Laughing

Ммммм, мерси на отговорилите на въпроса ми за подаръците  Hug Hug Hug (и на неотговорилите мерси  Rolling Eyes)

# 649
Честита Цветница
Да са ни Живи и Здрави всички Цветенца   bouquet
Най-любимото ми време от годината е сега Hug
не се задържаме в къщи много ....ама като гледам май не сме  само ние.
Зажаднели сми всички за топлинката на Слънчицето и песентта на птичките Hug

# 650
Благодаря момичета аз като представител на Цветята да почерпя

пък за спазващите пост

# 651
  • Varna
ЦВЕТЕНЦЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН Hug    

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВИ МОМИЧЕТА!!!

# 652
Честит Празник на всички цветенца в темата!

Бъдете здрави, цветни и усмихнати!

Хайде и аз да почерпя.

# 653
Бейче,Рали-мерси за почерпката.

Има ли постещи дами тази година в темата?
Фаиме-помня че ти постеше миналата година

дидонче,марси-помните ли,че ви писах за едно момче-тунизийче.брат на тунизийското либе на един от новодошлите девери.?беше пристигнал с лодките в Италия....та,той вече е в Париж.Вчера даваха по новините че една част от тези емигранти стоят на границата Италия-Франция.Стоят по скоро като демонстрация,за да им се уредят по някакъв държавен начин документите....по-голямата част просто отдавна вече са си из станата

за Алжир-президента направи официално изказване за радикални промени в конституцията

Хайде през страстната седмица по-малко страсти и неволи...
не знам защо така се нарича тази седмица newsm78
заминаваме утре с Райчо в лондон до Елизабетка Hugза великия ден
Приятен и много топъл празник пожелавам отсега на всички в темата
повече късмет ,здраве и любов за всички ни Hug  bouquet

# 654
Далче, я пусни повечко инфо за тези радикални промени в конституцията- може и на лични
мерси!!!
Весело изкарване и да гледаш сватбата чакаме впечатления от извора  Hug

# 655
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ   bouquet ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ   bouquet ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ  bouquet
Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие

# 656
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, МИЛИ ПРИЯТЕЛИ!

# 657
  • Varna
                       ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ, МАЦКИ!!!

# 658
Христос Воскресе Приятели!

Много здраве и щастие на вас и семействата ви!

# 659
  • по пътеката

великден! христос възкресе за нас! мир, мир и пак мир за всеки и за вси4ки!  Hug Praynig Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт