25-та младежка бригада по магребско се подвизава!

• 48 900
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Привет   bouquet
Ние сме добре Simple Smile Само малко времето дая ни съдействаше щеше да е супер!
Разходих се аз до Сандански- Тамирчика беше на отглеждане с баба и деди- Добре ни се отрази и на двамата  Peace.Бил е мноого послушно дете, и като се появи мама хоп глезендака се завърна.Той ходи на градина- забавно му е , сутрин малко поревава, но поне си играе с децата.Той самият си иска деца.
 Битовизмите от Алжир си ни преследват дори и тук, но гледам да не се поддавам, защото иначе почивката ще ни пропадне  Tired.
Изи, лек ремонт  Hug
Далче, драскай по някой ред.Надявам се не си ми сърдита  Hug
Файмич, никаква те няма драскаи по някой ред  Hug
Рали, Делти  Hug
Дидонка бързо да бягат вирусите от вас  Hug и само отлични оценки на изпитите!
Вени, хареса ми вица Мерси  Hug

# 616
  • Varna
БЕЙЧЕ Hug
Много се радвам, за Тамирчето, ама много бе newsm10 Хубаво е, че търси дечица, не е някое затворено дете, а това е хубаво. И моето Диване пореваваше като го водех и все искаше първа да го взимам, след това като свикна, и учетелките бяха добри, не искаше да си тръгва от градинката.  И внимавай тогава със глезанката, щом като е със вашите и не го проявява. Обикновенно при баби и дЕдовци са глезльовци.
Хубаво е, че филосовски гледаш на Алжирските битовизми....абе свиркай си Hug

# 617
  • по пътеката
привет, сгодихме девера Mr. Green! два дни сега ще реанимирам! то от 100 г не съм се катерила на токове, а пък да танцувам мезуед с тях пък си е като да  ходиш по жарава!добре мина, слава богу без гадости от страна на нашите капризни роднини! свеки е о4арована от новата си снаха, нали трябва да създаде враг номер две! оба4е завиждам им на енергията на "моите" арабки, да клюкарят цяла нощ и да търсят кусурите на хората!  #Crazy #Cussing out
дидон4е, то карфур направо фул, в4ера, леле такъв наплив не бях заси4ала! то не яйце няма къде да вхърлиш ,ами кафенцата  на няколко етажа ще се наложи да наредят! място за прав няма даже!
на малката търпението едва оцеля  24 4аса, 4е да си полу4и подарък за  високите  оценки и усилията! превъзбудена малка стихия после в колата ,докато се приберем!
днес е празник , та 4естит празник на тунизийци и приятели!
белби, по4ивката май си е супер така по ергенски! тамир ще слуша, няма го инициатора на  глезенето, нали?  Stop мани ги алжирските битовизми! те са  на майна-райна, може да са се разрешили сами ,докато се прибереш!
дидонке, как сте ина4е с болестите, айде ваканция сме, давайте по4ивка и на гадните болести! дано сте здрави!
сега  се 4удя дали, правят каквото трябва в либия , 4е този ако не му подпалят палатката няма как да  станат нещата поне на този етап! после както си го направят либийците! гледахме пак лагерите в тунис, абе да не си бежанец! да не дава господ!
 Sick
днес ще релаксирам явно, 4е 48 4аса по4ти без сън  ми е като омагьосано след 6 кафета!  Crazy

# 618
  • Egypt
Здравейте, при нас нищо ново, София ходи на училище, махнаха им всички "ненужни" предмети- физическо, рисуване, музика, за да могат да наваксат двумесечната ваканция. Отначало ми беше много притеснено, и аз като Марсито висях по прозорците, но вече се успокоих. Оня ден мина референдума, много сме разочаровани, и пак подновихме плановете за емиграция. Ама то е ясно, повечето хора са религиозни и старомодни, напредничавите, се оказа, са само 10%. Иначе лятото идва с пълна сила, през деня е горещо, по джапанки и тениски съм вече, като си представя каква сауна ни чака, и искам в Бг на студено.
Далка, какво става с работата, Райчо как понася новодомието си. Браво на Уарда, че се нае на това, но все пак е от семейството, трябва да се помага.

# 619
  • Varna
ФАЙМИЧ Hug
Жалко, че са толкова малко, напредничавите........ Sad

# 620
Ку-ку-ку....кукувица на пролет Joy
ей, последните  дни ми бяха .....
накратко за протокола
-няма работа..тоест-продължават офертите от бюрото и  търсенето.Не ме одобриха!Издъних си  се сама...какво пък-Истината ,колкото и нелицепритна е за предпочитане пред разни измислици...загубила съм ритъм на работа-а работех с деца...Помощник-възпитател. не успях да се сработя и със самата възпитателка ...Плюса в цялата история е-че разбрах на какво да наблегна,какво не ми достига и ... сега съм дори повече от мотивирана  Party Flutter
- признавам че се депресирах леко...но предприях мерки-днес пооравих визията си. теглих му една френска черта,закупих си даже въртяща се четкака да е поддържам Crazy Поосвежих цвета и прекарах целия следобед при козметичката....Еми,няма нищо по-зареждащо от щопинг терапията или да се поглезиш по женските салони
Какво пък-след всяко падение трябва да .се става..и то с по-голяма заред!

друго ново...ох!Да,златна е Уарда-милата ми.....
девера се забъркал на работата с някаква мароканка с детенце.Уарда обаче го надушила -и вместо да си затовори очите..то са ревове,то е страдание...защо и трябва да му проверява телефона?! Ама..като знам,че и аз съм минала по тоя път- говоря и, всяко чудо за три дни-ти си гледай сина,пък който иска да те уважава и обича ... Ама-склоних-отидох да е видя инкогнито тая мароканка...ох,красавица!разведена-с детенце,документи има-работи като сервитеорка...
девера казва,че жена си и детето са му приоритет и не ги е лишил ,нито ще ги лиши от нещо и....за мароканката не иска да говори с никой!
Туъ то-мъжка му психика....

марсияна-дай някое фото на етървата..бива ли е?работна ли е ?То-ясно че повече ще е одобрят от теб-как иначе?!

Фаиме-чета за Етипет...нещо лощи аромати се стелят из въздуха там....

Няма да коментирам Гадафи и саркози....те и двамата са си достойни главни герои в комедия-тъжна обаче...

Изинце...  bouquet Hug

Бейче- активно почивай...възползвай се от благините на дома...ти знаеш как! Hug

Бубе-арък моята приятелка ,която е преподавател в пу в пловдив ще се омъжи за нейнея...Юсеф-през Юни.същата вашата история...ама тя сега е бременна и ...чакаме бебока  с огромна радост и нетърпение,че тя ми е наборка...а  бебока ще и е първо детенце...та всички други  фасони останаха на заден план и гордите мама и тати желаят детенцето да си е законно....а като си преразгледаха приоритетите и двете фамилии решиха че и за тях това е от първостепенното значение!!! Joy Joy

Делтичке-и ти с нова виция вали маце?...супер си,харесва ми много..поизсветлила си косата-отива ти и червено беше добре ,но и това ти подхожда.

на всички много прегръдки...
вени-супер вици...как си?
пак ще пиша....

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 22:32 от dala

# 621
  • Egypt
Далка, как звучиш само, браво на тебе! Не знаех, че това ти е професията, за мене- ужас, не се понасям твърде с деца, на втората минута се изнервям  Laughing Ех, тия мароканки, опасни са много, ей на поредно доказателство. Но пък жените са различни, някои като Уарда хич не си мълчат, и... не знам, по- добре ли е да си мълчиш... На мене лично не ми се е случвало, но си мисля как бих постъпила. Зависи много от ситуацията, но по всяка вероятност първо ще й дръпна един бой на показ, а с мъжа ще го играя подмолно.  За шопинг терапията и салона за красота- 200% съм съгласна, как си мечтая за това, на моите си места в Бг, че тук няма или по моите стандарти са много зле:( А за работата- друга ще дойде, всяко зло за добро.
За Египет и политика не ми се говори, разочаровани сме много. Благодаря на всички, които подкрепиха и ще "харесат" групата ни във Фейсбук, много съм признателна и означава много.

# 622
  • Paris, France
Привет,

Ох, и аз не понасям деца и на втората минута бих била в нервна криза. На всичкото отгоре отношението ми към детето зависи от отношението ми към майката и ако не харесам майката или не я познавам игнорирам детето или не съм особено мила и загрижена за него.

Фаима, тук не може да теглиш един бой току така. Ще прекараш поне 48 часа в полицията, ще имаш досие, ще си загубиш работата и може и да фалираш. В зависимост от телесната повреда се лежи в затвора с години. Достатъчно е мароканката да колабира веднъж и те ти 8 години в затвора и компенсации за нея. А тя няма да колабира веднъж. Ще припада до припадък с месеци, ще взима болнични докато не я пенсионират по болест. И докато ти лежиш в някой затвор и детето ти е отнето и хакнато в приемно семейство, което не го поглежда и го държи насрано, разпасано и гладно, мароканката, наконтена и гримирана ще намира нови спонсори.

Не е правилно да се конфронтира любовницата, защото тя не е виновна и нищо не дължи на съпругата. Тя има право да си хойка и бройка където и с когото си поиска тук. С предизвикване на другата една жена показва слабост. По-добре е да се говори с мъжа. Все пак той е обещал вярност като се е женил и той дължи уважение.

Уарда е права като не се среща с колежката на мъжа и. Колежката едва ли търси да и го отнеме а по-скоро малко джобни. Една сервитьорка среща много мъже и има богат избор. Едва ли иска колега с дете.

И аз съм съгласна за шопинга  bowuu

Фаима, не се разочаровай! Явно си много млада. Аз помня еуфорията в БГ 89г. И после колко надежда имаше през 90г. Някои хора даже мислеха, че се прибирам да живея там Joy Joy Joy а то и тока спираха. Ще идете другаде и готово. Там са много религиозните и тенденцията е затягане.

Хайде лек ден и дано да е без жертви в Либия!

# 623
Ехооо, привет!

Далка, радвам се че се разписа отново тук!    Hug

Белбейче, малко, ама съвсем мъничко ти завиждам за разходката в Сандански! Браво! Оползотворявай почивката в България на макс. Бабата и дядото да помагат - сега могат. Много хубаво, че си успяла да дадеш Тамир на детска.

Ей, Делти, направо не си ти на новата снимка, голяма си свежарка. Много ми харесваш.   bouquet

Рали, мила, ти си знаеш, не е нужно да пресираш нещата - понякога просто трябва повече време!

Файма, нямате ли си прилични "молове"?  Laughing Онзи ден си купих една рокля на една популярна, но не чак толкова скъпа марка и когато се прибрах в къщи видях надписа на етикета: "Made for Egypt" !!!!!  Laughing

Марси, Дидонка, как са учениците? Нормално ли върви учебния процес???

Гуш на всички споменати и неспоменати!  Hug

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 09:31 от easy_24

# 624
Привет дами,   bouquet
Изи, заповядяй със мен  Laughing  следващият път.Ще отскочим и до Гърция да напазарим  Laughing.
Далче, къраж ще има и следващо предложение.
Файме, тук в бг инфото за Египет е направо - като без инфо.Няма инфо.Същото е и за Бахрейн. Там е военно полужение.
Вчера се чух с Дина.Тя е добре, пазят се.
 Много ми се иска нещата при вас да се управят и вие да се почувствате добре  Hug
 Тенденцията в арабските държави е засилване на ислямизма. Все повече ще виждаме забулени жени  Peace.
 Надявам се времето да се затопли вече за да може да се възползваме на макс. от престоя си в бг.коро си стягаме и рожденият ден- дано тази година да успеем да направим нещо интересно за детето  Praynig
Делти, как е батку?
Марси , а за полужението в Тунис?
В Сирия имало атентати!

# 625
Привет

да изкажа дълбокото си преклонение и съжаление отзагубата на Лиз Тейлър
Все се шегувам,че относто женитби и мъже приличам на нея...до нейните години може и да ги докорам същото количество сватби.Много е харесвах...като дух,като Сила и излъчване....
Истинска Клеопатра.
поклон пред паметта и   bouquet

Фаиме- аз имам две професии. започнах като детска учителка в детска градина и адски си обичах и харесвах работата...даже имам книжка-сборник издаден от мен Blushза развитието на сюжетно-ролевата игра при 5-6годишните деца....Ех,много хубав момент от живота ми беше това-започнах работа веднага щом завърших...в една елитна детска градина.То такива умни и отворени деца имах в групата,с много идеи и предложения...че беше  удоволствие да се работи с тях. Добре,ама....се оказа че Сградата на детската градина била на някакъв човек.И той-от реституцията си е поучи ,като запази детската градина но стана един вид Частна.съответно постави и нови условия....всички по-младички учителки да учим нещо.По това време май имаше някакви субсидии от държавата за това,че си наял на работа студент...така ща не ща ,за да си запазя работата записах  да уча счетоводство.С времето станах счетоводител на градината и....Въпреки общите ни усилия все пак градината стана хотел,защото прото нямаше необходимото количество деца за дасе образуват групи. Така  ззаработих и като счетоводител и.....честно казано това е което искам и мога да правя най-добре!
С триста зора и доста кореспотданции и обяснения...тук ми признаха и двете професии.но за да работ като счетоводител е необходимо да изкарам нещо като опреснителен курс-формация...тази която е най-добра и дава най много възможности е планена-около 3000евра.За сега не мога да си позвол...и затов търся работа като учителка. Ще се справя...просто товамясто наистина не беше за мен!
сега работвърху себе си-уча като побъркана детски песнички и игри-френски!Тук никой не знае игра,като пускам-пускам кърпа...не знае и  песен като Хей ръчички-хей ги две...
Аз пък незнам техните песни и игри...та оттук дойде дисбаланса.но не е фатален...поправимо е!

Вени-да..много точно всичко си описала.нищо не може данаправиш на любовницата.то и е странна историята-Уарда няма сто на сто и доказателства.тя подозира...по телефонниразговори.мароканката често звъняла на Девера..ама мароканката знае перфектно френски и нашия говори с неяна френски,а уарда като не разибра доббре-я хване нещо..я не!после-и какво ако му е любовница?!
Аз отидох да е видя просто от любопитство...Слаба,спортен тип жена-по нищо не личи да е арабка-само по красивата дълга на масури коса....
зачовърках и Другаря за нея...оказа се,че и той ходи в товакафе да си пие кафего-аз мислих че УЖ! Winkзаради Девера.нищо не мога повече да разбера...Девера казва,че Уарда е изперкала след раждането и е станала параноична!!че такава жена даже го отблъсква с държанието си-какво си мисли че може да го държи под капак ли? нито отрича,нито потвърждава връзка с мароканката.Другаря е пас-докъто и той не ги е забъркал някакви....
Казвам и на Уарда просто да забрави всичко това и даси  живее живота...мъжа и не я е напъснал.Всичко друго е просто...предположение-верно или не!
Ама тя иска сега да ходи до социалната асистентка..да и обяснявала...просто ще си вкара автогол!Сложоно е тук..с тези неща!

много писах...после пак...че Раян напъва на вратата с обувки връка
Радвам се че всички пишете момичета..много  Hugга всички вас
Приятен ден

# 626
Далче имат някаква подобна песен на  Хей ръчички но мисля че е нещо за кукли- Ох Вени помагаи ти си по наясно с френският.
 Песента е маи  Thinking Les petits marionets- не съм много сигурна колко правилно съм го написала.
 Знам че пеят на Тамир нещо такова и си играят с ръчичките.

# 627
Далка, всяко зло за добро, както се казва. Hug Ето, виж, че това те е амбицирало повече. Стискам палци да си намериш точната работа, която много да те радва. Уарда все повече ми харесва ама девер ти ме ядоса. Скоро се ожениха и вече любовница. Ама, че мачо. Аз не бих се разправяла с любовници /да не ми идва до главата, де/. Обаче си вземам багажа и повече няма да ми види очите. Такова нещо си мисля, че няма да преглътна. Радвам се за твоята приятелка! Дано са много щастливи! И аз съм си мислела за бременност, но малко крайно ми се вижда засега.

Бейче, радвам се, че се забавляваш! Друго си е покрай мама и тати,а?  Simple Smile

Фаиме, много съжалявам, че не се постига това за което се борехте. Ех, че ме е яд. #Cussing out Аз какви картини рисувах в главата си за Египет  след тези събития, а то май става по лошо. Нямам поглед върху нещата, но явно са страшно религиозни. Аз си мислех, че търсят промяна в смисъл да имат повече свобода на избор и да се доближат до европейския начин на живот. Точно за това си мислех, че е борбата, а то какво се оказа – от трън, та на глог. Къде смятате да емигрирате? Хубавото е, че половинката ти с тази професия ще бъде търсен навсякъде – както в Европа, така и из арабско. Стискам палци да вземете правилното решение. Praynig Целувки на Софи! Heart Eyes

Вени, шокира ме с тези закони във Францата. То по тази логика сигурно домашно насилие рядко се среща, като понятие. Значи има и хубава страна. Peace

Дядо Хаджи, къде се изгуби? Намерихте ли общ език с лаптопа или още сте на вие? Идва време на козунаците, стягай се!  chef Как ги обичааам!

Изи, как върви ремонта? Аз срам не срам още не съм чистила.  Embarassed Embarassed EmbarassedНяма време от работа,а и както го дават хубаво временце през уикенда…

Дидонка, оздравяхте ли? Аз още си влача една кашлица от преди месец и не се повлиява от нищо.

Делти, не предвиждаш ли някой тур до Станбул? Аз вече бия отбой за тази посока. Наложи се да обиколим кажи речи цяла Турция в рамките на една седмица с кола и направо се скапах. Много ми харесва ама и много изморително.

# 628
Момичета, момичета чета ви с интерес Simple Smile Марси ама ти да вземеш тези твои арабки да ги донесеш тука много бърже ще се присадят...имаме и пейка пред входа за тази цел, тъкмо е сезона на клюките след дългата зима бая матриал се е събрал  Joy
Белбейче на родна земя, бравичко.... за колко временце сте? Тъкмо да изпратите тази зима и да я давате на Фаима, че гледам ревнала е за нея  Joy
Фаима, така е еуфорията мина, живота на някои бадева се даде курбан. Както каза в коментара си един известен арабист промените в арабските страни носят консервативния ислям след себе си...и те, пък като гледам и ние, не сме много за демокрация, то не че ония демократичните страни са цъфнали и вързали...зависи кой как разбира нещата, т.е. демокрацията.
Елате си на българско, по селата къщи бол, ще пишем момчето на един курс по български и ще го адаптираме...каква красота се задава сега пролетно-лятно тука Simple Smile
Делтичка, Дала, Рали   bouquet и всички останали   bouquet
А и в Сирия каква пустинна буря се задава... newsm78

# 629
  • София
...
Дядо Хаджи, къде се изгуби? Намерихте ли общ език с лаптопа или още сте на вие? Идва време на козунаците, стягай се!  chef Как ги обичааам!
...

Тук съм тук съм. Чета ви за сега, че тая клавиатура някак си изместена по наляво и още и навиквам. Още повече че и малки промени са правили по клавишите и аз сега тука дебна къде какво натискам.

Иначе козунаците ще ги мисля къде цветница. Решил съм да усъвършенствам версията на парения козунак та ще видим.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 15:31 от дядо хаджия

Общи условия

Активация на акаунт