25-та младежка бригада по магребско се подвизава!

• 48 903
  • 743
  •   1
Отговори
# 600

Бъдете винаги красиви и нежни!

# 601
Честит 8-ми март! Бъдете много щастливи, обичани и усмихнати!

# 602
Честит празник! Да сте много щастливи и обичани!
 Файме, Дани- Честити лични празници, дано да сте ги отпразнували подобаващо  Hug  bouquet
Ния сме добре, малко ни е студено.Тамир не признава никой- може да играе с баба, дядо и вуйчо- но време за спане ли е мама  Tired.Ама поне си пиивам , биричка на воля  Crazy
 Hug

# 603
Благодаря ви от мое и от името  на моя съпруг,за пожеланията и хубавите думи!  bouquet
Ние бяхме на ресторант.  chefХубаво,че имаше място за децата да се разхождат. Crazy
София изкара почти през цялото време пред един огромен аквариум,а брат и при музикантите.
Много е контактен,няма срам.  Mr. GreenОтива запознава се и завързва мухабет веднага.Беше мн.впечатлен,защото му дадоха да разгледа електронните им китари.Мн.хубава музика-Трейси Чапман,Рей Чарлз....София разкърши снага,макар че беше болна. Joy Мъжа ми се "разтопи" от кеф,защото обожава Рей Чарлз. Party
За София аз съм виновна,защото и дадох едно пюре,на което му бил изтекъл срока още през октомври, #Cussing outа го закупих от магазин,голям маркет-Шампион #Cussing outи получи натравяне.Видях,че е изтекъл срока,след като го изяде. ooooh!Цялата беше в обрив и с температура,2 дни преди рожд.ден.Мъжа ми иска да ги съди сега. ooooh!Тя се оправи.Извикахме лекар в къщи и вече е добре. PraynigСлава Богу! Praynig
Голям студ е тук.Нетипично за март.Днес имаше силен вятър.Дано вече се постопли,че мн.дълга тази зима ми се видя.

# 604
честит 8 март мили магребинки  bouquet

прекарах прекрасен празник Hug подсладен със сладък  тажин със сини сливи и месо по магребински.Доброто настроение още ни държи  Embarassed Heart Eyes и се стягаме да посетим изложбата на българското момиче Вили ,женено за египтянин и живеещо тук.Изложбата е на едно корабче в Сена и днес ще  има организирана детска програма.Сънчицето се усмихва и.....това внася още топлина.
Аз реших да приема предложението от бюрото по труда -рискувам след това дърго време да се лутам в ново търсене,а и като си спомня как допреди време се молех да се запиша в бюрото тук...а те за българи-все отказват и какво ли не измислят!Ако сега откажа-много ще си навредя...
.Раян ще го гледа Уарда-ще остава и да приспива при тях ,ако се наложи.много ми е притеснено-станала съм истинска ханъма последните години-така поне се усещам...Притеснявам се как ще влезна в ритъм-ставане по часовник,работа-колеги..а и време трябва по къщата ,по детето,по негово Величество Другаря...Но няма начин.Софи и Тони имат все повече разходи-във всяко едно отношение и тези разходи са моя грижа....да са ми живи и Здрави Хайваните и все такива грижи да ми създават! Hug Та-от понеделник започвам.реално ще подпшем Praynig през Април-но сега ще ходя за да наблюдавам,пък и мен-да ме наблюдават PraynigДано се получи Praynig Praynig Praynig

лелее Дидонче-много лоша работа с това пюре.Направо си е прав мъжа ти да иска да ги  съди...може ли такова недоглеждане?!Добре че Софи е здраво и силно детенце-ами..ако беше изяло това пюре някое алергично дете..асматик?!Ужас!
Вообще не си виновна ти...може ли навсякъде да огрееш?!нали затова си потребител-и имаш Права?!Слава богу че детенцето е добре...Целувки Hug

За всички много Hug Hug Hug
Ехааа Бейчу,миличка-така ти завиждам че си си у дома...аз купих билетите-ама ако стане работата те просто ще си изгорят.Няма да имам  право на отпуска още!Айде стига съм гомислила и аз..предварително.каквото е писано-то си става...То дано да стане работата-така искам,така ми харесва Praynig Praynig Praynig

# 605
Ехоооо, привет, привет!

newsm50   Подхванали са ме едни битовизми  newsm75 clean clean  Избирам и тапети, килими и такива екстри  ooooh! УжасТ !

От друга страна тази година започна с три сватби и се очертава още една!!

Та в този ред на мисли - Рали, приключи ли с твоя апартамент? Нанесохте ли се вече?

Белчбейче, добре дошла у дома? Как ти се отразява почивката???

Ей, Далка, поздравления за работа и успех! Давай смело, пък каквото е писано да става! Сподели подробности за работата!

Дидонка, добре че малката се е оправила бързо. Били сте на ресторант  - това значи ли че при вас нещата вече са влезли в нормалния си ритъм? Последните новини за ситуацията  не бяха добри........

На всички останали  Hug Hug Hug

# 606
Далка, поздравления за работата! Пиши, как върви и дали си доволна. Аз си се оплаквам от време на време от работата, но без нея не знам, как бих живяла. Ако се затворя в къщи сигурно ще врътна. Много добра снахичка имаш! Hug Трудно си е да поеме отговорност за двама малчовци. Дано винаги така се разбирате и си помагате!

Изи, и ти ли се захвана с ремонти? Много е досадно в началото, но пък си струва, като виждаш, как се получава и е новичко. Аз приключих с ремонта и остана да изчистя, което би ми отнело няколко дни, обаче не остава време. Тъкмо си предвидя някой уикенд да започна и изниква я работа, я пътуване и още не съм почнала. Пък нямам търпение да ви покажа, как се получи. За живеене с половинката………… ситуацията е сложна. От една страна той работи в София и няма да е точно съвместно живеене, но работата му е такава, че почива в понеделник т.е. петък, събота, неделя и понеделник си е тук. От друга голямата драма с родителите ми. Не се решавам да им кажа и това си е. Знам, че като се запознаят и го опознаят ще го харесат ама, като съм патка и не се престрашавам. Та така, аз съм си пак под кривата круша.

Къде изчезнахте всички и не пишете?

Марси, Дидонка, не свършиха ли изпитите?

# 607
  • Varna
ДАЛЧЕ,
Тръгна ли вече на работа? Дано ти се получи. Не се страхувай, всичко ще стане...и ранното ставане, и това със работата по дома ти...организирана ли си, няма страшно. А ако имаш поне малко помощ от Другаря, няма да усещаш големи трудности.

БУБЕ,
И докога така, ще се страхуваш newsm78 Прежали сЪ деееее Hug

ДИДОНЧЕ,
Как сте. МъжОт ти насвятка ли ги ония със пюретУ?

БЕЙЧЕ,
Пиши какво прави Тамирчето, на наша земя. Пиши и за себе си Hug

МАРСЕЛИНКО,
Тебе те чувам рИдовнУ, но да тЪ цУнам пак Hug

# 608
Привет,привет!   bouquet
Минавам на бързо,за да се оплача, Crazy защото нямам,с какво да се похваля. ooooh!
Има някакъв стомашно-чревен вирус и ги натръшка всички в къщи. Crazy
Баткото го донесе пак. Simple SmileПосле таткото се разболя и сега е малката. Crazy
Повръщане с диария,ужас!Вече забравих,какво е да са здрави. Tired
Надявам се скоро да се оправят! Praynig
Изи,Рали,колко е хубаво след ремонт?!Много е неприятно,до като всичко е объркано и мръсно,но после..... Grinning
Изи,щом има сватби,при вас е весело! Laughing
При нас е спокойно поне за сега. Praynig
Рали,колко ми е познато това твое чувство?!Напълно те разбирам. Hug
Успех мила! HugДано се престрашиш скоро! Hug
Изпитите свършиха.Резултатите още не са излезли.Той беше през цялото време болен. Simple Smile
Дано да се представил добре! Praynig
Далка,как си?Започна ли?Какво ще работиш,ако не е тайна,разбира се?Успех и на теб! Hug
Делтичка,нищо не направи,само се заканваше и така си и остана. Joy
Бейче,как върви почивката? Wink
На всички ви много  Hug   bouquet

# 609
  • Varna
Привет-мривет wavey

ДИДОНЧЕ, Hug
Да ви минава по бързо на всичките babydust7 babydust7 babydust7 И бабешки лЮкарства ли не помагат бе newsm78 Оризова водичка, прясно смляно кафе за бащата, ама само смляно не сварено, и така да гълта?????

# 610
Дидонка, много е гаден този вирус. И аз го прекарах и ме държа цяла седмица. Против повръщането ми бяха дали един детски сироп на основата на натриев цитрат и много ми помогна. Мъчих се и с разни прахчета – ентерол и сметка, без никакъв ефект. Една колежка ми даде имодиум и всичко беше до там. Да оздравявате бързо!  Hug

Делти, не е толкова просто, колкото може би изглежда отстрани.Не бих си пренебрегнала родителите заради него, нито него заради родителите ми. Така че търся по безболезнен начин. Подготвям ги с намеци, с разни разкази за други момичета, къде реални, къде измислени от мен. Никак не ми е лесно, но искам да е по разумен и мирен начин всичко. Не съм от типа жени, които зарязват всичко заради един мъж и забравят и за родители и близки. Познавам такива и знам, как съжаляват за постъпките си. Надявам се постепенно всичко да се нареди. Родителите ми са много добри и са ни отгледали с много любов и не искам да се нараняваме. Аз вярвам, че когато дойде момента ще получа разбиране, но искам да им дам малко време.

# 611
  • Varna
Знам Бубе,
Но исках да те усмихна, да ти стане по ведро. Извини ми чувството за хумор....

# 612
Няма такова нещо Делти! Аз не съм се обидила или нещо подобно. Само казвам причините поради, които се моткам още. Hug

# 613
  • Paris, France
Привет сладурки и сладури,

Влизам да ви поздравя и да ви разсмея.

Влиза пич в едно бистро, вижда красива самотна дама и казва на келнера, че черпи дамата.

- Ама тая е лисбийка.

- Няма значение. Занесете и едно питие от мене!

След малко пак вика келнера и праща още едно питие. Келнерът е озадачен:

- За кво я черпити пак? Тя е лисбийка.

След още 2 питиета пича отива и сяда при дамата. След като разменят обичайните любезности той пита дамата:

- И така, какво ново в Лисбия? За пръв път разговарям със северноафриканка.

# 614
Nevenа - добро попадение  Laughing Laughing Laughing

Ммммм да видим дали му стиска на Кадафи, след последните решения на Съвета за сигурност на ООН, а и дали им стиска на ООН  Laughing

Делтич, много интересно това за прясно смляното кафето, не знаех - дай повечко инфо!  Hug

Изгубихте се магребките.......   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт