25-та младежка бригада по магребско се подвизава!

• 48 906
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • по пътеката
я, бабба, бабба! да ви е жив и здрав рожденникът, дидонкова! много щастие !
при нас едни валежи, просто подгизнахме, реки са по улиците! но това е  първата зима с адски стабилни студени температури и редовни валежи! от декември до сега!
дидонке, какво ще кажеш за новия ни първи министър и днешната му ре4! хората едни обнадеждени, възбудени! поне казват,4е ония дребосъци с "дегаж" са се разкарали от касбата! то бактън- дребосъците ще правят политика, дето история не са у4или! редовно запо4нах да се бъзикам с домо4адието, писните ли ми или се правите на  много бенали, ,казвам ви"дегаж"и хайде при кадафи!
нашите направиха една голяма грешка ,да не сложат ограни4ение със закон за демонстрантите -под 18 да си стоят в у4илище!сега  големите продължават да не у4ат, ще има нулева година ,ще стане една каша  със застъпването на наборите! дано избистрят образователната криза!
втората грешка ,4е оставиха прекалено популистка да стане армията, като пренебрегнаха полиция и гвардия, а те  пък от своя страна трябваха да си съдействат и да са обрали ония  мърши ,дето ни държат като в някое мафиотско предградие, цял тунис!
нещо отпускането на морала  също е под прицел, като слушам какви мерки се  предлагат!

# 586
  • Varna
ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е ДИДОНЧЕ!!!

Да му върви бизнеса и там за каквото още си мечтае newsm10

# 587
Срам, срам, срам Blush - пропуснах вчера да ви поздравя с най-големия за мен български празник, за това днес ви поздравявам с една песен, която ме кара да настръхвам, всеки път когато я чуя!

На всички, които са имали и личен празник да им е честит!   bouquet

Аз ви чета редовно, но не пиша, че май няма какво.   Tired

# 588
  • In a surreal moment!
Дидона - Да ти е жив и здрав мъжо! Само щастие и късмет да среща по пътя си!
Целувки за теб и децата!   bouquet

# 589
Фаиме,Дидонче-толкова хубави поводи за празник имате!

Пожелавам Любовтта да е както досега  У Дома си и за двете двойки  bouquet

Чакам утре...новините!
 Изи-добре че се разписа-мислих си къде си?
Много  Hugза всички

# 590
  • София
Ей значиииии. Айде оправяте си там страните, че да можем да дойдем па да се саберем ей по такива поводи па да му тропнем едно хубаво българско хоро на местна почва. Ми така де време е вече и тунизийския и египетския момък да ги научим на по едно хоро.

Файма, Диде - честито !

# 591
  • София
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

ПРОСТЕНО ДА ВИ Е ОТ БОГ И ОТ МЕН,

ПРОСТЕТЕ И ВИЕ НА МЕН !

# 592
  • Varna
Да поискам Прошка и от вас Приятели, ако съм ви наранила случайно...Простете ми моля ви.
И на вас да е простено Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 593
   ЧЕСТИТ 8 - МИ МАРТ МОМИЧЕТА   bouquet Heart Eyes
   Пожелавам ви много здраве ,щастие ,любов . Нека сърцата ви винаги да бъдат озарени с обич
   , а усмивките да не спират да красят лицата ви .
   Честит празник !

# 594
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СКЪПИ ДАМИ !

# 595
Честит празник, дружки от близо и далеч. Пожелавам ви вашите любими винаги да бдят над вас така както човек бди за да опази прекрасните цветя. Heart Eyes

# 596
  • по пътеката
хубаво са го намислили да е през пролетта този празник! защото наистина с разцъфването и красотата ,която блика от прродата, свързвам всяка една жена! да дава любов и красота  и да полу4ава още  пове4е от любимите си същества!
4естит празник, моми4ета!

# 597
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТАААА!!!

# 598
Честит Празник, момичета!

Бъдете много обичани, желани и щастливи!

# 599
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ И ДА СТЕ ВИНАГИ ОБИЧАНИ ОТ ПОЛОВИНКИТЕ СИ

Общи условия

Активация на акаунт