25-та младежка бригада по магребско се подвизава!

• 48 907
  • 743
  •   1
Отговори
# 570

"Да посрещнем пролетта и да викнем любовта! Честита баба Марта!"

# 571
Да сте здрави и засмени!

Бейче, добре дошла на родна земя! Как е Тамир? За баба и дядо няма да питам, защото си представям, колко са щастливи. Весело изкарване на ваканцията!
Делти, батку по кои земи обикаля сега в това студено време? Ти, как си?
Марси, чувам, че при вас днес са легализирали някаква ислямистка партия newsm78 Какви са тези новини? Очаквах друго, а и борбата сякаш беше за друго. Само се моля всичко да е било за добро, но това хич не ми хареса.
Дидонка, къде се изгуби? Здрави ли сте?
Далка, чакаме новото момиче да се появи! Дано се престраши и да пише. Искам да й кажа ако чете, че тук момичетата са много мили и винаги готови да помогнат с каквото могат.
Фаимка, при вас спокойно ли е вече? Има ли положително развитие или е рано да се каже.

Аз почти приключвам с апартамента. Чака ме доста чистене и ще ви го покажа. Не всичко е ново, но толкова позволяват финансите засега.  Остана трудната част - да съобщя на мама и тати, че ще си живея с половинката. А дали ще се престраша е друг въпрос. Confused

# 572
  • Varna
РАЛЧЕ,
БатЮ сега не обикаля по никои земи. Обикаля около мене. Имал е натрупана отпуска и сега си е тука Wink

# 573
Ей, браво Делти! Имаш си значи радост около теб.  Hug Дано само по бързо се оправи времето, че да си правите разходки. Аз едва чакам почивните дни и няма да мръдна навън.

# 574
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИЯ !

Аз не се срамувам, че съм българин !

# 575
Честит  Празник

не се срамувам че съм Българка!
но от някои българи ме е срам!

Бубе-  историята на Дамата хич не е ....лицеприятна....Тип-ала Белла..ако е помниш?!Но по-дългавъввремето исъответно по-засукана и объркана.
нека се поуспокои ,да преосмисли...Знаеш-с времето нещата или се подреждат,или по-се объркват.
И аз се надявам да се разпише,защто е Приятна Дама и има какво да научим взаимно...но тя добре е решила за сега да се въздържи.Да не натоварваме   модераторите и без това Peace

Къде сте всички?!
Аз закупих билети за лятото ..и съм много хепи!Имам и добро предложение за работа-но съм принудена да го откажа.Няма кой да гледа Раян!

# 576
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!!!

ДАЛЧЕ,
Много съжалявам, че няма кой да ти гледе детенце....така ми напомни за мене на младини Sad аз съм тука свободна, а ти там нямаш на кого да се опреш. Няма справедливост, а...далече съм Душе, далече.
Спомена за Белла....какво стана със това хубаво дете. Дано да е щастлива, дано, от душа и го пожелавам. Дано да се е отърсила, от всичко!!!
Та тази Дама, може и да няма сили да говори, може просто да не иска да сподели, за да го четат много хора тука. И на нея и пожалавам същото като на Белчето...ще дойдат прекрасни дни и за нея, ей там зад ъгъла я чакат.... И това ще мине, мила непозната Hug Много сили и кураж ти пожелавам, ама много бе newsm10 Hug

# 577
Делте-  Hug  bouquet
Ако знаеш само как ми е тежко заради това предложение ooooh!-за това оттдълго съм си мечтала,по моята срециалност е...и е лигитимно предложение-от Бюро,но трябва да се запчне в началото на Април...как да стане просто?!Райчо ще тръгне септември на учулище...Ослушах се дали мога да помоля Уарда-ама..се отказах.Малкия все им е болен.Онзи ден пак бяха в болницата.Знам че ако е помоля няма да ми откаже-ама не е работа!А и те са далече от нас-ще се побъркам да го разнасям Райчо по метрото и автобусите!Другаря  работи ...другия вариянт е да търся жена-но в къщи не е пускам,а тези които ги гледат у дома си ,с които съм се свързала засега-не ме устройват.
дано да намеря разрешение-но...за сега не го виждам!

за Дамата- нашите момичета много адекватно реагираха...всяка поиска да и помогне и го направи от сърце и душа.Но личната болка си остава ...за нея!не е леко...

За Белла,Рали,Линна...и други момичета ,които са писали и споделяли болката си тук-вярвам че са е преодолели  - затворили са тази страница от живота си..и затова не пишат вече. Останало е в миналото....Дано! Наистина когато решиш да поемеш нов път и затвориш вратата след себе си е по-добре да не се обръщаш по  сто път да проверяваш и да е наглеждаш....Убедена съм,че за всяка една от тях вече има отворена нова врата....и нов път!

А днес настойчиво тероризирам съседите с...музиката на Елиза Тодорова и Стоян Янкулов  bouquet Сто на сто  за пръв път сигурно чуват тези ритми ....наоколо!Ама...ме е обхванал един патриотизъм и....шумно си го изявавам! EmbarassedВсе пак Моята Страна има Празник!

# 578
  • Varna
ДАЛЧЕ,
Изкефи ме със последното Joy Пускай си ги по често, Wink А Елица е от Варна Wink
На тебе пожалавам, да дойде спасение и за тебе, някой ангел да ти помогне и да ти подаде ръка!!! babydust7 или фея.....Дай Боже!

# 579
  • по пътеката
4естит празник на вси4ки с българско съзнание и гордост ,4е са  бг! аз съм от тях! колкото и да ни 4ернят, колкото да ни пренебрегват, с удоволствие казвам- от българия съм и ми се хили душата как другите о4акват да съм франсе поне!
по слу4ая едно поздрав4е,

оби4ам си нашия фолклор и допреди малко играхме бг хоро и пяхме песни с дребосъка!
днес звъннах да поздравя хората в  посолството, стана ми мъ4но, 4е няма никой освен телефонен секратар ,койтоми казва, ако се наждая спешно, да се обадя на....! разтуриха ни малкото остров4е на българската  ни същност!дано не го закрият наистина, както казват!
ние сме  в сесия и нещо не ми е спокойно напоследък все пове4е децата по4ват да се усещат ,4е дъщерята на даскалката полу4ава спец отношение и нейните неща са  приети , на редовия солдат от класа не! досега си мъл4ах, гледам да у4им за знания ние, не за оценки ,но ми се струва прекалено и незаконно такова положение! стресира и депресира целия клас! ина4е ни 4ака годеж през ваканцията! девер ми ще се  годява в бурно време !как не ме влекат подобни организации !

# 580
  • Egypt
Честит празник, Българи!
Далкааа, ама как го каза точно, много ми хареса, на мене не ми дойде на акъла да го формулирам: Не ме е срам, че съм българка, срам ме е от някои българи!
Как те разбирам и аз за работата, Софито от 3-месечно бебе я хвърлих на гледачки и работех. Но случих на хубави хора, невероятни човеци, и София имаше добра основа да се гради като личност.
Историята на Белла- тогава много ме разтърси, дано е намерила вече щастието. Много момичета спряха да пишат, помните ли Жълтото момиче, Шакира, и още... А други просто не обичат публичността, и не споделят така открито историите си- пишат ми много на мейла, за съвет, или ей така, да си поговорят с някого наясно със ситуацията им.
А днес освен национален, имам и личен празник- годишнината от "сватбата" ни с Доктора. Правя сега торта, и съм му оплела една жилетка за подарък  Heart Eyes

# 581
  • Varna
За Файмича, със моите най искрени пожелания, любовта им да не секва!!! Hug

А аз отивам да се погрижа за моята душа и тялУ Wink....трИнИроФкииии Wink

# 582
Честит 3-ти март!

Честита Годишнина Фаимка!

Пожелавам ви да се обичате все повече и повече и да сте много щастливи!

И аз съм от гордите българки, но и от тия, които се срамуват от някои българи.

Да, Далка , помня историята на Белла. Дори мисля, че тогава само ви четях и не бях почнала да пиша. Все пак от постовете и личеше, че е силно момиче и аз вярвам, че всичко при нея е наред и дано е превъзмогнала това, което е преживяла. Има една приказка, че и след най тъмната нощ, идва светло утро! От сърце им желая да видят много скоро това утро и да не се обръщат никога назад! Praynig Далка, дано намериш разрешение на ситуацията и започнеш работа! Пробвай, как ще реагира Раян ако го оставяш на гледачка. Може да му хареса и на теб също ако се падне някоя свястна жена. Стискам ти палци! Hug

Марси, защо не се организирате майките и писменно или устно да отнесете въпроса до директорката? Как може така да им мачкат самочувствието заради една фръцла. #Cussing out Не е честно. И аз имах в моя клас съученик чиято майка беше учителка, но му писаха съвсем справедливи оценки и не е имало пристрастия. Stop

# 583
Привет на всички!   bouquet
Честита Баба Марта ,със закъснение! Crazy

Честит 3-ти март!
Аз също съм много горда ,че съм българка!
Обичам България ,тя ми е в сърцето! Heart Eyes
Във всеки народ има и мърша,но тя в никакъв случай не трябва да е
причина човек да е горд. Simple Smile
Фаиме,дай Боже да остареете заедно!!!  bouquet
Рали,  Hug бяхме болни.Първо бебка,после аз и накрая Алекс.
То пък съвпадна и със сесията му.Изпитите започнаха. ooooh!
При нас за сега е спокойно,но около нас не е. Tired
Продължават палежите,грабежите и вандалщината. Thinking
Днес докато шофирах,пуснах радиото.Там имаше мн.интересно предаване.
Един артист,който беше на гости,сравни ситуацията в Тунис
със самолет попаднал в турболентност.Наистина е така.
Всички се надяват в най-скоро време да излезе от това положение. Praynig
Толкова за сега,че дълга ме зове. Wink

# 584
Минавам да ви почерпя,че нашият тати днес има рожден ден.

Да ви е сладко!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт