Отговори
# 450
  • Сливен
Честит празник!
Кло, идеята е добра, Мая се заигра първо с такава количка и покрай разхождането й с ней доста уверено започна да ходи, освен това си слага различни неща в нея /като мобилни терлефони  Twisted Evil/ и определено й е една от любимите играчки.
Не можах да изчета хубаво, а и нещо не ми остава никак време тези дни...

# 451
  • София

Великолепната шесторка и аз точно веднъж гледах и до там. Същото се случи и с байландовците по нова, те пак по ми харесаха.
Тегля и гледам сто сериала, както казва мъжа ми - Мерлин, Медиум, Никита, Клюкарката, Уан три хила, Фриндж, Бърн нотис ... айде стига толкова че ... ще си помислите как само филми гледам  Joy

......................
....леле аз ду.....то...не мога да си забърша...ти филми теглиш! Crossing Arms Hug Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ НИ МАМИ ЕЛЕКТРА И СТЕЍСИ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМИЧЕТА, ПОЛЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВИ, КОЛКОТО СА ЗВЕЗДИТЕ В НЕБЕТО / те са безброѝ  Heart Eyes Весело изкарване на празника.

# 452
  • София
Кикс въпрос  на организация  Laughing
За да има мир, трябва само да стоя долу на килима, той си играе, и като цяло не се сеща често за мен, освен да подаде някоя играчка, да помогна с нещо ..., и на компа си вървят филмчета. Е макс по едно на ден, но и това е лукс 5 звезди  hahaha

# 453
  • София
леле Бетелгейз, аз си мислех че много филми гледам, ама ти направо ме накара да се опуля  Hug

btw, и аз следя Интригантката, много ми е забавно това филмче, и като пропуснат 1 седмица както миналата седмица и съм  #2gunfire #Cussing out
Иначе гледам и Двама мъже и половина, Big bang, How i met your mother .... и Стъклен дом разбира се  Laughing

Но ще видя как ще сколасвам като тръгна на работа.....

Кло, ти сигурно вече си тръгнала де, ама и аз да кажа че идеята за детската количка е супер подарък, но наистина трябва да се избере нещо по-устойчиво щото много ги подлъгват и децата падат.... Устойчивата количка струва към 50 лв.

за прощъпулника това за ходещото дете го чух и аз ама вече бях правила прощъпулник.... нашия мина само с бабите и дядовците

# 454
Аз се върнах Simple Smile вече ...
За съжаление няма снимки, че забравих да взема фотоапарата  Confused Майката на момиченцето снима с GSM само.
Иначе купих традиционни неща:  Розова блузка Барби чорапогащник (розовичък) и  сладки розовки панталонки .. Нямаше време да избирам количка, че ме пришпориха да тръгвам към тях  и набързо напазарувах в съседен до нас магазин  Sad

Добре, че не купих количка че щяха да са две  Laughing Laughing Laughing Бяха и донесли, така че супер се получи без да искам  Peace

Благодаря за  съветите за детски кукленски колички  Peace Ще го имам в предвид за следващия прощапулник  Peace че като гледам се очертават няколко в рамките на четири пет месеца  Peace Laughing Laughing

Толкова от мен Simple Smile
И не забравяйте да гласувате за моето момче  Wink Wink Wink

# 455
Хрисси, благодаря за линка на Next, има готини неща и е супер, че може да се пазарува онлайн. Тъкмо се рових в нета за онлайн магазини Simple Smile

Klodia голям бонбон е Тони, имаш и моя глас Simple Smile

Да ви кажа за прощъпулника на Калина - не сме чували за проходило дете, обаче като разчупихме питката и трябвало да се носи парче на съседите, ама тичайки. Добре че бяха племеничетата, та хукнаха... Това се правило да тича детето и да не е спънато. И да ви кажа внимавайте какви предмети слагате, че Калина си избра най-неподходящото за ужас на бабите - freeboard-а на тати, спортистка ще става явно  Laughing

# 456
Добър вечер....голяма пустош!!!

Така и така сте почнали с подкрепата-дайте едно рамо тук:http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=462233626979& … 3684.291324491979

Благодаря ви много предварително Grinning Grinning Grinning

Честит Рожден Ден на мамите!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 457
Добро урооуууу!

И аз да почна с добро настроение!
Днес нещо не ме свъртя в леглото  Wink Всички още спят,а аз викам да сложа кафе тук!

Ставайте сънливки и пишете повечко  Laughing

Ний ходим та се късаме леле...И разнасяме из къщи...Кво да ви кажа.Бардака с всеки изминал ден по голям става. Намирам кво ли не къде ли не.Постоянно липсват вечи  Joy Joy

Кики май сме от една партия със спането  Wink Ама аз вече свикнах и не обръщам внимание.Пия повечко кафе и тва е...Като ги заженим май ще си почиваме.
За прощъпулника / за дете не знаех,за предметите хе хе вий как мислите аз само най хубавите професии избрах,да няма още от сега да ги орисвам за фризьорки или готвачки.Не че е срамно ама да им дадем шанс.Може да се повтарям,ама тати забрани категорично да има черпак на масата.Не иска наследници в професията  bowuu bowuu hahaha
За филмите ако извадя късмет гледам на запис през нощите Стъклен дом,че съм му фенка голяма и може би още 1 на седмица на който обикновенно заспивам  Embarassed Embarassed. . Е и естествено по цял ден едно анимационно Хайди се казва тукашно швабско децата са му големи фенки. Сами си викат като го искат,т.е. а съм го спряла,а са наддали вик * Аиииди*  Joy Няма начин,вече мога да го рецитирам целия диалог и песни...

Уф отивам да качвам малко снимки докато спи домочадието още....

# 458
Добро утро Wink
Честито на патерици на рожденничките!  bouquet

Честит празник днес на всички носещи имато Ана!!! Весело посрещане на празника желая!

# 459
Добро утро!!!
Лулу страхотни бонбонки имаш моя глас  Peace
Цитат
Ний ходим та се късаме леле...И разнасяме из къщи...Кво да ви кажа.Бардака с всеки изминал ден по голям става. Намирам кво ли не къде ли не.Постоянно липсват вечи  

оф аз очаквам скоро такива постижения... макар че е започнал да прави бели...
Махам всички цветя които стига ... Вчера беше сложил в устата си едно листо  ooooh! Ще ми се отрови детето заради цветята на баща му  Twisted Evil
Ай да си гледат работата ... Ще отидат в коридора на блока веднага  #Cussing out #2gunfire
Днес чакам гости за 4 дни Свекъра и свекървата  Peace и трябва да ставам да чистя че всичко е на вили и могили ...а таткото замина на работа ужас ...
И да подканя който не е гласувал за Тони Днес да го направи Simple Smile
http://mypufies.com/bg/stories/view?id=977
Благодаря предварително Simple Smile
Ще ви нервя до неделя Simple Smile После ще се снимаме с подаръка Simple Smile ако спечелим Simple Smile  Heart Eyes

Мим`с моето име завършва на АНА да празнувам ли?!? Wink

# 460
Ей на пак пустош тука....
Къде сте бре хора????  newsm78

Да ви създам малко коледно настроение още

http://elist.snimka.bg/children/dekemvri-2010.555068   

У нас цари такова...
  Опитвам се да се насладя на всички моменти от живота.То тва ни остава май... ВЕче чувствам че наистина сме семейство и сме мама и тати. Прекрасно е да имаш деца,особено ако детето у теб още живее...
  Вън баба зима духа,а у дома е топло и мирише на канела.Печем курабийки мама,тати и принцесите...

# 461
elist,страхотни снимки  Hug много хубаво у немско ...

# 462
  • София
Elist страхотни сте, и наистина се усеща коледното настроение  Hug

# 463
  • София
Честит имен ден на всички Ани-та, включително и на моята мама  Heart Eyes

Елист - супер сте. Поста ти ме разтопи  Hug Hug Hug

# 464
Хилооууу Hug

Днес на 9 декември празнуваме - Зачатие на Св. Анна и също е празник на майчинството.Първо да честитя на моята мама и майката на Веси,както и на Омана и на всички скрити именячки.Както и на всички мами в темата  bouquet

И понеже никой не черпи та аз ще го направя  Grinning

Вчера след почти седмица и нещо си мъки успяхме да напълним колекторчето и да отидем за изследванията.Всичко е наред,малко му е нисък хемоглобина...но с повечко пържолки ще го оправим hahaha
Иначе сме добре,Рошкото всеки ден ме изненадва с нещо.Знаете как е купон е с тях сега,излезем ли няма слизане от люлките.Пързалката също е на почит и така,иска да ходи и мама остава без кръст...ама важното е да тръчи чавето. Laughing

Елистче страхотни приказни снимки,толкова е хубава атмосферата при вас.а двете принцески са пораснали и хубави хубави пу пу Hug

Хайде да го приспя и да обекусвам.Хубава вечер Hug

Пъ.Съ. Момичета хайде качвайте снимки във снимка .бг  за колажа..има само три четири снимки.Макар че като гледам как се движи темата може да направим направо пролетен  Joy

Пъ.Съ.2 Лелее гледам линийката на Мишко  - 1г.1м. и 11дни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт