Отговори
# 585
Добро утро...
Аз се загубих.... От ноември съм на работа отново. По 10 часа ме няма вкъщи..... Sad
Малкото го дадохме на ясла, но направи бронхит, шефовете ми се намръщиха, спряхме го и взехме жена да го гледа у нас. Доволна съм, защото е леля на моя близка приятелка и доста добре се сработиха с Яво.
Много ми липсва детенце, все едно не си го гледам аз (което си е така), виждам го само за 2 часа на ден, това е.....  Sad Cry

Но няма как, мама трябва да работи, за да има малчо какво да папа.....

Искам да ви попитам, какво им давате за вечеря на малките? Ние сме още на мляко.....

# 586
Антония ние вечер папаме към 6-7 супичка по възможност или каквото има за нас готвено и преди да си легне го кърмя, та може да се каже че и ние сме на мляко Simple Smile
За срещи след нова година и аз съм за Simple Smile Ние тези дни отплаваме на село и ще сме там 3-4 седмици, така че ако организирате нещо за след 8-9 януари тези които ми имат телефона да свиркат Simple Smile
И да ви питам къде се продават термо чоропогащници? Аз се прекарах и от произведено в българия взех само 1 а толкова е хубаввввв Simple Smile
Лек ден  Hug
П.С. Аз още нямам превод от НОИ  newsm78

# 587
Добро утро!!!

Мия вкусно кафенце мммм ...
По принцип това е най-хубавия момент от целия ден отреден за мен ... Пиенето на сутрешното кафе  Peace

За срещата аз съм за и предпочитам да е януари както каза JR, За съм за Цариградско  Simple Smile

anntonia - Тони яде към 18 ч. супа или попара със сирене  Laughing Laughing Laughing и после млякото на мама за десерт вечерта като си лягаме ... Не съм сигурна колко е но нощем ме тормози отново по цяла нощ ... мрън мрън мляс ....та за това ми се струва че проблема нощем не е за хранене, а ме ползва като биберона  Peace
Някой питаше кое да спира първо Кърменето или Биберона newsm78 Предлагам да спреш първо Кърменето и после бибата, защото тя ще ти помогне за нощното ставане и мрънкане  Peace За съжаление ние не щем и да чуем за Биберон и за това се чудя как ще го откажа от мляскането нощем  Peace
Янечек Честита Годишнина на Патерици   bouquet  bouquet  bouquet 100 * 8 години семейно щастие   bouquet  bouquet  bouquet
Цитат
Аз не мога да стигна да форумите,къде ме мързи,къде от фермерство не остава време 
хиххихи, Синческа и аз и аз  Crazy Crazy Crazy
За НОИ Аз нямам превод ама оная я гоня вече 3 седмица и утре или в понеделник ще ходя до работа да  предам  отново документите и да си взема бележката за доходите за  семейните, че аз така и не успях тази година да се вредя независимо че ми се полагат  #Cussing out #Cussing out
Абе исках още нещо да кажа ама забравих какво... като се сетя ще прескоча да ви съобщя  Joy Joy Joy Joy

Лек ден от мен и Тонито   bouquet

# 588
  • София
Добро утро в този снежен ден!

За Джимборе могат да се изкажат Круми, Маргаритка, Лулу - те водиха бебоците там на програми, за което и аз се навивам с всеки изминал ден  Simple Smile

Иначе за партито съм свободна всеки ден след неделя, че ще правим прощъпулника. Събота пък сме на детски рожден ден.

Повечето клубчета, доколкото знам не допускат толкова малки деца без придружител, така че ще трябва да седим повечето време при децата. Можем да се организираме и в дните между празниците. За мястото, където ще се проведе ми е все едно.

Вечер от една-две седмици даваме супа. После я слагам да спи и ако се събуди - кърма.

Хайде хубав ден!

# 589
  • София
Доктора на ПС-то се отложи! Simple Smile

Преди 2011 или след аз съм, ЗА!

# 590
  • София
Joy Joy Joy
Кики, малко ми "звучи" като  "И да паднем и да бием, пак ще се напием"
  Joy Joy Joy

# 591
  • София
за дните между празниците и аз нямам нищо против ако успеем да се организираме ... иначе янауари ако ще да е бих могла да дойда само през уикендите, че нали ще ставам трудова мама  Shocked

за локацията - Цариградско е ок, защото има паркинг, но и на друго място бих дошла

вечеря - към 7 давам супата от кухнята, която е едно силно преувеличено понятие за супа, по-скоро е бульонче  Laughing и после при лягане си й давам и мляко

Пламена от 2-3 дни не иска да заспива сама, като излезем от стаята започва да пищи  Shocked А в петък заминаваме за уикенда в Сандански без нея и отсега ми се е свило сърцето как ще се приспиват със свеки  #Crazy
Мисля си дали това диване разбра и затова отсега реве, или просто е някакъв период - от месеци я слагах и излизах от стаята, а сега реве като за последно Shocked . Май се урочаса като я похвалих миналата седмица  hahaha

ако знаех как бих пуснала анкета с 3 дати и да се гласува- която дата събере най-много гласове - тя е!

# 592
  • София
Joy Joy Joy
Кики, малко ми "звучи" като  "И да паднем и да бием, пак ще се напием"
  Joy Joy Joy

Ми така де, така! Laughing

Пламена от 2-3 дни не иска да заспива сама, като излезем от стаята започва да пищи  Shocked А в петък заминаваме за уикенда в Сандански без нея и отсега ми се е свило сърцето как ще се приспиват със свеки  #Crazy
Мисля си дали това диване разбра и затова отсега реве, или просто е някакъв период - от месеци я слагах и излизах от стаята, а сега реве като за последно Shocked . Май се урочаса като я похвалих миналата седмица  hahaha

Напълно те разбирам! Whistling

# 593
хей ме на  Grinning

Портокалски нямам против клубчето в The Mall,просто ми стана забавно че го писа за централно място hahaha А иначе да като локация е удобно,хем защото има доста транспорт,не е забутано в някой квартал,хем в мол..можеш да се помандахерцаш с детето да заспи ако нещо се бунтува не да опищи клуба и те така.

Веси да така е не пускат толкова малки бяз придружител,ама аз като работех и доста клубове се мръщеха на такива бебешорски партита не за друго а защото майки,бащи ,баби,дядовци,лелки и тн. влизат при децата със храна в детския кът и стават едни трохи и те така.

Норче може да е период,зъбче нещо ала бала.. Crazy Мишко и без да го тормози нещо си заспива на ръце и туй то..ама още не намирам начин да го отуча.А колкото по голям става толкова по трудно..незнам.Хитрушковци са те... Wink

J.R ще те кандидатирам за шеф на Ноемврийската мафия..много си строга бре Брей строи всички в две редици..

Да взема да пусна една анкетка ама кажете дати.Аз да ви кажа ако при Портокласки има свободна дата преди 2011.може да сложа една дата..ама сега по клубовете е пълно по принцип.да драсна две дати януари - например 15 и 22ри януари.Да се гласува 2-3-4 дни и да се запазва час да не се окаже зает деня.То и час трябва да се измисли..

# 594
хайде момичета ето я темата за партито,за да не се пише тук - Новогодишно парти - софийски Ноемврийчета 2009 : ) пуснала съм анкета ако имате претенции казвайте да я променям,има опция за дата и примерен удобен час Wink

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 12:38 от mia_aurora

# 595
# 596
  • София
Привет, привет!

Ха така оживете се малко покрай партитата, та да прикючим и темата Simple Smile.

За коледно парти съм съгласна с J.R. за след празниците. За мен 15.01 е ок като дата и ден от седмицата. Ако все пак решите между празниците също съм свободна (за последно, че от януари тръгвам на работа newsm50). В Джъмборето на нас ни харесва много, но можем и до друго клубче да дойдем (мъжо ще ни метне ако трябва ).

За вечеря давам мляко и аз (250). Предишното ни ядене е към 18 малко супа и кремчето от кухнята. 

elvirka звучи като период някакъв, дано да е за кратко и утре да го няма вече Simple Smile. Приятно изкарване на Сандански и като се върнеш да се видим, че после като ни завърти новата година и ...

Ставам, че Ева пак се е качила на спалнята, вее една бяла хавлиена кърпа в дясната ръка и ходи като нестинарка отгоре. Кога ли ще се метне на глава  Confused.

Лек и снежен ден!!!

ПС и аз имам превод от НОИ, направо съм  Shocked колко са бързи...

# 597
  • София
не мога да не споделя това:

http://www.vbox7.com/play:05abd387
 newsm19

# 598
# 599
момичета нулирах резултатите защото добавих и 29.12 гласувайте наново  Peace

Общи условия

Активация на акаунт