Отговори
# 525
Здравейте и от нас Simple Smile
И ние се позатрихме ама все нещо има да се прави, а и малкия само след мен ходи и е нещо страшно, сега е решил че като ревне и ще получи целия свят та трябва да дейстав да изкореня това зло. Ето сега пиша защото му оставих легена с праните дрехи на земята и с най-голям кеф ги вади  Laughing
Васи какви прелестни хубавици имаш самооооооооооо Simple Smile И каката с тези коси прекрасни Simple Smile Исках да те питам как си процедира с отбиването на какта? Моя само цуца и няма и намерение да се отбива. Давам само вечер, през нощта и сутрин ако се събуди много рано и е гладен, обаче ако ме види по потник по-изрязан и веднага почва да скимти че иска да цоца Simple Smile И друго се чудех как трябва да процедирам първо цицата ли да махна и после бибата или обратно? Не съм се разбързала да го отбивам защото ми е удобно така ама не искам после да му е тежко на детето.
Лек ден от нас Simple Smile

# 526

Васи какви прелестни хубавици имаш самооооооооооо Simple Smile И каката с тези коси прекрасни Simple Smile Исках да те питам как си процедира с отбиването на какта? Моя само цуца и няма и намерение да се отбива. Давам само вечер, през нощта и сутрин ако се събуди много рано и е гладен, обаче ако ме види по потник по-изрязан и веднага почва да скимти че иска да цоца Simple Smile И друго се чудех как трябва да процедирам първо цицата ли да махна и после бибата или обратно? Не съм се разбързала да го отбивам защото ми е удобно така ама не искам после да му е тежко на детето.

Васи и аз се присъединявам с две ръце към това питане !И мойта е същата,както ви бях писала онази нощ и дядо си дърпала да търси да суче!
Мияяяяя-ку-ку!Виждам те!Дай някой весел,снежен пост!

# 527
И друго се чудех как трябва да процедирам първо цицата ли да махна и после бибата или обратно?

боШкеееее абе жена ще ме умориш как ще махаш цицката брее...жените се трепят силикон да турят ти ще махаш.Недей така добре си в деколтето нищо не махай. И другото да кажа еми щом като те види по потник иска цицка ходи само с  поло блузи Ооооох таз маймунка голяма скица

Васи давай мяткай зимно заглавие и сменяй облика на темата.Аз исках ама нещо ми забива темата.Нали си имам темата копната на компа..едно пиленце така ми беше казало.Та имам си сегашния облик със новите промени-две нови мами и новите заглавия..амЪЪЪ неиска да се запази като редактирам..забива и туй то.Тези дни сигурно ще пускам легален нет,ама давай променяй.Ще пратя на имейла ни темата с промените ти ако искаш я дръпни и тогава променяй както решиш. Hug
Снимките са много хубави първата ми харесва повече а втората наистина няма да излезе хубаво на хартия така като я гледам.Страхотна сесия си спретнала много са хубави сладурките и роклите им са страхотни. Hug Hug

Лулу благодаря ти много за съветите. Hug Този сайт не го знаех има страхотни неща,а формичките които си поръчала са сладурски. WinkЩе чакаме снимки ей Wink

Betelgeize къде е този Дядо Коледа в люлинско ли?

Стеле скорошно оправяне на мама,и драсни повече ей Hug

Офф аз така се бях нагласила да излизаме и коо..няма ботушки детето еми така е като се чака последния момент.Както се казва снегът ни завари неподготвени ooooh! hahaha

# 528
  • София
Мия Дядото беше в Дъ Мола, на първи етаж май  newsm78, абе забелязва се. Раздава балони за по малките и някакви книжки за по големите деца. Пита писахте ли писмо, смее се ХОХОХО. Снежанка беше много мила и приятна, и не ни уплаши както "злия" човек с брадата  Joy Joy Joy
Ние вчера се подвизавахме там. На последния етаж имаше някаква програма, която обаче беше мнооого зле с организацията, та така и не я дочакахме. Но пък Емо се натича наволя на мястото за програмата, без маси и столчета  Grinning.
Имаше едни малки сладурки, балеринки ли бяха, с роклички като трико. Те се гонеха и смееха, и Емо подир тях  hahaha hahaha hahaha Малко големички бяха сравнение с него, но той тича с тях, вика, смее се.
После се появиха и едни деца с носии, други с едни сини тениски, НО така и не дочакахме началото на програмата.

# 529
Смей се Миа смей се ти.......  Joy Joy Joy ама аз за смях ще стана, ти представяш ли си като дойде лято, като отпера онава ми деколте и нашия задърпа шъ умръ от срам  Laughing с поло ли да ходя лятото Simple Smile А да ви питам за тези меденки като ги направите направо в кутиите ли ги слагате или първо в хартиен плик и тогава в кутията? Аз не съм правила досега ама е време да почна май ама и трябва да ги скрия много добре че я имало я не за Коледа от нашия тати сладунков  Laughing Ние в петък или в събота заминаваме за село и до нова година няма да ни видите очите  Sunglasses
Айде лек ден  Hug

# 530
  • София
 newsm44 newsm68 newsm44
Чудна веселба.
http://www.facebook.com/album.php?aid=39286&id=100000680311551#!/album.php?aid=39286&id=100000680311551

# 531
  • София
J.R, откъде е тая хубава шейна? Гледах подобна в тойса, и как ме е яд че не взех  Thinking
Много хубава скиорката  Hug

# 532
  • София
J.R, откъде е тая хубава шейна?
Спорт Депо - 34 или 43 лева
(шейната е 1:1 на тази от тойса)

# 533
  • Сливен
Есно такова коледно ми стана като ви чета... Васи, Елист, страхотни снимки. Аз се опитах да сложа шапка на малкото човече ама то не държи и пет секунди, май ще пропусна коледните снимки за голямо /само мое/ съжаление.
И меденки обсъждате... Кой беше казал че било въпрос на организация свободното време - каня официално на мой терен да ми покаже ноу-хау за гледане на едногодишно, първокласничка и време на тема "и аз съм човек".
До тук съм се справила с това да спи следобед зада мога да се занимавам с каката следобяд - голяма грешка от моя страна че не я записах на занималня. Тъкмо приключим и маймунчето станало, понякога и по-рано. ooooh!
Въобще не знам какви подаръци ще вземаме, то вкъщи стана като един магазин вече.
На всичкото отгоре се запалих да плета една шапка за каката - вечер плета - на другия ден разплитам защото съм спала и плела Mr. Green.
Сутрешното кафе си го допивам в момента. и чета докато гладя, а през това време и наглеждам какво става с писането и решаването на задачи - това ако не е организация здраве му кажи. Нека ме види отнякъде едновремешната жена - многомашинничка, дето тъкала едновременно на два стана #Cussing out.
Не ми се получава коледното настроение и това е... сигурно защото още нямама подарък Mr. Green.
Снимки нямама в албума по посочените по-горе причини, може пък и да успея newsm78, ако се науча въобще да не спя.... Rolling Eyes

# 534
  • София
Така ме е яд и мен за тая шейна...но ще купя оттук. Просто е страхотна!

Васи - госпожиците ти са чудни! Втората снимка отсега е на пиксели, така че не я печатай хич. Пробвай с фотошоп да ги напаснеш.

Мийка - и ние така с ботушите. Ще ходя днес-утре да купувам! Излизахме до кухнята, но с количка.

Ох, момичета, мога вече спокойно да разкажа. Ако знаете пак в какъв филм се бях вкарала - направо ми се изпи мозъка последните дни. Закъснява ми вече 8-9 дена и ужасно, ама ужасно се бях притеснила, а и съвестта ни гузна...Уж искам 2-3 деца, ама нещо желанието ми се изпари от раз. Нямах никакви симптоми на бременност, но си беше притеснително. Много тъпо се чувствах - първо Ина е много малка и някак имах чувството, че ще остане на втори план, ако се роди бебе. И тези неща ги мисля по-миналата нощ, оттам един рев му хвърлих, събудих мъжа ми да му обяснявам как ни е рано за второ бебе...абе направо приказката за нероден Петко Laughing Вчера и днес правих 2 теста - отрицателни, за мое успокоение  Whistling  Направо се бях спекла жестоко  Simple Smile Много съм отворена, но само на приказки  Laughing

# 535
  • София
Така ме е яд и мен за тая шейна...но ще купя оттук. Просто е страхотна!
Потвърждавам - страхотна е. Има коланчета за връзване на човечето и едно мекичко под дупето. Само дръжката за дърпане има нужда от подобрение, изразяващо се в две нови дупки за въжето - работа за 5 минути.
Обаче в тойса беше 25 еврИ.
Е, защо тогава те е яд?  
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2568/776920018276145273129225 … b7vk8o7VkxJng.JPG

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 16:32 от J.R,

# 536
Привет!

Веси
, дано си се шашнала напразно и по-скоро да ти дойде цикъла... че те тестовете нали знаеш... Моя приятелка така си прави два теста - отрицателни, после на лекар ходи - казаха й, че има киста. Две седмици се тъпка с лекарства за тази киста, че и операция щяха да й правят... а сега кистата е на 3 години  Mr. Green

Шейната е много хубава, а гледам, че е и удобна. Ще търся и аз такава.

И аз тази година ще пропусна коледните сесии - нямам шанс просто. Мони фиба не търпи дори..., а и грам не се спира, все в движение я щракам.

Преди два дни направо ме шашна. Оставих я в леглото с играчки, за да спретна нещо за ядене. След малко отивам и какво да видя - беше с едно гащиризонче с копчета на крачетата, разкопчала ги, разкопчала и бодито, махнала си памперса и за капак се изпишкала  ooooh! Е такова диване е  Mr. Green

Сега ви оставям, че промоцията свърши...

# 537
  • София
Привет!

Какво е хубаво навън  moresmile! Много обичам да вали така сняг. Успяхме да излезем за 40мин с Евата, ама тя седя в количката само, тъй като и аз не съм купила нито ботушки, нито апрески още.

elist има нещо такова. Днес вече взе да го подритва - явно всяко чудо за 3 дни.
Нашият татко пък работи в събота и на мен съботата все ми е като работен ден. Чак вечерта ми започва уикенда като хората.

Betelgeize мерси за инфото. Давам я и аз от днес, да видим дали ще има ефект.

Вълканова браво на Павчи  Simple Smile.

Ева от снощи може да се качва сама на спалнята ни и постоянно я намирам отгоре. Проблемът е обаче, че като се качи и се изправя и почва да ходи и се мята много сериозно на земята, та само я дебна и гоня от там.

wassilena много са ти красиви и двете госпожици!

Ух Вес дано ти дойде скоро и да забравиш. Аз брах подобен страх преди 2 месеца и се чувствах като теб. Второ, второ ама първото да ми е на 3 някъде ми се иска Simple Smile.

steysi86 леле а аз се оплаквам, че Ева си разкопчава единия крачол на пижамата  Grinning.

# 538
  • София
JR - аз имах друг спомен за цената...Много ми харесва и със сигурност ще взема!

# 539
Да ви кажа Каменчо какъв е гнусен: бях го оставила да си поскача по голо дупе върху спалнята и отидох да си сваря кафе. Като се върнах какво да видя - детето изакало едно ла*но и си го търкаля по спалнята. Хем смешно, хем противно. Прякорът "малко кенефарче", който баткото му измисли, явно много му пасва.

Общи условия

Активация на акаунт