И ние се позатрихме ама все нещо има да се прави, а и малкия само след мен ходи и е нещо страшно, сега е решил че като ревне и ще получи целия свят та трябва да дейстав да изкореня това зло. Ето сега пиша защото му оставих легена с праните дрехи на земята и с най-голям кеф ги вади
Васи какви прелестни хубавици имаш самооооооооооо
И каката с тези коси прекрасни
Исках да те питам как си процедира с отбиването на какта? Моя само цуца и няма и намерение да се отбива. Давам само вечер, през нощта и сутрин ако се събуди много рано и е гладен, обаче ако ме види по потник по-изрязан и веднага почва да скимти че иска да цоца
И друго се чудех как трябва да процедирам първо цицата ли да махна и после бибата или обратно? Не съм се разбързала да го отбивам защото ми е удобно така ама не искам после да му е тежко на детето.Лек ден от нас

Ще чакаме снимки ей
, абе забелязва се. Раздава балони за по малките и някакви книжки за по големите деца. Пита писахте ли писмо, смее се ХОХОХО. Снежанка беше много мила и приятна, и не ни уплаши както "злия" човек с брадата
. 

.
Направо се бях спекла жестоко
! Много обичам да вали така сняг. Успяхме да излезем за 40мин с Евата, ама тя седя в количката само, тъй като и аз не съм купила нито ботушки, нито апрески още.