(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 51 880
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте, завиждам благодародно на облеклите се вече  Mr. Green Аз за съжаления нямаше как да дойда, а съм от района, който няма отговорник (Диабанад, Студ.град). Искам да питам в кого са нещата и горе-долу откъде трябва да се вземат.

# 796
  • София
Шаманка, страхотни красоти си сътворила. Аз съм влюбена в роклята и пижамата! И блузата с шала ми хареса, но като разбрах, че има размер М и в лилаво и съжалих, че не съм от щтастливките с одежда в цвят люляк  Blush
 Ако, има мама , която иска да смени лилава блузка с шал размер М за сива такава да ми пише.  Peace

Не съм от най-снажните кърмачки, но ще изпратя и аз по едно фото. Ако не съм от печелившите, поне ще зарадвам Шаманката.

# 797
Аз да се похваля, че всичко ми става от артикулите, дори с шкембе. Сега остава да се появи вече човека и да се накиприм както си му е реда Simple Smile)
Шаманич,  Hug ! Страхотна работа си свършила, благодаря много за труда.

п.п. Нашият татко иска блузка Д5 размер XL Simple Smile))

п.п.1. Ако може някакъв джокер как да слагам шала и къде да му закопчая копчето, че нещо не успях да се омотая красиво.  Embarassed

# 798
  • София
Шаманке ,дрехите са страхотни !!!!!!!!Имах големи опасения ,че съм се подценила с размера  Mr. Green ,но влезнах във всичко.А нашия татко веднага си облече тениската и гордо се разхожда с нея.Материята на детските дрешки е много добра!
Благодаря много ,че се грижиш за нас голите и боси кърмачки ,да сме винаги в крак с модата  Hug !

# 799
Момичета от Дружба потвърждавам утре среща 2:30 - 3:00h в парка до общината. Ще се паркирам до сцената на възможно най-слънчевата пейка:)Simple SmileSimple Smile

Дрешките са суперски - БЛАГОДАРНОСТИ НА ШАМАНКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 800
  • До хладилника, който обичам
Тюх, няма как да се включа в конкурса  Laughing С пижама няма да съм изобщо атрактивна  hahaha
Еее, ти пък! Снимай се!

# 801
Цитат
п.п.1. Ако може някакъв джокер как да слагам шала и къде да му закопчая копчето, че нещо не успях да се омотая красиво.  Embarassed

Когато намеря минутка свободно време и фотограф ще покажа трите варианта на носене на шала  Peace

Момичета, за блузите с шал, лилавото и сивото са на късмет в общи линии. Съжалявам, че няма избор, но вярвам, че ще сте прекрасни и в двата цвята  Peace

# 802

Здравейте, завиждам благодародно на облеклите се вече  Mr. Green Аз за съжаления нямаше как да дойда, а съм от района, който няма отговорник (Диабанад, Студ.град). Искам да питам в кого са нещата и горе-долу откъде трябва да се вземат.

Аз ще се опитам тази седмица да ги взема, от Дианабад съм. Веднага ще пиша тук като успея (или на лични, ако не са много).

# 803
  • София
Някой ще издаде ли блузата с шал размер М в какъв цвят е  Wink ?

Сива е, днес си взех моята Simple Smile

А, сега виждам, че имало и лилави. Но сивата изглежда много добре, не се притеснявай.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 21:06 от Мелона

# 804
 CryИскаааам си пижаматааааа........ Mr. Green

# 805
  • Германия
Не можеш да заспиш без нея ли?  Mr. Green 

# 806
  • София
Шаманче,   Hug
Късметлийки сме с теб цялото кърмаческо войнство! Дрехите са красиви, меки и ласкави, и много практични!
Благодаря ти и да си отдъхнеш след канската работа по нас!  bouquet

# 807
  • York
А ние от провинцията ( Laughing) колко трябва да чакаме още?  Mr. Green

# 808
А ние от провинцията ( Laughing) колко трябва да чакаме още?  Mr. Green

Ох и аз да задам същия въпрос, че виждам,  че и другата съгражданка е нетърпелива. Blush Grinning

# 809
И аз така, но се надявам до сряда-четвъртък да сме облечени  Mr. Green. Иви къде си, чакаме да обявиш среща  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт