(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 821
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Само да попитам: аз съм от София, Манастирски ливади запад. Как да платя и получа роклята?

# 1 081
Шаман, страхотни красоти - много съм доволна Hug Скоро и снимки.
Искрени благодарности за труда, времето, нервите...

# 1 082
Блузата с шал в размер М какъв цвят е? Ако е лилаво - искам я!  Simple Smile

Ще ти пиша по късно, защото имаше една майка, която пита за нея.

Само да попитам: аз съм от София, Манастирски ливади запад. Как да платя и получа роклята?
Можеш да платиш лично или на сметката. Можеш да си я вземеш от нас (кв. Х. Димитър) или да пусна по куриер за около 3 лв.

# 1 083
# 1 084
как да се вредим за дрешки,от къде се поръчват

Благодаря предварително  Hug

# 1 085
Ами като няма друго, поне да си менкам блузките  Laughing - искам М2 - размер М!

# 1 086
Аз искам от старата колекция тениската, която е размер 116 и Д2- 110, ако е възможно Simple Smile

# 1 087
Пишете за снимки пък никой не е сложил  Wink Стига сте се срамили, дайте да видим тези колекции. За лятото се записвам ще следя и ще се включа

# 1 088
Момичета, има ли информация за Варненската среща? Не смея да притеснявам Иви по телефона, та ако съм пропуснала нещо, моля да ме светнете  Wink

Шаманче, гледах снимките и как се намотава шалчето - много е хубаво!!! Нямам търпение да си взема своята и да цъфна на работа много фешЪн  Mr. Green
Pritesnqvaj, che nqmam komp. Utre shte idvam kym vas sled 18:30  Heart Eyes

# 1 089

Pritesnqvaj, che nqmam komp. Utre shte idvam kym vas sled 18:30  Heart Eyes
[/quote]

Ах, Иви, така ме зарадва  Hug  днес след работа ще ти се обадя по тел. да се уговорим  тогава.
Хубав ден от мен!  Heart Eyes

# 1 090
шаманке, какъв е дефектът на Д5 и как ще ти я платя?

# 1 091
den 17 , има две малки протрити места, почти дупки на предницата. Може да се пришие нещо отгоре, но си е дефект. Плащането може да е пак по сметка, със запис става също.

Може да има и нещо останало в Бу, така че питай я и нея

# 1 092
Благодаря, ще помисля.

# 1 093
Калинке, разграбиха ли се допълнителните?

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 15:35 от Мери

# 1 094
   Ако някой иска блуза с шал (лилава),размер L да ми пише.Изпрах я само да я пробвам,но ми е тясна.Роклята е същия размер и ми заспа,но блузата не  Sad.Нищо де може да зарадвам някой,а и деколтето ми е високо за кърмене.

Общи условия

Активация на акаунт