Вятърко жълти листа разпилява, Юлче вкъщи не се застоява

• 24 509
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • София
lusi2607, доста мами ходихме при д-р Алексиев. Да, той каза че слага бебето си на бънджи - от тия дето са на земята.

# 481
Lucy,

Страхотен е бебока, голям мъж, да ти е жив и здрав

Ади, каква уникална кърма имаш! Браво на теб! Нека Алекс сега да си натрупа полезни вещества от нея  Simple Smile, че после като порасне незнаеш какво ядеш

Тейка, при вас колко време продължи температурата? Ти разбра ли от какво беше?
Ние петък и събота имахме 37.7-38 градуса, давах Панадол и от вчера е бомба. Странното беше, че въпреки леко повишената температура си беше весел, играеше си, т.е. никакви други симптоми. Не са зъби, може леко да беше настинал. Мисля обаче, че ще отложим последният прием на ваксината в сряда

# 482
Диди,сигурно вярно е уникална,предвид това,че минах на сандвичи и банички....То с болно диване и малък бебок не стига време за нищо,камоли за готвене.

Алекс освен,че стои седнал (в мен разбира се,сам още не може) и спи полуседнал.В количката спим само ако сме полуседнали,иначе не,успиваме в стола за кола,който също е в полуседнала позиция,изобщо напоследък все по-рядко е легнал,а когато е,в повечето случаи се върти или се избутва из цялото легло като гъсеница Laughing

# 483
Диди, за 2-3 дни, но аз нищо не дадох, че беше ниска.
След това бяхме на консултация и нищо му нямаше, нали го прегледаха обстойно за ваксините.

Peace

# 484
Момичета,

Да ви питам - Кога се купува шише с по-голяма дупка на бибата /или 2 дупки/. Ние в момента сме с Томи Типи шише, което е с 1 мини дупчица и се чудя кога да преминем към следващия размер шише, че нещо се затруднява и се нерви Thinking

# 485
Момичета,

Да ви питам - Кога се купува шише с по-голяма дупка на бибата /или 2 дупки/. Ние в момента сме с Томи Типи шише, което е с 1 мини дупчица и се чудя кога да преминем към следващия размер шише, че нещо се затруднява и се нерви Thinking

От 3 месеца или когато решиш  Simple Smile

# 486
Аз днес захраних с пюре от морков на гербер,на 4 месеца и половина сме,много му хареса на милия,първоначално се зачуди какво е това в устата му обаче после се си го хапна с охота Laughing

# 487
Здрявейте!
Обръщам се към мамите които се радват вече на вече "озъбени" бебета.Моят син няколко пъти вече започва да плаче видимо без причина,апетитът му намаля и започна все по-трудно да заспива.Преди искаше  биберон само само когато се приспивахме,а сега не го пуска от устата.Възможно ли е тези неща да са в следствие на никнещи зъбки или е нещо друго?И друго-мажете ли венците на бебчовците с нещо за успокоение и какво?
П.С. За захранването-реших да пробвам със сокчета,опитах с ябълка и морков,но и двете ги отказа.Явно детето още не е готово и ще го отложим за по-нататък.

# 488
asq80 как са венците прозиратли да се виждат
 да ти кажа чесно че при всяко дете е различно със зъбките мазах го с бочко гел /и при баткото/ и при тошко като избиваха имаше хрема и дупето му беше червено като подсечено и докато не изкочиха не се оправи Rolling Eyes това е при нас
от три дена и тошката е много ревлив и незнам какво му е  newsm78 ревтуни  и като го вземеш добре после го забаламосаш с нещо и изведнъш както си се хили и ревввв и през ноща се буди хапва и като си го гушна заспива спокоен и си спинкаме до към 7.30-8.30

# 489
Ами венците не са му много подути или да са побелели,но като си мушна пръста да го опипам и да го начеша малко така се успокоява милото.....Това ме кара да си мисля,че са зъбките вече.Притеснява ме това,че не прозира зъбче,а го боли и дано не се проточи никненето.

# 490
Dianadsd, ние вече от около месец сме с биберон 2.

# 491
  • в 1001-та нощ
Момичета,

ако имате предложения за заглавия на следващата тема - за анкета - моля - освен тук - да ми ги пускате и на лични, да не пропусна нещо тук   bouquet

# 492
Здравейте и от мен,

Няколко дена бяхме без нет, че нашият доставчик нещо много се изложи и май ще го сменяме.
Да се похваля днес, т.е. вече вчера превзехме четвъртата месечинка, а от два дни вече се обръща сам от гръб по корем и обратно. Така че почерпете се за наше здраве   party023

И ние сме вечно с нещо в устата и се точат едни лиги пък да видим.

Честито на всички бебоци сдобили се с първото зъбче!

Аз съм в голяма чуденка относно захранването и по-точно даването на сокчета. Опитах веднъж, но не му хареса особено. Днес една приятелка ми каза, че тяхното джи пи е алерголог и изрично им забранила да дават сокчета, а те вече са на 7 месеца newsm78. Поне реших със сигурност първото пюре да е тиква някъде към 5-ти месец.

# 493
  • гр.София
Добро утро  Grinning
аз съм будна от 5,00ч. малката се събуди да папка и заспа а аз като се укокорих и станах рано-рано , правих баница на мъжа ми   chef , изпратих баткото на у-ще , изкъпах се и сега чакам Маги да се събуди , какво ще се прави цял ден във вкъщи в това лошо време незнам , вчера ме побърка следобяд то не беше мрънкане и крънкане то беше ужас голям киселяк  Crazy да видим днес как ще е  Rolling Eyes
Честити зъбчета на всички бебоци , да са им здравички и белички  tooth
Много майчета липсват дано се разпишат вече като времето е лошо , че много ни опустя темичката , а сега имаме нужда всеки да сподели как се захранват , да се сподели опит , този период е много важен  Peace
Алена , направи анкета за да гласуваме за заглавие на новата темичка  Hug
Честити месечинки на всички бебоци   bouquet
Ние още не  се обръщаме , но за сметка на това правим мост и  подскоци в шезлонга и снощи без малко да падне , вече ще се връзваме май  Mr. Green ръката ни е  мноооого сладка все ни е в устата , а като е на кеф се смеее с глас много сладко  Heart Eyes
Чао за сега   bouquet  

# 494
asq80, при нас никненето в момента протича с мноооого хапане и дъвкане на всичко. Първите две са вече около 1 мм над венеца, но явно дискомфорта продължава, защото много хапе. А сега са толкова остри малките зъбчета, че и мен ме боли като захапе. Затова вчера и купих една странна чесалка за зъбки, -> http://www.---/index.php?page=shop.product_details&flypage=s … art&Itemid=27, която мислех, че е абсурд да налапа...но на нея и харесва и я лапа цялата, въпреки, че залагалки така и не заобича.
Според мен най-показателния признак за никненето на зъбките е настървеното хапане, търкането на бузките и лицето, въренето на главата... Плача не е задължителен, Алия например не плаче, но пък забелязах, че нощта преди да избие 2рото зъбче беше много неспокойна, въртеше се и промрънкваше в полусън, търкаше си лицето и доста често сучеше. Същата сутрин видях, че е пробило и 2рото. По същия начин беше и няколко дни преди това и се чудя дали тогава не е пробило първото, но аз да не съм разбрала.

Сега от 2 дни и давам дентокинд. Давам хапченцето директно в устата, като го държа здраво и го търкам на зъбчетата и по венците. То много бързо се разтопява на кашичка, а и забелязах, че май и харесва и с удоволствие го изсмуква от пръстите ми. Дали я успокоява или просто и харесва не знам, но тази вечер спа спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт