Вятърко жълти листа разпилява, Юлче вкъщи не се застоява

• 24 458
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
явно не търси "охлаждане", а чесане с нешо познато  Hug

момичета - пуснах анкетата  Hug

# 556
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

четох за хачета, някакви играчки, които са пълни с вода и се държат за охлаждане .....ако е удобно да споделите  Praynig Praynig Praynig

Аз и купих такива, даже 2 бр, ама не им е голям фен. По си харесва пласмасовите или плюшените за количка, поне тях си ги смуче и хапе бая, а тези с течност почти никакво внимание  Peace

И при нас не са на почит Simple Smile Аз имам само една такава и тя получава 0 внимание   Laughing

# 557
абе ...  ooooh! ooooh! ooooh! и аз влязох да пиша за пюрето, че някой сподели, че ещ започва и къде се отнесох  Joy (преди малко)

та, едното педи каза - като мине 5м и половина да започваме - и аз - съпротива - не, докато не стане ан 6 коригирани - няма (но това си го мисля вътрешно - без да й казвам нищо)

та, тя каза така - сварен картоф - смесвам с АМ - но не разредено 1лъж. на 30 мл вода, а 2 лъж. на 30 мл вода и добавям масло; давам 3 лъжички 1 ден и всеки следващ с по 3 отгоре, докато станат 20
втората седмица добавям морков, а третата тиквичка

обаче - нашият стана много стабилен като стойка, млякото ми зверски не му стига вече, четох, че запасите от желязо няма да му стигат (ще правим изследвания)...та реших да започна - и без това няам да се наяжда с това - ще опитва и свиква

направих манджата - той обича с лъжица, обаче .... все да се дави, нещо не му влиза като мляко ... изплю го - наведох го - заради давенето ...да е изял около 1/2 лъжичка ...та така се започна

вкусът му беше странен, не мисля, че му хареса, разбрах, че в началото трябва да е основно мляко с малко картофче и преходът да е по-плавен, никой не ме гони  Hug

та - препоръчвам по-рядко и по-млечно в началото - ако някой се интересува от мнение на "препатил"

И аз така мисля да почна с картофче, но мился с кърма да го смеся. Аз мислих от петия месец да почна, но днес такива сочни биокруши ягохме с милото, че и дадохме малко да си близне. Близка6е като котенце  Heart Eyes Мисля че и хареса вкуса много.

# 558
възпитан/невъзпитан?  newsm78
момичета - най-важна е информацията, която можем да споделяме  Hug

аз пък не започвам всеки постинг с "Честито ....", но не ми идва отвътре и поне съм искрена и непинудена - не преиграваам, не че другите преиграват - личи си, че се вълнуват  Hug и аз се вилнувам, с тях  Peace усмихвам се, но не го пиша  Peace

аз да попитам, че последните страници ... малко не бях в темата - как се справяте с драмата около зъбките?

знам, че е писано, но ако някой има нерви да сподели - ще съм благодарна Peace четох за хачета, някакви играчки, които са пълни с вода и се държат за охлаждане .....ако е удобно да споделите  Praynig Praynig Praynig

Със зъбките е страшно, не може да спи нощем милото и денем едва гледа Sad Много е изнервена
Имам разни неща за зъбки - хомеопатично calcarea phosphorica (препоръчва се от д-р Михайлов докато избие зъбчето и като антирахитна профилактика зимата), дентокинд (също хомеопатично), калгел - това се маже на венеца.

Засега нищо не помага  Crazy
Мисля, че е като с коликите - гушкаш и чакаш да минат

За дъвкалките - като тръгнах да купувам разгледах много. На тези, които се охлаждат пише да се проверяват внимателно преди всяко използване да не пропускат и да се потърси лекарска помощ ако се установи поглъщане на течността. Мен този надпис малко ме стресна да си призная  Shocked
На нуби май имаше такива дето се охлаждат пълни с вода само.
И всичките бяха големи и тежки, не мога да си представя как ще си ги навре в устенцата, че да са й удобни  newsm78

# 559
 Peace с тези снежни теми да не дойде Снежко бързо Wink

Алена, волски нерви и носене на ръце при нас, мятане от цица на цица.
Ако вдигне Т и съвсем не може да спре да "мрънкореве" - малка доза панадол - 2 мл, въпреки че за нашатъа възраст е 3-4 вече.
Аз веднъж дадох на Денис, че не можеше от болки да се нахрани.
Днес моето момченце е 100 пъти по-споко, яде , спи, смее се вече и играе. Три седмици беше малък ад вечер. На моменти не исках да се стъмва, честно. Ако всички зъбки ще излизат така, дупе да ние яко и горкото ми бебе. Ще потърся гелче за венци, да не го боли, милото.

# 560
Нтака. Май е време да се обясня.

Аз роптах против неслагането на ваксини. Не толково срещу някой, колкото срещу опитите за агитация и манипулация за неслагането на ваксини, с изключително неверни факти. И сега твърдя, че неваксинирането без уважителни причини е признак на идиотия от страна на настойника.

А Клер, не виждам с какво съм я обидила. Нейното стана малко като "гузен негонен бяга". Тя сама беше писала, че детето ѝ пищяло от глад в продължение на 3 дни. Аз ѝ казах да го нахрани с адапте. Какъв е проблема? Нито съм ѝ искала обяснения, нито каквото и да е. Тя започна да се оправдава. Аз не съм ѝ сърдита, тя ако ми се сърди - проблемът си е изцяло неин. Тъй че, Маритке, не виждам защо изобщо засягаш този въпрос.

Нямам нищо против различното мнение. Но имам много против някой да ми държи реч как и с какво ТРЯБВА да си храня детето, кога ТРЯБВА да го отбия, как НЕ ТРЯБВА да го ваксинирам и кога ТРЯБВА да ида да сера. Както казва небезизвестния МС Фараона - Ши прая квот си искам ве ееейй!

Много дълго стана, отивам да акам.

По другата тема, Мая има две бели петна на долния венец, пърди с уста и изваден език и точи безумно много лиги и чеше с цяла ръка в устата. Това значи ли, че скоро ще има пробив?

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 22:10 от Анонимен

# 561
 Hug
Диване, очаквам Мая в най-скоро време в отбора на зъбчовците Wink

Еййй, голям зор тези зъби бе, ей  Peace

# 562
Hug

Значи трябва да поснимам тези дни последните беззъби усмивки. Simple Smile

# 563
E, хубаво Диването, значи не обичаш
някой да ми държи реч как и с какво ТРЯБВА да си храня детето, кога ТРЯБВА да го отбия, как НЕ ТРЯБВА да го ваксинирам и кога ТРЯБВА да ида да сера.

, а в същото време
И сега твърдя, че неваксинирането без уважителни признак на идиотия от страна на настойника...... Аз ѝ казах да го нахрани с адапте.

....нещо на мен ли ми се разминават понятията?! И защо смяташ, че ти можеш да "твърдиш" и да "казваш", а останалите трябва да се съобразяват както точно би прозвучало тяхното мнение. за да не би на някой да му прозвучи като задължение?

# 564
E, хубаво Диването, значи не обичаш
някой да ми държи реч как и с какво ТРЯБВА да си храня детето, кога ТРЯБВА да го отбия, как НЕ ТРЯБВА да го ваксинирам и кога ТРЯБВА да ида да сера.

, а в същото време
И сега твърдя, че неваксинирането без уважителни признак на идиотия от страна на настойника...... Аз ѝ казах да го нахрани с адапте.

....нещо на мен ли ми се разминават понятията?! И защо смяташ, че ти можеш да "твърдиш" и да "казваш", а останалите трябва да се съобразяват както точно би прозвучало тяхното мнение. за да не би на някой да му прозвучи като задължение?

Казването е съвет. Трябването е задължение. Поне аз така ги разбирам нещата.

Казване:
Аз: - Сере ми се.
Анди: - Ми иди да сереш.
Аз - Ще помисля.

Трябване:
Аз: - Сере ми се.
Анди: - Ауу, трябва непременно да идеш да сереш!
Аз: - Ти ли ше ми кажеш?

Сега усещаш ли разликата?

# 565
Кой с какво може да те задължи във форума? Shocked

За мен примерът показва различна емоционалност и изразни средства, а това как ти ще ги приемеш е нещо съвсем различно, което е рискът в онлайн общуването (пример - Клер, Juturna, Светлана, за които вероятно твоя изказ е прекалено краен и понякога леко вулгарен, а в действителност ми изглеждаш много симпатична Wink)

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 22:15 от AndyB

# 566
Hug

Задължително!!!!

# 567
Редактирах се, за да не спамя. Чети пак по-горе.

# 568

Със сядането и аз се чудя как ще я захранвам като почна, ако не може да седи, не знам къде да я сложа  newsm78

Ние се храним в шезлонга  Peace

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 22:17 от Danito_d

# 569

хехехе малко като нагласено се получи, но стана случайно

Hug

Задължително!!!!

Ето аз я задължих да снима беззъбата усмивка на дъщеря си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт