Вятърко жълти листа разпилява, Юлче вкъщи не се застоява

• 24 523
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Нлайт,ние правим точно това което описваш-буди се и проревава милион пъти на нощ,хапе всичко дето свари,търка си носа ужесточено,вчера ака и 3 пъти за 12 ч,което е направо събитие.Да избиват по-бързо тея зъбаци ,че е ужас ooooh!

Времето е меко казано ужано.Какво ще ги правя двамата у нас,ум не ми го побира Crazy

# 496
  • София
elia31, Честито ви постижения и месечинка!

Birdie, много начетен форумски педиатър, не препоръчва сокчета до 1 годинка.

Бебчо още има диария. Sad Вече 4 дни давам Биогайа, но ефекта е минимален. Намалихме броя на изхожданията от 5-6 до 3-4. Сутринта купих нова опаковка Биогайа капки, защото първите ги бях забравила извън хладилника за около 3 часа. Може би за това не ни действат така както ми се иска.

# 497
  • Burgas
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО АЛЕКСАНДЪР, АЛЕКСАНДРА, АЛЕКСАНДРИНА И АЛЕКСИ!!!!

ДА СЕ ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 498
Диди,сигурно вярно е уникална,предвид това,че минах на сандвичи и банички....То с болно диване и малък бебок не стига време за нищо,камоли за готвене.

Чудесни мерки, Браво  smile3501

# 499
Здравейте и от мен,

Няколко дена бяхме без нет, че нашият доставчик нещо много се изложи и май ще го сменяме.
Да се похваля днес, т.е. вече вчера превзехме четвъртата месечинка, а от два дни вече се обръща сам от гръб по корем и обратно. Така че почерпете се за наше здраве   party023

И ние сме вечно с нещо в устата и се точат едни лиги пък да видим.

Честито на всички бебоци сдобили се с първото зъбче!

Аз съм в голяма чуденка относно захранването и по-точно даването на сокчета. Опитах веднъж, но не му хареса особено. Днес една приятелка ми каза, че тяхното джи пи е алерголог и изрично им забранила да дават сокчета, а те вече са на 7 месеца newsm78. Поне реших със сигурност първото пюре да е тиква някъде към 5-ти месец.

Честита месечинка и Браво за обръщането  newsm10

# 500
Здравейте момичета, поздрави на всички с пораснали бебоци, първи зъби и именници!   bouquet

Ето и моите предложения за нова тема:

Юлчето чака първият сняг, а на вратата чука Дядо Мраз!

Навън се спуска мраз и студ, а юлската банда щурее напук!

Поздрави! Flutter

# 501
Аз съм в голяма чуденка относно захранването и по-точно даването на сокчета. Опитах веднъж, но не му хареса особено. Днес една приятелка ми каза, че тяхното джи пи е алерголог и изрично им забранила да дават сокчета, а те вече са на 7 месеца newsm78. Поне реших със сигурност първото пюре да е тиква някъде към 5-ти месец.

Някои педиатри  препоръчват сокчетата да се дават след годинката на детето, естествено всичко е въпрос на личен избор  Peace

# 502
  • в Кошера
Честит Имен Ден на Алекс на Ади и на всички останали именници тук! Да са здрави и послушни!

И при моята Мис Каприз зъбаците са на преден план, съвсем скоро май ще се покажат... Лудо чесане, дъвкане и плюнчене, всичко около нея, в тва число и моя милост, е в лиги  Mr. Green Залъгалки и чесалки не признава, ръцете са й в муцунката нон-стоп, гъбясват чак  #Crazy

Сокчета аз не давам, направо пюренце от тиква  Peace

# 503
  • IT
diman  гаден е този вирус и чочко от него ака по често-по около 4 пъти, но не обилно де. Даже като пръцна днес малко се наака.
Той сега кашля миличкия от сополите, вчера го водих да го преслушат и гърдичките му бяха чисти.В четвъртък ще го мерят, ама след това червено гърло и нежелането му за ядене и това акане не знам какво ще излезне

# 504
  • София
allexa, акото му е воднисто зеленикаво. Преди акаше на няколко дни веднъж. Има сополки, но не кашля. Утре сме на преглед и очаквам кантара да покаже само +200 грама спрямо миналия месец. (Меря се с него на кантара и после сама.) Преди да се разболее, т.е. преди 2 седмици,  беше +400 грама.  Значи е отслабнал с 200 грама за 2 седмици. Ваксините със сигурност ще трябва да ги отложим.

# 505
Честит имен ден на всички именници   bouquet

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 13:48 от Qkova(Elena)

# 506
  • IT
diman и ние ще отлагаме ваксини, тя си го каза сама педиатърката, на Мики сутрин и вечер му е добре като гъстота, обаче има още един два пъти акане през деня и е рядко, даже ако е в мен го чувам Sad, ще му правя чай от кори от нар, майка ми го купи от б. аптека и каза че на мен като бебе само той ми е помагал, а тя ми каза че той боледува по същия начин като мен.
И педиатърката и хомеопатката ми казаха че сополите почват след 7-мия ден да изчезват-той кашля като е легнал повече-изглежда тогава му се стичат гърлото, нощем почти не кашля-почва към 6 да покашля.

# 507
за тези, които се чудят кога да дават сокчета, ето мнението на една много добра гастроентероложка:
http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=39568

# 508
Здравейте, момичета  Heart Eyes Честит Имен Дена на всички именници,да са живи и здрави,весели,засмени   bouquet  И ние май сме от отбора на очкаващите зъбчета в най-скоро време,защото нощно време е много неспокоен и плаче.Дъвче всичко-лигави,играчки,одеалце,и разбира се ръчичкитееее  Mr. Green Майк ами казва,че е рано още за зъби,но като гледам вече колко бебоци са със зибки  Mr. Green Да са им честити и здравички и да гризкат много с тях  Heart Eyes От няколко дни и ние сме със зелено ако и мирише на кисело зеле  newsm78 Защо така? Тази сутрин както сука и изведнъж като изрева,не мога да го успокоя.Сега спи,че преобърнахме нощта на ден. Опитвам се да го оправим,та ще видим.Дали от зъбките така късно заспива,чак в 3-4 часа.татко му се измести в другата стая  Mr. Green Това е от мен за сега.Пиша рядко,защото имаме вирус в компа и често нямам език и сега имам и използвам да ви пиша.Може ли да помоля мамите , които имат бънджи, да сложат снимчица или линк,да се ориентирам какво да вземем.Май на това се спрях за коледен подарък! А..... и за бубата да ви пиша,моят мъж беше отпуска и почна да му я забелва и сега се е залепила на едно положение и не зная.Аз не съм много съгласна,ама от всички страни като ме притискат.И аз самата вече се обърках,кое е по-правилно.Та дано да мине без проблем  Praynig Относно захранването ,на 1-ви сме на ваксини и ще питам доки.,ще поискам ако може да ми даде и примерна схема.И ще ви пиша какво ни е казала тя.Хубав ден  Simple Smile

# 509
боби_боби,кажи на твоя мъж,че малко по-късно сама може би ще се позабели пацата на детето.д ане го насилва.ето на моя малък вече е наполовина забелна без никакво насилие.като бяхме на консултация последния път и лекарката я дръпна малко (тя всеки път я дърпа) и тя се забели наполовина,а аз леко и подвикнах да спре,но после разбрах,че тя не е натиснала и е от самосебеси.явно затова всеки път я подръпваше-да провери колко е затворена или отворена.

nlight
мерси а статийката Peaceготина е.само лекарката е доста странно гримирана:)

Общи условия

Активация на акаунт